bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

arkadaşlar beni cevahirden aradılar sevgillier günü mesajı yazmıştım 50 finalstin içindeymişim kokteyle davet ettiler başka katılan var mı

Değerli takipçilerimiz, yarışmamız bugün saat 12:00'da başlıyor. Emsan Yarışma Başlıyor adresindeki kayıt formunu doldurduktan sonra, saat 12:00'dan itibaren sorduğumuz soruyu cevaplayıp yarışmaya katılabileceksiniz. Doğru cevabı veren 1. kişi Gonca Çaydanlık, 50. kişi Tombo Cezve seti, 100., 200., 300., 400., 500., 600., 700., 800., 900., 1000. kişiler de 20 cm Balım tava kazanacak.

ben daha önce balım sahan kazanmıştım hadi kızlar yarışmayaaaa :)))

teşekkürlerr 12 olsun saat cevaplayalım
belki bişey çıkar bizede

Nescafe BMW Kazanma Şansı

kampanya tarihleri arasında promosyonlu ürünlerin üzerindeki şifreyi 3222 e kısa mesaj olarak gönderen yada nescafe sitesinden gönderen kişilerie çekiliş hakkı verilecektir. Çekiliş sonunda 10 adet 2011 model BMW 116i sahiplerini bulacak.Bol Şanslar

Son Katılım Tarihi:31.03.2011
Çekiliş Tarihi :05.04.2011

daha önce verildimi bilmiyorum kızlar mahmure'de bi kampanya daha var

Ye, dua et, sev" tıkla kazan!

Başrolünde Julia Robert'sin oynadığı, bir kadının aşka, huzura, kendisine yaptığı yolculuğu anlatan müthiş bir mutluluk filmi... Soruyu doğru bilen 3 kişiye mahmure'den hediye! Katılın, kazanın!
Tatlı süprizlerle dolu büyüleyici bir yolculuk!

"Ye, Dua Et, Sev" Tıkla Kazan! | Yaşam | Mahmure.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…