Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlar eliffatih veya medusa kızlar sizlerden ricam var ya
eğer bugün bir sipariş vermicekseniz benim adıma parfüm siparişi verirmisiniz lütfeen

günaydın kızlar 2 dak önce eyüp sabri tuncer den aldığım losyon ve hediye setim geldi.muhteşem bir koku yaa çok mutlu oldum şimdi,hediye setindeki şeylerde standart boy ve üzeri :)) almayanlar bugün alsın valla koca kutu geldi bana ve 12 tl ye mal oldu toplamda.bugün son gün sanırım kaçırmayın fırsatı kızlarrrrrrrrrrrrrr

Güle güle kullan Canım hangi hediye setini seçmiştinnbayanssulusmile

bitiyo mu 1 nisanda?
Ben hazirana kadar devam edecek diye duymuştum..
Güzellik Perisi adlı Facebook internet sitesi üzerinden yayınlanan ödüllü oyun, 01/02/2010 ile 01/04/2010 tarihleri arasında geçerlidir.

Katılım koşullarında böyle yazıyo cnm
günaydın kızlar eliffatih veya medusa kızlar sizlerden ricam var ya
eğer bugün bir sipariş vermicekseniz benim adıma parfüm siparişi verirmisiniz lütfeen

Tatlım ben bugün arkadaşım için sipariş vericektim. Elif eğer müsait olursa versin olmazsa ben yarın veririm senin siparişi.Ne istiyosun?
Hangi parfüm yani

canım ben 50s glamı istiyordum bugün elifde müsait olmazsa ben denerim yine yapamazsam artıkınn size bırakırımm canım ya :kedi:
çok teşekkür ederim tatlımm
aslında otomatik doldumayı bende yapıoryorum ama isim yazmıyor sizde yazıyormu siz direk dolru ve onaylamı diyorsunuz bilmiyorum ama
doldur onayla diyince katılım koşuıllarınıda seçiyormu çok soru sorduma ama canımm bilmiyorumkismile

İsmi yazmıyo cnm ben bi yere yazıp kopyalıyorum sonra hemen yapıştırıyorum
katılım koşullarını benim seçmiyo ben onu denemedim kendim seçiyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…