bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

ben katılmıştım malesef yine bana hüsraaaaan seni de tebrik ederim güle güle kullanın hemen yeni ankete başlıyoruum :89:

teşekkürler canım facebookta da kampanya başlatmış e-bebek yazıp aratırsan çıkar.arkadaşlarını davet etmen gerekiyo biraz zor ama şansımı denicem

eczacıbaşından kargo gelmiş ama maalesef evde yoktum acaba ne vardı?:97:benim gibi ezcıbaşından kargosu gelen varmı?

ders verilir .net in sonuçları açıklanmış tamamı istanbul dan kazananların bakmak isteyenler blogtan takip ediniz....ii akşamlar

teşekkürler canım facebookta da kampanya başlatmış e-bebek yazıp aratırsan çıkar.arkadaşlarını davet etmen gerekiyo biraz zor ama şansımı denicem

buldum canım ama davet işini ben pek beceremiom aslında bu yarışmalar için ayrı bi face açmak lazım kampanyacılarla arkadaş olmak işe yarar belki

buldum canım ama davet işini ben pek beceremiom aslında bu yarışmalar için ayrı bi face açmak lazım kampanyacılarla arkadaş olmak işe yarar belki

valla ben öyle yaptım kendi çevremdekiler uğraşmıyo böyle şeylerle bende yeni hesap açıp önce kk daki arkadaşları ekledim sonra onların önerdikleri filan derken bir sürü arkadaşım oldu şimdi öbür hesaba hiç uğramıyorum nerdeyse

glade bende yazdım :))
dalin üye olamıyorum ben Geçersiz Karakter Kullandınız! yazıyor hepp

herkese merhabala ben burayi daha yeni gördüm kampanyalardan benide haberdar edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
sağol merakım gittii de ne onlar öle minicikkkargolarına yazık valla hani yeni ürünleri tanıtım felan desem yeni ürün de değil:26:

bende anlamadım minik minik görünce şok oldum
30ml vucüt losyonu
2,5 ml traş sonrası losyon - 2 ml el kremi
5 ml el kremi - 8 ml duş jeli
benim sorumada cevap veren olsaa

ya şurda anne olcaz
bebek.com dan bişiy çıkmıyo bize bu nasıl bişi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…