bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

cnm ben bişiy anlamadım ki mail veriyim :)
:=)))

[quote="adamina, post: 16894014"]canım merhaba ben şu bebek takvimini yapamadım düzenledikten sonra mail adresime bir msj geldi ama çok anlamadım direk bu sayfaya atabiliyormuyuz yardımcı olursan sevinirim[/QUOTE]

cnmmm
bebek takvimi yapımı biraz zor yaa
ben bile çok uğraşmıştım
sen kadınlar kulübünde arat bebek çizelgesi yapımı diyeee

Son düzenleme:
kızlar birşey sorucam bu anket işlerinden kazanan var mı hiç benim bir arkadasım girmişte kazanıyorum falan dedi ama bn tabi tedirgin olurum hep böyle şeylerde :18:

Arkadaşlar, zincire katıl butonuna tıklayacaksınız, en uzun zincir olmamız için benim zincirme katılamnız gerek, başka zincir oluşturursanız, şanzımız azalır,
tabi kendinize güveniyorsanız ben daha çok kişi toplarım diyorsanız o başka!

Son düzenleme:
seymacım ben tickere doldurdum çizelgedede kalemi tıkladım sonra kaydet dedim ama olmadı lilypie varya

ayrıca, üyeliğiniz aktif etmeniz gerekiyor, benim size gönderdiğim klinke tıklayarak, zincire katıl diyeceksiniz ve aşağıdaki kutuya mail adresinizi yazıp göndereceksiniz. sonra mail adresinize bir aktivasyon maili gelecek ordaki linke tıklayıp aktive edeceksiniz. sonra karşınıza çıkan linki kopyalayıp yaymaya devam edeceksiniz.

Olayı pek anlamadım.
bende kendime bi zincir kurdunm

Arkadaşlar böyle herbirimiz ayrı zincir oluşturursak kazanamayız, herkes benim linkime gelsin. sonuçta en uzun zincir olmalıyız kazanmak için. ayrıca benim gönderdiğim linki tıkladıktan sonra, zincire katılı tıklayıp, alttaki kutuya mail adresinizi yazmanız gerek.sonra mail adresinize aktivasyon maili gidecek ve o maildeki linki tıklayıp zinciri aktif hale getirmelisiniz.
http://www.*********************/olay/z.php?29365

canım takip ediyorum yazılarını ellerine sağlık burdan da yazmadan geçemicem :)
desene 3-0ız ikimizde inşallah yarına bişey çıkar artık :))

Teşekkür ederim çok naziksin

Yarın çekiliş yok galiba başka bir aksiyon yapacaklar.Ama dişe dokunur birşey vereceklerini sanmıyorum.Sakız falan gönderirler belki
teknosa çıksın istiyordum ya dvd player alacaktım üstüne para ekleyip

Fikrimühim paketim geldi.
4 adet ücretsiz ürün kartı kimlere vereceğime henüz karar veremedim
bir adet makine 2 adet yedek koku henüz denemedim.

hangi kampanyanın bu?benim nesfitlerim hala gelmedide..

bana da bugün denemek bedavadan bir sürü herçeşitinden cappucino geldi.

bir de avon geldi

hangi kampanyanın bu?benim nesfitlerim hala gelmedide..

bana da bugün denemek bedavadan bir sürü herçeşitinden cappucino geldi.

bir de avon geldi

güle güle iç cnm banada salep yollamışlardıı

avondan ne geldi peki :44:

fırst de bu gun katıldım 50 lıra boyner ceki cıktıııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…