arkadaşlar denemek bedava diye bi site gördüm üye olan varmı aramızda o siteye dikatimi çektiide
tekin acarda kampanya var cvp:Çin gülü ve lotus çiçeği
ben 3 aydır üyeyim gelen giden yoksüreklide yorum yapıyorum ..burdaki herkes üyedir zaten..hemen bişeyler gelmez yani
şekerler ya ben est est dediniz die bi bakim dedim hani setleri var ya inceledim sonuçta
PERFUME JEWELS 3'LÜ SET CHERRY
PERFUME JEWELS 3'LÜ SET CUTTI PIE
PERFUME JEWELS 3'LÜ SET CHERRY PIE
seçtim ama ben bu üçünü alınca kargo gene 3 tl galbA DİMİ ben geçen yıl almamıştım bu yıl ilk defa alıcam bi de nası ödüyoruz kapıda mı kredi kartımla ödeyemem zira internt kullanımına kapalı
denedim biliyorum sitesinden prima geldi başvuru yapmışım ama hatırlamıyorum bile.
yeğenime veririm bari
arkadaşlar denemek bedava diye bi site gördüm üye olan varmı aramızda o siteye dikatimi çektiide
haklısınız ağacın ne önemi var kiii bende sizlerle paylaşıyorum.... !!!!!!
kargo ya 3 ya 5 hatırlayamadım ben aldım sılver rain pure love ve chery pıe üçünün kokusuda muhteşem kardeşim sabah sürmüş azönce yanıma geldi hala chery pıe kokuyordu yeni aldık bukaar kalıcı olduğunu bilmiyordum şaşırdım yorumuda est kampanya topiğinde ayrıntılı paylaştım bakabilirsin oradan canım kargo ücreti hepsi karttan kesiliyor kargoyu gelıyor veriyor gidiyor aldıysan alacaksan güle güle kullan buarada gülsuyunu sakın kaçırma derim muhteşem gülsuyu cildimi yumuşacık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?