bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Kızla bugün bana da Cosmotürk'ten oriflame rimel geldi. Aslında listeye bakmıştım adım yoktu ama gözden mi kaçırmışım acaba??? Öyle ya da böyle bir şey geldi eve sonunda

ayy çok sevindim..gözünüz aydın.darısı benim başıma bende 9 şubatta hoojodan kazandığım hediyeyi bekliyorum halaaaaaa....

teşekkürler canım , gelir umarım sennkide çnkü bende kazanalı baya olmştu 3 hafta vardır heralde , anca geldi sennkide dilerim gelir yakın zamanda :)

teşekkürler canım , gelir umarım sennkide çnkü bende kazanalı baya olmştu 3 hafta vardır heralde , anca geldi sennkide dilerim gelir yakın zamanda :)

inşallah..bir şey sorabilir miyim kargoya verildiğine dair bilgilendirme amaçlı mail atıldı mı hoojodan?

Kızla bugün bana da Cosmotürk'ten oriflame rimel geldi. Aslında listeye bakmıştım adım yoktu ama gözden mi kaçırmışım acaba??? Öyle ya da böyle bir şey geldi eve sonunda

canım güle güle kullan
ben aylardır cosmotürkün sitesinde hani mail gircez ya onları giriyorum ama başka bişi yapmak lazım mı yani gönderdiğimiz kişilerin siteye üye olması şartı mı var acaba

Ülker | Facebook
kızlar bundada kampanya var isterseniz bi göz atın caramio çikolatada..(ülkerin beğenilen syflarından caramionun kendi syfsınıda bulabilirsnz)

Son düzenleme:
dün bana e-bebeğin anketinden kazandığım oyuncak ve milupanın numune:79::80::81: paketi geldi milupanın içinden 2 tane tek pişirimlik mama çıktı hero babynin paketinin yanında çok dandik ama e bebeğin oyuncağı çok şeker kaliteli bişey kızım bayıldı

tşkrler kampanyalar için

----------------KAZEN-------------------

beni duyuyorsanız size ulaşamıyorum !!!!!!!!!!!:97:

canım güle güle kullan
ben aylardır cosmotürkün sitesinde hani mail gircez ya onları giriyorum ama başka bişi yapmak lazım mı yani gönderdiğimiz kişilerin siteye üye olması şartı mı var acaba

Yok sanırım çünkü benim yolladıklaımdan üye olmayanlar da vardı. ŞAns işte hiç beklemiyordum sürpriz oldu darısı başına cnm

kızlar az önce puzzlegaleriden aradılar kazanmışım adres bilgilerimi istediler
sonunda şansım dönüyomu nedir

Nevresimburada.com sitesine üye olarak
Üye adı Telefon ve Adres bilgilerini rengarenkampanya@gmail.com adresine mail atan

25. 125. 225. 325. 425. BAYAN üyelerimiz!

93,36 TL değerinde Taç Ranforce Nevresim Takımı kazanacaktır...

kızlar az önce puzzlegaleriden aradılar kazanmışım adres bilgilerimi istediler
sonunda şansım dönüyomu nedir

eee okadar bağırdın olsun okadar :))

amelie sen görevlisin sanırım ben kazene nasıl ulaşabilirim ya fikrin varmı

:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…