Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şüpheliyim parfümlerden 5 tane olduğuna herkesde benim gibi düşünüo valla hemen bitio anlamadım bu işi :)

ya arkadaşlar ben bugün far sipariş ettim bi daha ne zaman sipariş verebiliyoruz 1 hafta sonra mı

8.gün verebiliosun canım biraz araştırın yawww herkes aynı soruları soruyooo sayfa doluo böle :)
yani bugün verdin haftaya cmrt verebilcen :)

kızlar avon oyunundan hediye almak çok zor, ben ümidi kestim...
çalışan biri zaten saat 2de işte oluyor, nasıl sipariş versin.
ama eyüp sabri tuncer den ben ve arkadaşlarım alışveriş yaptık
çok güzel ürünler aldık, hediyelerimizi de kaptık...
hot kisses, pure love, potion of love ilk aklıma gelenler... herkes çok memnun kaydirigubbakcemile5

hot kisses'i arkadaşlarım da çok tavsiye etti ama ben gittim hiç bilmediğim blackberry'i aldımm mafoldumben

bende cıkolotalı bırsey vardı onu aldım bakalım nasıl cıkcak severım cunku sekerlı kokuları

7 iş günü içerisinde gelir demişti operatördeki bayan bana bilmiyorumkismile

of cok sacma ya 7 gun olmasıda

ankaradayım onlarda ankara yanı 7 gun sacma oluyor aynı sehır ıcın

hanı uzaklıga gore olsa super olur

ben zaten ıletısım kısmına yazdım kargo takıp yerı koysanız cupperrrrr olur dıye

msj yazmıslar yapım asamasında koycaz dıye

bende çok saçma buluyorum, dünyanın bi ucundayız sanki kötükedihüso

kızlar avondan göz kalemim geldi.. koskocaman bir karton kutu içinde bi kalem çok güldüm :)))))))))))))))))))))))

Nasıl ordaki puanları vermiyor canım??

kızlar avondan göz kalemim geldi.. koskocaman bir karton kutu içinde bi kalem çok güldüm :)))))))))))))))))))))))

bende aradım bugün pazartesi dediler ama akşam üstü gönderdiler aldım kırmızı ojemi:)
aynen öyle koskocaman bi kutunun içindeydi bende çok güldüm lüp lüp sallanıyordu içinde :roflol::roflol::roflol:

Eyüp sabri tuncerden gelen hediyeler boyları hakkında fikir edinesiniz diye koydum..Pure love....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…