Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
951.000 puanım var acaba fırsat üreününe yetecekmi bilmiyorumkismile
Aman bitsin de şu perii işlerimize bakaım artık ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

benim 700.000 fırsat ürünü alamam sanırım o yüzden bugün ne alırsam kafi banamafoldumben

1,029,000 puanda benımkı canım ya gercektende bıtsın ıs sahıbı olamıyoruz hep basında beklemek zorunda kaldık oyun boyunca ıstıkrarlı bı saatı yoktu cunku ınsallah bugun oynayanlara bı guzellık yaparlarda stok fazla olur herkes alır ungora ve 50s hangısı guzel sansımı bunlara denıcem bunlar bıraz gec bıtıyo puanımda var bılgı verın arkadaslar...

günaydın kızlar alğınız ürünleri yazıp yorum yaparmısınz bu kadar sıkıntı çektiğimize değiyorlamıki ben tek parfüm için uğraştım onuda hala alamadım birde fırsat ürününü kaç puandan veriyorlar

anam bitsin valla annem ağzıma tükürcek az kaldı.ne ev işi yapıom ne ders çalışıom ölee periye bakıom.umarım peri bu gün okunu bi yerimize atmaz da adam gibi bişi alırız yafffalsanaalsanasmile

paranomanyak benım annemde ole pcyı alınca elıme ters ters bakıyo bugun son dedım sesı cıkmıyo hadı kızlar ungora 50s hangısını alamaya calısayım....

ama haklılarda ben bıle elıme alırken artık sıkıldım dun 10da oturdum 17-18 arası kalktım basından kılolyum dahada kılo aldım aman bıtsın ben sıkıldım sırf puanım var emek verdım dıye beklıyorum....

aynen ben dün saat 9 da oturdum hiç kalkmadım akşama kadar yaaaa..inşalla beklediğimize değer de parfüm alırızbayanssulusmile

Yeni She'yi Sen Yarat Paris Seyahati Kazan!
Kısa anketi doldur, yeni She ürününe isim öner, yapılacak oylamada en çok beğenilen 5 isim arasına gir, Paris'te She Koku Ekibi ile yeni She'nin kokusunu seçme şansı yakala!

KATILIM KOŞULLARI
Anket formundaki bilgileri eksik ya da yanlış dolduran adaylar ödül kazanamaz.
Kazanan şanslı kişi 18 yaşından küçük ise Paris seyahati için veli onayı şart koşulacaktır.
İsim öneri hakkı 1 (bir) dir. Ancak en fazla 2 arkadaşınızı ankete davet ederek 2 isim daha önerme hakkı kazanıp, şansınızı arttırabilirsiniz
"Anketi doldur" komutunu tıkladığınızda e-posta adresi için açılan alana adresinizi yazınız. Yazdığınız adrese bir güvenlik kodu gelecek.
Anketi doldurmak için bu güvenlik koduna ihtiyacınız olacak.
Güvenlik kodunuz ulaşmamışsa "Önemsiz postalar", "Junk Mail", "Spam" klasörlerini kontrol etmeyi unutmayınız.

she'nin sitesine bakarken böyle birşey buldum... ilgilinizi çekerse... :)

günaydın kızlar gazamız mübarek olsun :))) bugün son gün rahata ercez sonunda ama alıştık buna yaaaa :)) napcaz bitince :)
bu arada bende de far a way var 50s glam veya ungaro ile takas edebilirim gerçi ikisininde kokusunu bilmiom :) denemem lazım önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…