- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
cnm bugünün yarını varr dimii yaaa :)
cnm bugünün yarını varr dimii yaaa :)
papatyaaaa aldım diyorum nerdesin sen yaaa aaaaaaguclubacismile
canım arkadaşım ya süpersin valla seni çok sewiyorum çok mutlu ettin beni krem için değil tatlım aman sanki kaç kuruş benim için uğraşman beni çok mutlu etti çooooookkkk teşekkürlerrr tatlım benimmmolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
canım arkadaşım ya süpersin valla seni çok sewiyorum çok mutlu ettin beni krem için değil tatlım aman sanki kaç kuruş benim için uğraşman beni çok mutlu etti çooooookkkk teşekkürlerrr tatlım benimmmolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
Fırsat ürünü genelde saat kaçta koyuluyor?Yine sürekli yenile fln mı yapıcaz ki?
kk da bi mutluluk havası oldu walla :)) güle güle kullan papatya'cım :enbuyukkk:
canım fırsat ürünü ve arkadaşım için beklicem ama müsait olursam sana msj atarım özelden burayada yazarım canım olur mu
öğleden sonra 2 gibimi canım.
canım benim önemli diilopuyorumnanaktan sen mutlu oldun ya uğraşsam ne olur bebeeemmmmŞeniz
o kadar puanı nası biriktircen yaff aklinialirimsmile face den güzellik perisi yaz gir oyunu oyna puanını biriktir günde 1 kere stok açılıo şansını dene ok muckŞeniz
canım benim soğal nazar değmesin bu arada sana belki ara ara işimiz düşera.s.
ya su fırsar ürünü için 2 hediye koysalar biri yüksek puan biri düşük yığılma olmaz hem :))
852.000 puanım var fırsat ürününe yetermi sizce bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?