Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Sipahh'tan numune talep etmiştim, şöyle bir mesaj gönderdilerzemuszemus

ıyi Günler XXXXXX Hanım ,

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.Ürün çeşidimizi denemek için size en yakın Migros,Tansaş,Kipa,Carrefour ve Metro Grosmarket'lerde bulunduğunu bildirmek isteriz.Numune ürünümüzü gönderdik,afiyetle deneyiniz.Bizi takip etmeye devam ediniz...

Saygılarımızla

Kızlar vücut losynu aldım gecen hafta nasıl bisey acaba merak ettim ısıltılı falan diyor..:1rolleyes:

cnm sende hamilesin sanırım hayırlı olsun
bu arada dün est den sipariş verdim silky touch ama senin sayende tekrar vericem sipariş
blackberry alıcam

evet tatlım ben de tontişimin gelmesini bekliyorum:CüvCüv:

meyve kokularına çocukluğumdan beri bayılırım, inşallah senin de hoşuna gider canımbayanssulusmile

ya kızlar ben bu rubuform işinden hiç bişi anlamadım indireyim dedim satın al 30 günlük falan diyo bu olmadan da hediye almak imkansız galiba link falan gönderseniz avon üzerinde uygulamayı kolay dilde anlatsanız bidahada oynamıcam puanlar boşa gitti ya :a015:

canım msjlla link yolucaktım sana ama mesaj almanı engellemissin sanırım bi baksan
bilmiyorumkismile

yaa benim e s t den siparişim gelmedi hala bugün 6tcı gün hep geçmi geliyo acaba yavvv-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…