Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
fırsat ürünü hediyelerin başında oluyor, hediyenin gelmesi zaman alabiliyo genelde 1 haftaya elinde oluyo ama 19unda verdiğim sipariş dün geldi adres doğruysa gelir sorun yok :)

daha yenı kalktım hemen actım burayı ,umarım stoklar acılmamıstır

stoklar acılmış ,arkadasım senden özür dılıyorum alamadım
mafoldumben

Son düzenleme:
Maalesef bugün de 10 da açıldı

Kızlar hangi kargo şirketiyle gönderiyorlar bilmiyorumkismile

oğluşumun yemeğini yedirip yatırmam lazım.
inşallah bu sırada koymazlar ürünü

bencede bugün vermicekler yarın verip konuyu kapatcaklar offff yaww ugün verseler ya yarına da başkalarına yardımcı olsak

ben bi fıstığımı 30 dk güneşte gezdirimde geleyim çağrı atmayı unutmayın kıslarrrraklinialirimsmilebilmiyorumkismile nöbetleşemi beklesek napsak

185.000 puancığım var hiç bişey alamadım şu açılıp kapanan kahverengi göz kaleminden istiyodum ya((( yarında bitiyomuş oyun (((

şu peri bitsede derslerime baksam artık.annemin ve aşkımın çenesi durmuo ders çalışmıosun die yaaaalsanaalsanasmile

ben bi fıstığımı 30 dk güneşte gezdirimde geleyim çağrı atmayı unutmayın kıslarrrraklinialirimsmilebilmiyorumkismile nöbetleşemi beklesek napsak
iyi gezmeler canım yoksam sahilemi çıkınonuzzz? izmire benzio sizin sahil :)
185.000 puancığım var hiç bişey alamadım şu açılıp kapanan kahverengi göz kaleminden istiyodum ya((( yarında bitiyomuş oyun (((

yarın denersin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…