Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende alamadım hiç yaaa alamadanda oyun biticek sanırımsenağlamasenağlama

ben yegenimin adresinden far şiparişi verdim canım o yüzden soruyorum kendi adresimden hiç bişiy almadım parfüm için puan biriktimeye çalışıyorumda inş yarın parfüm almayı deniycem o yüzden sordum yarında aynı isim adres sorun olursa diye çok tşk ederim

cnm ne zamn istedin
hangi adresine mail attın
cvp geldi mi direk ürün mü geldi çok sordum galiba :)

cnm yanlış hatırlamıyorsam pazartesi günü istedim ve olumsuz bi cevap almıştım.. bana ürünü bulabileceğim yerleri yazıp cvp vermişlerdi.. az önce de bi baktım kargo geldi hihoyyyt
kıramıyolar sanırım tüketicilerini :teytey:

ya çok merak ediorm ben süt pek sevmem belki onunla içersem severim :)) cvp ne zamn yazmıslardı sn istedikten hemen sonra mı

canım olumsuz cevabın ardından, sen tekrar bişi yazdınmı ?

anladım canımm bende öyle yapayım
tabi eliffatihede sormadık ama onunda işi varsa yarın sen yaparmısın tatlım ya :kedi:
Cnmm bugün elif denicek herhalde snein için o bugün baksın olmazsa yarın senin için denicem benyerimseniben
Fırsat ürünü aldım kızlar :)
gülegüle kullan cnm opuyorumnanaktan
kızlar sizce wish of happinesmii yoksa love mı daha güzel,

happinesse bayılıyorum ben aklinialirimsmile

medusa canım elif denicek bugün inşallah alabiliriz olmassa yarında birde sen denersin canım teşekkürler Şeniz

Artık bugün Summer White EDT almak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmÇok üzgünüm çoook
Summer White EDT Summer White EDT Summer White EDT Summer White EDT Summer White EDT Alıcam alıcamm alıcamm kendimi inandırayımm belki alabilirm sempatiksalakcinni :roflol:

forum doldurucun hazırmı yeşilim gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…