bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kırlangıç zeytin yağı veya kişisel bakım numunesi gönderiyormuş bilginize...

ben istemiştim gönderilen cevap aynen şöyle;

Sayın Shadoww hanım; biz numune ürün dağıtmıyoruz ancak eğer ister iseniz ; 6,00.-TL Kargo bedelini ödeme onayını vereceğinize dair onay mail’i gönderir iseniz tarafınıza Kargo poşeti içerisinde yalnız 3 gr lık 15 adet krem numune testırı ile 3 ad. Makyaj temizleme mendili ve broşür gönderilecektir.

yani öyle 30n krem sabun felan yolluyoz demediler. sabun yollasalar kabul ederdim ama 15tane küçücük krem için değmez dedim. hatta ala mı edionuz gibisinden de cvp yazdım. bi de yalnız yazısını kırmızıyla vurgulamışlar alay eder gibi resmen. üstelik 4lira değil 6 lira yazmışlar. dediğim gibi sabun olsa içinde ya da tek bir ürünün deneme boyu felan olsa değerdi belki ama dikkat edin de sadece tester yollamasınlar. valla kargo parasını ödeyin ben size avonun bütün krem numunelerini yollıyayım isteyen varsa :))) yani demem o ki bence numune için değmez bence.

duydugum neyse ben onu yazdım isteyen kabul eder

istemeyen etmez...

duydugum neyse ben onu yazdım isteyen kabul eder

istemeyen etmez...

cnm özür ben sana karş bişi demedim. yanlış anlatmış olabilirim. ben firmaya kızdım acık. yani diyorum ya en çok da maili yollarken yalnı şunları gönderiyoruzdaki yalnız kelimesini de kırmısıyla yazmışlardı. sanırım biraz da buna kırıldım ben. alay edilmiş gibi hissettim. eğer seni kırdıysam özür.

400.takipçimize popcorn makinesi hediye..

Twitter

Karısından boşanmaya karar veren ve bu kararı Roma'da yaşayan sevgilisine açıklamak üzere Paris-Roma ekspresine binen, 22 saatlik yolcuğu sırasında hayatını gözden geçirerek, kararını değiştirip karısına dönmesinin anlatıldığı , Yeni Roman anlayışıyla yazılmış kitap aşağıdakilerden hangisidir?

Trenin Tam Saatiydi
Ayrılık Valsi
Değişme
Yolculuk Günlükleri

Nisan 2011' e kadar sorumuzu doğru yanıtlayanlar arasından 10 kişiye Sezer Ateş Ayvaz'ın 'Aynalarda Yaz' kitabı hediye.

yeni çıkan kitaplar, yazarlarla ilgili ayrıntılı bilgiler, ödüllü yarışmalar burada...

Cevap Değişme

Her Salı, Kampüsten Gelen Ses programı dinleyicileri Forever New’dan elbise kazanma şansı yakalıyor. Durma, radyo başına!

Forever New Turkiye | Facebook

Rica ederim...bende kırdıysam affola

selamlar kızlarrrrr , bugün geldi hoojo dan hediyem şükürler olsunnnn :)))))))

merhaba çok güzel bir konu olmuş.bende anneler ve anne adyları için önermek istedim ANNELİK AKADEMİSİ diye bir site var üye oldugunuzda 5 lira kaorgo ücreti karşılıgı sabiha paktuna kıtabı gonderıyorlar bana geldı umarım herkes faydalanır...:81::81:

asabım bozuldu benim valla kızlar ya :84:
ne gelen var ne giden üye olmadığım katılmadığım kampanya yok :95:

dogacının numuneleri berbat ben senin yerinde olsam kargoyu geri yollarım degmez cünkü ben cöpe attım cok kötü malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…