Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

:roflol:aklıma ne geldi.hani mario oynuyan bi kız vardı geçicem geçicemmm diyip geçicem.güçlü kuvvetli yemeklerden yedirseydn geçerdimmm falan diyenDseninkide o hesap oldu sanki:))

selam kızlar bugün peri hanımefendi fırsat ürünü açmış + bir sürü soru cevaplamış işte tam ürün alacakken niye puanım sıfırlanıyor gibisinden sorular sormuşlar onları falan.
ben avondan kalemi alalı 2 gün oldu bi de krem alacak kadar puan biriktirdim inşallah onu da alırım daha da bişeycik istemem de oyunu oynamam da sempatiksalakcinni

Olmazzmııı tam teşekküllü hazır veziyetteyimm :roflol: Ama sistem yine sapıtırsan alamam tabiii :sinifsinif:

Hazırsan alırsınnn bebeeim merak etme :lepi:
inş sorun çıkmaz :Saruboceq:
Esmerlere hangi renk ruj yakışır bilen varmı kızlar arkadaşıma alıcamda rengine sen karar ver ben bilmiyorum hangisi olur dedi :sinifsinif:

Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun iyi olur mu ki CADIARZU

kızlar benim 129 puanım var sizce kremi iyi yoksa tırnak cilasımı

Forum doldurucuyu az önce özel msjla arkadaşa anlattım yapıştırıom herkes iyi anlasın aklinialirimsmile

Anlatayım cnm önce google'a roboform yazıcaksın gezginler.com çıkacak sayfada ona tıklıcaksın sonra ordan roboform'u indireceksin

programı masa üstüne indirince programı çalıştır deyip kuracaksın(kurarken programa şifre sorduğunda kendin unutmayacağın bi şifre koyacaksın) bilgisayarın kapanıp açılcak
sonra hani şuan kullandın explorer yada mozilla sayfası hangisiyse onu açacaksın üstte adres çubuğunun olduğu yerin altındaki simgeler varya roboform oraya eklenecek sonra ona tıklıcaksın altta seçeneklerden kimlikler yazar ona tıkla yeni diceksin sonra adını soyadını yazıcaksın sonra yan seçeneklerde adres yeri var şehir var onları seçeceksin

sonra mesela örnek bi forum doldurma sayfası aç www.kompleonarici5.com gibi üstte roboformun yanına adının yazdığı seçenek gelcek forum sayfası açıkken tıkla bilgilerin anında eklenecek
o zaman peride de kullanabileceğin hale gelmiş demektir

tşk ederim medusammm vereliniortakzemuszemus

:roflol:aklıma ne geldi.hani mario oynuyan bi kız vardı geçicem geçicemmm diyip geçicem.güçlü kuvvetli yemeklerden yedirseydn geçerdimmm falan diyenDseninkide o hesap oldu sanki:))
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: O kız benim küçüklüğümmm gibi bişeyy :roflol: Alıcamm ama bak alıcaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden Bu peri bizi çıldırttııı :roflol:

İnşallahhhhh Medusacım:Saruboceq: Ben Pink pop aldım çok naturel bir renk belli bile olmuyosempatiksalakcinni Esmerlere yakışır ama Fushia da yakışır canım bayanssulusmile

tşk ederim medusammm vereliniortakzemuszemus
Rica ederim cnm opuyorumnanaktan

Pink pop'u bi kere sürüp fotoğrafını eklermisin cnm çok merak ettim doğal bi renk mi yanii bayanssulusmile

Kızlar diğer rujlardan alanlarda yorum yapsa iyi olur hangi ruj nasıl az çok fikrimiz olursa iyi olur yani

son 15 dk kızlar :)
medusa cım ben fushia aldım çok hoşuma gitti tavsiye ederim

saol cnm bende arkadaşa alıcam arkadaşım esmer olduğu için nasıl olur merak ettim de bayanssulusmile

hadi kızlar helecan basmadı mı sizi de zaman yaklaştıkça beni helecanlanıyoumm sempatiksalakcinni

kızlar hepiniz form doldurucuyla yapmayın yaw
"Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor" hediyeler bitio kimse kalmıo :))

Charged Cherry ve Divine Wine aldım ikisinide çok beğendm ben.ben açık tenliyim ama cherry güzl olur esmere bence

bende kendime divine wine güzelse alayım merak ettim nası bişi ohaoldumsmile
ama arkadaşım çok dikkat çekici olmasın dedi ondan fushia düşünüodum :hulya:

kızlar hepiniz form doldurucuyla yapmayın yaw
"Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor" hediyeler bitio kimse kalmıo :))

çakalll sempatiksalakcinni

biz sadece 22 kişiyiz bide kk'da olmayanları düşün binlerce kişi var,onlar alacağına bizim kızlar alsın daha iyi olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…