tşk ederim canım bende yegenlerimin adresinden oynayıp sipariş vercemHayır.Ben farklı adreslerden siparişler verdim,hepsi de geldi,sorun olmadı hiç.
kızlar az önce sipahh tan pipetlerim geldi kaydirigubbakcemile2
kızlar farklı hesaplardan oynayanlar adres aynı versek sıkıntı çıkyıruki
elifatih_ güle güle kullan
cnm ne zamn istedin
hangi adresine mail attın
cvp geldi mi direk ürün mü geldi çok sordum galiba :)
cnm yanlış hatırlamıyorsam pazartesi günü istedim ve olumsuz bi cevap almıştım.. bana ürünü bulabileceğim yerleri yazıp cvp vermişlerdi.. az önce de bi baktım kargo geldi hihoyyyt
kıramıyolar sanırım tüketicilerini :teytey:
ya çok merak ediorm ben süt pek sevmem belki onunla içersem severim :)) cvp ne zamn yazmıslardı sn istedikten hemen sonra mı
cnm yanlış hatırlamıyorsam pazartesi günü istedim ve olumsuz bi cevap almıştım.. bana ürünü bulabileceğim yerleri yazıp cvp vermişlerdi.. az önce de bi baktım kargo geldi hihoyyyt
kıramıyolar sanırım tüketicilerini :teytey:
evt canım mail attığım gün cvp aldım ben
canım olumsuz cevabın ardından, sen tekrar bişi yazdınmı ?
Cnmm bugün elif denicek herhalde snein için o bugün baksın olmazsa yarın senin için denicem benyerimsenibenanladım canımm bende öyle yapayım
tabi eliffatihede sormadık ama onunda işi varsa yarın sen yaparmısın tatlım ya :kedi:
gülegüle kullan cnm opuyorumnanaktanFırsat ürünü aldım kızlar :)
kızlar sizce wish of happinesmii yoksa love mı daha güzel,
Artık bugün Summer White EDT almak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmÇok üzgünüm çoook
Summer White EDT Summer White EDT Summer White EDT Summer White EDT Summer White EDT Alıcam alıcamm alıcamm kendimi inandırayımm belki alabilirm sempatiksalakcinni :roflol:
forum doldurucun hazırmı yeşilim gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?