Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

benim için deneyebilirmisin üç haftadır parfüm puanı biriktimeye çalıştım en sonunda bugün tamamladım alamazsam üzülecem

canlarım güle güle kullanın opuyorumnanaktan
darısı alamayanların başına mafoldumben

tatlım alırımda pzrtesiden sonra alabilirim bide parfüm başka arkadaşa alcam galiba. yani krem alasıya kadar parfümler bitio saniyede biliosun yarışme nezamna bitiodu perşembemi sen dene çarşamba olmadı söz alırım

canım keşke önce sölesediniz yarışme bitio herkese bişiler alırdık ben 5 faceyide alınca karışıo biraz işte 2 hafta giremedim öle çok kpssden geri kaldım annem kızmaya başladı :)

nereus hayırlı olsun parfumun ,ben carsı pazar gezecem derken unuttum perıyı kaydirigubbakcemile3

nereus hayırlı olsun parfumun ,ben carsı pazar gezecem derken unuttum perıyı kaydirigubbakcemile3

teşekkürler sumakımm Şeniz opuyorumnanaktan
inşallah sende elifcimde isteyen herkes alırr valla haycanı yetiyor
kaçgündür heycandan gebercem ders çalışamıyorumm sınava gircem haftaya kalkamıyorum başından

ay hele ben kpssyı perı kazandıracak sankı bana kaydirigubbakcemile3

canımm valla ben kaldım kesiin kpss çalışıp yetişirsinde hafta sonu ne yapcam acaba bilmiyorum neysem artık çalışayımm
farfimin verdiği heycanla :roflol: :roflol: iyi günler kızllaar opuyorumnanaktan

elifcim birkez daha teşekkürlerr bitanemm Şeniz

kızlar hepiniz güle güle kullanın,peri artık bana el kremi bile vermiyor,puan 0 vs diyor,bide sizin roboform isim yazıyormu?

Son düzenleme:
med_cezir ....arkadasım sana cevap yazmaya calısıorum ama özel mesaj alımın kapalı acarsan cevap atcam sana ...beklıyorum canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…