Artık bugün Summer White EDT almak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmÇok üzgünüm çoook
Summer White EDT Summer White EDT Summer White EDT Summer White EDT Summer White EDT Alıcam alıcamm alıcamm kendimi inandırayımm belki alabilirm sempatiksalakcinni :roflol:
Olmazzmııı tam teşekküllü hazır veziyetteyimm :roflol: Ama sistem yine sapıtırsan alamam tabiii :sinifsinif:
form doldurucuda bütün hepsi mi doluo kızlar
Forum doldurucuyu az önce özel msjla arkadaşa anlattım yapıştırıom herkes iyi anlasın aklinialirimsmile
Anlatayım cnm önce google'a roboform yazıcaksın gezginler.com çıkacak sayfada ona tıklıcaksın sonra ordan roboform'u indireceksin
programı masa üstüne indirince programı çalıştır deyip kuracaksın(kurarken programa şifre sorduğunda kendin unutmayacağın bi şifre koyacaksın) bilgisayarın kapanıp açılcak
sonra hani şuan kullandın explorer yada mozilla sayfası hangisiyse onu açacaksın üstte adres çubuğunun olduğu yerin altındaki simgeler varya roboform oraya eklenecek sonra ona tıklıcaksın altta seçeneklerden kimlikler yazar ona tıkla yeni diceksin sonra adını soyadını yazıcaksın sonra yan seçeneklerde adres yeri var şehir var onları seçeceksin
sonra mesela örnek bi forum doldurma sayfası aç www.kompleonarici5.com gibi üstte roboformun yanına adının yazdığı seçenek gelcek forum sayfası açıkken tıkla bilgilerin anında eklenecek
o zaman peride de kullanabileceğin hale gelmiş demektir
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: O kız benim küçüklüğümmm gibi bişeyy :roflol: Alıcamm ama bak alıcaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden Bu peri bizi çıldırttııı :roflol::roflol:aklıma ne geldi.hani mario oynuyan bi kız vardı geçicem geçicemmm diyip geçicem.güçlü kuvvetli yemeklerden yedirseydn geçerdimmm falan diyenDseninkide o hesap oldu sanki:))
Hazırsan alırsınnn bebeeim merak etme :lepi:
inş sorun çıkmaz :Saruboceq:
Esmerlere hangi renk ruj yakışır bilen varmı kızlar arkadaşıma alıcamda rengine sen karar ver ben bilmiyorum hangisi olur dedi :sinifsinif:
Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun iyi olur mu ki CADIARZU
Rica ederim cnm opuyorumnanaktantşk ederim medusammm vereliniortakzemuszemus
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: O kız benim küçüklüğümmm gibi bişeyy :roflol: Alıcamm ama bak alıcaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden Bu peri bizi çıldırttııı :roflol:
İnşallahhhhh Medusacım:Saruboceq: Ben Pink pop aldım çok naturel bir renk belli bile olmuyosempatiksalakcinni Esmerlere yakışır ama Fushia da yakışır canım bayanssulusmile
son 15 dk kızlar :)
medusa cım ben fushia aldım çok hoşuma gitti tavsiye ederim
Kızlar diğer rujlardan alanlarda yorum yapsa iyi olur hangi ruj nasıl az çok fikrimiz olursa iyi olur yani
Charged Cherry ve Divine Wine aldım ikisinide çok beğendm ben.ben açık tenliyim ama cherry güzl olur esmere bence
kızlar hepiniz form doldurucuyla yapmayın yaw
"Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor" hediyeler bitio kimse kalmıo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?