bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

pavloderme ilk yazanlardan biriydim ama cevap filan gelmedi dün tekrar yazdım bu gün mesaj geldi numunelerimiz bitmiştir diye

kızlar bana da tadımca da şık bir kırmızı kutuda 15 adet tadımca geldi aynı gün eşim adına da benim adıma da doğadan chai ve güllü yeni çayından gönderdi
numun gelenlere ve kazananlara afiyet olsun
ayrıca facede dikkatimi çekti bingonun bir oyunu var ama linkini şimdi bulamadım ondan en çok puanı alana swaroski taşlı telf hediye ediliyormuş zamanı olan oynasın:)

eşim aldı kargodan pavlodermlerimi.
1 orjinal boy pişik kremi ve sabun
2 tane tek kullanımlık şampuan
4 tane tek kullanımlık pişik kremi
kalem
biraz kullanayım sonra mail yazcam bakalım.memnun kalcakmıyız :)

arkadaslar selam ya bana hiç bişye çıkmıyo pavlodermde numune bitmiştir diye mail atmışşşş şansım yok hiç ya....

Philips Philips Maç Keyfi
Yarışma hediyeleri
Büyük Ödül
6 adet Philips Ambilight TV

Yarışma tarihleri arasında her hafta en çok beğenilen fotoğrafı yükle, Philips Ambilight TV senin olsun. Yarışma 6 hafta sürecektir. Tıkla ve hemen katıl !

Philips Türkiye | Facebook

11.03.2011
05.05.2011

C&A Her 50 TL'lik alışverişinize Los Angeles tatili kazanma fırsatı!
çekiliş hediyeleri
Büyük Ödül

1 adet 2 Kişilik 6 Gece 7 Gün Tatil

Kampanya döneminde Türkiye genelinde yer alan 22 C&A mağazasının herhangi birinden 50 TL ve katları tutarındaki alışverişlerinize bir çekiliş hakkı elde edebilirsiniz.

Tatil, Temmuz 2011 içerisinde 4 yıldızlı otelde 6 gece 7 gün konaklama, ekonomi sınıfı uçak biletini içerir.
Mağazalar - MODA - C&A
16.03.2011
31.03.2011
14.04.2011
Hürriyet, Pstaff.com.tr, 16.04.2011

18 yaşından küçükler katılamaz.

Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: 08/03/2011 ; B.07.I.MPİ.0.13.00.02.401.02.99-583-2218

Akbank Seyşeller Tatili Kazanma Şansı
çekiliş hediyeleri
Büyük Ödül
5 adet 2 Kişilik Seyşeller Tatili

Kampanya tarihleri arasında Banka Hizmet tanıtımlarınıda sağlayan Akbank Bireysel İnternet Şubesi'ne , wap.akbank.com.tr Akbank Cep Şubesi’ne müşteri numarası,kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapanlara 1'er çekiliş hakkı verilecektir. Ayrıca İnternet Şubesi’nden aldığı Referans Kodunu Akbank'ın Facebook sayfasında uygulamaya girenlere de 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 3 adet çekiliş hakkı kazanabilir. Yapılacak çekiliş sonucunda 5 adet Çift kişilik Şeyseller seyahat paketi (10.06.2011-16.06.2011 arası İstanbul-Dubai-Şeyseller-Dubai-İstanbul Ekonomi class uçak bileti 5 gece 6 gün Yarım Pansiyon 4*Constance Ephelia Resort'da konaklama Havaalanı-Otel-havaalanı transferleri Rehberlik hizmetleri dahil.) Seyahat İstanbul'da başlar ve İstanbul'da biter.Yaşanan şehir-İstanbul arasındaki gidiş-dönüş ulaşım talihlilere aittir.Vize ve pasaport işlemleri talihliye aittir Tıkla ve hemen katıl !

Akbank
Kimkazandi.com, bu çekiliş kampanyasının Milli Piyango İdaresi onaylı RESMİ Sonuç ilan mecrasıdır.
15.03.2011
06.04.2011
14.04.2011
Akbank web sitesi ve Akşam gazetesi, 20.04.2011

Kazanan asil talihlilerin son başvuru tarihi 05/05/2011 yedek talihlilerin 20/05/2011’dir.Kazanlara ayrıca posta yoluyla tebligat yapılacaktır.Seyahat ikramiyesi nakte çevrilemez ve devredilemez. Seyahat ikramiyesi talihli dışında başka biri tarafından kullanılamaz. Akbank T.A.Ş , Akro Tanıtım Org. Film Yapım ve Tic.Ltd. Şti. çalışanları ve 18 yaşından küçükler çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.İkramiyeye konu olan eşya bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.Piyangoya itiraz için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Akbank Seyşeller Tatil Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: 04/03/2011tarih ve B.07.I. MPİ.0.13.00.02-401.02.99- 562-2130

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…