bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

benim bazı kampanyalarda çok şanssız olduğumu söylemem lazım: haribo, tekin acar, cosmoturk her hafta katılmama rağmen ısrarla çıkmıyo ben de ısrarla katılıyorum ama sonuç sıfır.

şekerler ya ben est est dediniz die bi bakim dedim hani setleri var ya inceledim sonuçta

PERFUME JEWELS 3'LÜ SET CHERRY
PERFUME JEWELS 3'LÜ SET CUTTI PIE
PERFUME JEWELS 3'LÜ SET CHERRY PIE

seçtim ama ben bu üçünü alınca kargo gene 3 tl galbA DİMİ ben geçen yıl almamıştım bu yıl ilk defa alıcam bi de nası ödüyoruz kapıda mı kredi kartımla ödeyemem zira internt kullanımına kapalı

kargo ya 3 ya 5 hatırlayamadım ben aldım sılver rain pure love ve chery pıe üçünün kokusuda muhteşem kardeşim sabah sürmüş azönce yanıma geldi hala chery pıe kokuyordu yeni aldık bukaar kalıcı olduğunu bilmiyordum şaşırdım yorumuda est kampanya topiğinde ayrıntılı paylaştım bakabilirsin oradan canım kargo ücreti hepsi karttan kesiliyor kargoyu gelıyor veriyor gidiyor aldıysan alacaksan güle güle kullan buarada gülsuyunu sakın kaçırma derim muhteşem gülsuyu cildimi yumuşacık yapıyor

cnm kargosu 5 tl imiş şimdi tekrar baktım
ay ben şöyle seksi bi koku baktım :78: da ondan açıklamalarını okuyup bu yazdıklarımı seçtiydim ama kararsızım yaaa gene de gülsuyum var ya ıspartadan aldık bi de neyse cnm çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…