Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

rica ederim canım :)

elifin hakkını nasıl odıcez bılmıyorum ben bugun charged cherry ruj aldım kullanan oldumu ıcınızde nasıl bı ruj bılgı verırsenız sevınırım....

kızlar bu robo form nedir ban bi yol gösterin puanım 1milyon küsür ama daha hiç hediye alamadım.
kampanya bitiyor ama benim peri puanlarım kaldı. nasıl alıyorsnuz ben sayfayı açana kadar ürünler bitiyoor

kızlar bu robo form nedir ban bi yol gösterin puanım 1milyon küsür ama daha hiç hediye alamadım.
kampanya bitiyor ama benim peri puanlarım kaldı. nasıl alıyorsnuz ben sayfayı açana kadar ürünler bitiyoor

bende roboform da var ama olmuo olmuo alamıorum ya bitürlü çok üzülüorum (

selam kızlar
yoğum isteğime dayanamayan rosense den mail aldım numuneler yola çıkmış bakalım neler gelicek

arkadaşım rosensenin sitesinden mi başvuru yaptın anlatırmısın bana sana zahmet :)

arkadaşım rosensenin sitesinden mi başvuru yaptın anlatırmısın bana sana zahmet :)

cnm rosense in iletişim bölümüne 3 kere numune istiyorum diye mesaj attım sonuncusunda kargo tarafımdan karşılanacak diye yazdığım içinmi bilmem gönderiyorlar

cnm rosense in iletişim bölümüne 3 kere numune istiyorum diye mesaj attım sonuncusunda kargo tarafımdan karşılanacak diye yazdığım içinmi bilmem gönderiyorlar

canım ne kadar tutuyor kargo parası. verdiğin paraya değec ek ürünlermi geliyor acaba bi bilgin var mı?

ya bende netten indirdim bazı şeeri yazdım örneğin face girceğim zaman üst kısımda kayıtlı bilgilere banu adı altında ona bastığım zaman tıkır tıkır çıkıo bende hediye alamadığım için roboformu denemek istiyorum olur mu acaba ya yarın denicem inş olur

dene ama olmuo işte:gitme::gitme:

kızlar nasılsınız bende almadım parfüm almaya kalktım olmadı sıfır gösterdi ruj denesem diyorum yarın hangisi güzel rujların alanların tavsiye edeceği varmı

kızlar nasılsınız bende almadım parfüm almaya kalktım olmadı sıfır gösterdi ruj denesem diyorum yarın hangisi güzel rujların alanların tavsiye edeceği varmı

ya aynen durum bende de öle 0 oluo sayfa donuo allahın kıytırık ojesini bile alamadım bugün yaaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

kızlar eyüp sabri tuncerden siparişlerim geldi,blackberry fena değil ama anneme sipariş verdiğim silky touch harika,çok beğendim,keşke bende ondan isteseymişimbayanssulusmile

hanımlar güzellik perisini oynadınız puanları biriktirdiniz hediye almak için ne yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…