bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

TresanOnline'dan hediyeniz var (28 Şubat - 20 Mart)

--------------------------------------------------------------------------------

Sağlık ve doğallığın adresi Tresan'ın online alışveriş sitesi olan www.tresanonline.com ve sitemiz işbirliği ile hazırladığımız yeni kampanyamız başlıyor.
Kampanya sonunda 3 kişiye M.Asam Vinolift Magic Finish (Sihirli Fondöten) 30 Ml hediye edeceğimiz yarışmada aşağıdaki işlemlerden herbiri size çekiliş hakkı kazandırıyor.
* www.tresanonline.com sitesine üye olmak (1 çekilşi hakkı)
* tresanonline.com | Facebook adresindeki Tresanonline.com sayfasını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
* Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al adresindeki Tresanonline.com grubuna üye olmak (1 çekiliş hakkı)
* Tresanonline (TRESANONLINE) on Twitter adresindeki @TRESANONLINE Twitter hesabını izlemeye almak (1 çekilşi hakkı)

emsan açıklanmış kızlar

10 – 17 Mart tarihleri arasında Emsan Yarışma Başlıyor adresinde sorduğumuz soruya birinci doğru cevabı vererek 3′lü Kuğu Set kazanan takipçimiz; Osman Öztürk

50. doğru cevabı vererek Taurus Cezve seti kazanan takipçimiz; Meltem Olcay Çardak

18 cm Balım Sahan kazanan takipçilerimiz ise;

Merve Yorulmaz
Mustafa Yılmaz
Satılmış Saraç
Sevim Başaran
Büşra Güngor
Mine Özcan
İsmihan Mert
Nefise Sarıçam
H. Ugur Yıldız
Sami Ersöz

Emsan ın kazananları..

10 – 17 Mart 2011 tarihleri arasında Emsan Yarışma Başlıyor adresinde yaptığımız yarışmanın kazananları belli oldu.

10 – 17 Mart 2011 tarihleri arasında Emsan Yarışma Başlıyor adresinde yaptığımız yarışmanın kazananları belli oldu.

10 – 17 Mart tarihleri arasında Emsan Yarışma Başlıyor adresinde sorduğumuz soruya birinci doğru cevabı vererek 3′lü Kuğu Set kazanan takipçimiz; Osman Öztürk

50. doğru cevabı vererek Taurus Cezve seti kazanan takipçimiz; Meltem Olcay Çardak

18 cm Balım Sahan kazanan takipçilerimiz ise;

Merve Yorulmaz
Mustafa Yılmaz
Satılmış Saraç
Sevim Başaran
Büşra Güngor
Mine Özcan
İsmihan Mert
Nefise Sarıçam
H. Ugur Yıldız
Sami Ersöz

Kazanan takipçilerimize hediyelerini güzel günlerde kullanmalarını dileriz. Tüm takipçilerimize yeni yarışmalarda bol şans…

...................................

Son düzenleme:
cnm tadımcanın sitesinden numune olarakmı istedin yoksa yarışmadan falanmı kazandın :)) afiyet olsun

cnm Tadim | Tadımca link bu burda bi form çıkıyo ona yazıyosun senin tadımca deneyimin diyo ya ordan tıklayınca çıkıyo form ne kadar çok katılırsan o kadar çok şansın oluyor deneyin siz de :)

emsan da yokum herzamanki gibi
facebookta teknosa nın yarışmasıda başladı kızlar haberiniz olsun
cevap müşteri öneri sistemi

Palette'den Philips Saç Düzleştirici kazanma şansı için soruyu cevapla, arkadaşlarınla paylaş!
Soruyu en çok arkadaşına cevaplatan ilk 5 kişi Philips Saç Düzleştirici kazanıyor!
Soruyu cevapla, arkadaşlarına cevaplat; pırıl pırıl saçlarınla bütün arkadaşlarına hava at!
Kadınlar Günü'nün benim için anlamı...
A: Hayatımdaki erkekler tarafından şımartıldığım bir gün
B: Saçımı savurarak kadınlığın tadını çıkardığım bir gün
C: Elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadığım bir gün
D: Dünyada kadınların durumunu sorguladığım bir gün

Palette Türkiye | Facebook

yaz cnm bizide bilgilendir

valla doğadandan numune istedim:95:gelmezse bilemiyorum artık

doğadana nerden mail atıyoruz iletişimden mail adresi yazmıyor yaa

bana adresi yazarmısınız kızlar

:26::26::26:

:26::26:

:26:

kızlar..facebook ta hergün omo kirlenmek güzeldir sayfasında yarışma var..haydi katılın gariiii

katıldım hadi hayırlısı ....

tşkr ederim

Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (17 üye ve 3 ziyaretçi)

baby03,meg,serzerdal,beautydear,Merekila,magrenta,kacakkiz86,derya0,elagoz,ameliee,ezelimmm,moonserose,daylights,berrin.y,Doudou,shadoww,eliff_87,

maşallah

omonun sorusunun yanıtı ne peki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…