Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlar umarım hepiniz istediğiniz ürünleri alabilirsiniz özellikle paranomanyakcım sana bol şans diliyorum bende senin sayende vucut losyonu alabildim opuyorumnanaktan bende buğün kardeşimin facesinden denicem umarım son ürünlerimizi alabiliriz :lepi:

teşekkür ederim bebeğim inşalla istediğimi alırımopuyorumnanaktan sana da bol şans umarım sen de alırsın tatlım Şeniz

gunaydınnnn ,wishlere dalıcam ,yolumu kımse kesmesıııın kaydirigubbakcemile3

ben işletme okuyorum sumak sen ne oluyorsun inş kaparsın wishileri :Saruboceq:

ben işletme bitirdim ,su an kpss ye hazırlanıyorum ,dershane fılan .

ya arkadasım soru sordu yapamadım ,gercı ıkı yıl oldu gormeyelı ,sıze sorsam olur mu ,

türk vergi sistemi dersinde..

ya arkadasım soru sordu yapamadım ,gercı ıkı yıl oldu gormeyelı ,sıze sorsam olur mu ,

ayyy dersi hiç çalışmadan geçmiştimdelikafadulden vize ye de girmemiştim sadece finale girmiştim ve geçtim.soruları kafama göre yapmıştım kağıt boş kalmasın die geçmişim ben bile hayret etmiştim hahahaha-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:roflol::roflol:

günaydın kızlarrr bende eşimin face sinden denicem bugün bakalım zaten 16 puanım varr ya kremi alıcam ya oje alabilirsenm tabii:Saruboceq:

Canım ben de işletme okuyorum "Türk vergi sistemi hukuku" dersim var.

Bana sor istersen belki yardımcı olabilirimfisfisfis

sağol kuşum ama pek sanmıyorum bide şuan face de bi sorun var ya tam sırası yani sayfa çok ağır ve bozuk klava:

ya bi de sayfa donuo 0 gösterio sana alırken de 3 kere falan yeniledim sayfayı.inşalla bugün öle bişi olmaz yafffffmafoldumbenmafoldumben

ben yardımcı olamam malesef canm.. bilgisayar öğretmenliği okuorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…