canımm valla ben kaldım kesiin kpss çalışıp yetişirsinde hafta sonu ne yapcam acaba bilmiyorum neysem artık çalışayımm
farfimin verdiği heycanla :roflol: :roflol: iyi günler kızllaar opuyorumnanaktan
elifcim birkez daha teşekkürlerr bitanemm Şeniz
kızlar bu robo form nedir ban bi yol gösterin puanım 1milyon küsür ama daha hiç hediye alamadım.
kampanya bitiyor ama benim peri puanlarım kaldı. nasıl alıyorsnuz ben sayfayı açana kadar ürünler bitiyoor
med_cezir ....arkadasım sana cevap yazmaya calısıorum ama özel mesaj alımın kapalı acarsan cevap atcam sana ...beklıyorum canım ...
iyi akşamlar....
bunu buldum kızlar.....
Phyl’activ anti aging serum kazanmak istemez misiniz
http://www.ekolay.net/kadin/ana_detay.asp?PID=1402&HaberID=697445
selam kızlar
yoğum isteğime dayanamayan rosense den mail aldım numuneler yola çıkmış bakalım neler gelicek
arkadaşım rosensenin sitesinden mi başvuru yaptın anlatırmısın bana sana zahmet :)
cnm rosense in iletişim bölümüne 3 kere numune istiyorum diye mesaj attım sonuncusunda kargo tarafımdan karşılanacak diye yazdığım içinmi bilmem gönderiyorlar
canım ne kadar tutuyor kargo parası. verdiğin paraya değec ek ürünlermi geliyor acaba bi bilgin var mı?
ya kızlar şu roboformu bi anlatın ya lütfen
ya bende netten indirdim bazı şeeri yazdım örneğin face girceğim zaman üst kısımda kayıtlı bilgilere banu adı altında ona bastığım zaman tıkır tıkır çıkıo bende hediye alamadığım için roboformu denemek istiyorum olur mu acaba ya yarın denicem inş olur
kızlar nasılsınız bende almadım parfüm almaya kalktım olmadı sıfır gösterdi ruj denesem diyorum yarın hangisi güzel rujların alanların tavsiye edeceği varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?