bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

pizza hutda açıklanmış ( ne kadar şansızım bir sürü şey açıklandı biri çıkmadı yahuu

Kızlar Facebook Leydi Kozmetik sayfasında ödüllü yarışma var bugün saat 2'de. 30 kişi kazanacakmış bence şansınızı deneyin

Arkadaşlar avondan parfüm kazanmışım çok mutlu oldum. Hepinize çok teşekkürler bu kampanyayı sayenizde duydum. Adresinize gönderilecek diyor ama adres bilgilerimizi yazmışmıydık biz en başta hatırlayamadım.

Kızlar kızlar selam kızlar :82: Pizza kfc ve avon kazanmışım noluyor bana yawww:86::86: Galiba o gün neti erken açmamın avantajı.

Pizza hut'tan kazanamadım ama AVON'dan Bond Girl 007 EDP kazanmışım.Hiç avon kullanmadım şu güne kadar.Yeni yıl hediyesi oldu,sevindim :66:

anında kazanılan kayan yıldızdan cıktı buyuk cekılıs de bu gun sen kayan yıldızlardan baktınsa o gunun talihlılerıne bak sayfada war

cnm benim çok oldu ben yapalı zaten neyse sağol

aman doğurma anam günün varsa dahaa içime bay geldi zincir hikayelerinizden ayol.herkese merhabaa.ben liptondan kazanmışım hehehe bir de lays den yaptığım yapboz gelicekmiş yupiiii:90::90:

oh ohh yandannnn afiyet olsunnn
hüppürdeterek iç çayları cnm

ayyyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şu avon zımbırtısı bir tek bana çıkmış
hani annemle babamınki

sinir oldum gene bak
:44:

pizza hut tan mesaj geldi
allahrazıolsun bir küçük pizza kazandım :)
bakalım eşimede gelmişmi cep telefonuna
eve gelsin soralım
işin kötüsü pizzadan nefret geldi hamileliğimde
hiç istemiyorum
ama nedeeeeeeeen

Tebrikler kızlar ne çok Avon kazanan varmış yaa kıskandım walla benim haberim bile yoktu tühhhh

güle güle kullanınnn

Bugün yine Haribo çekilişi varmış. Nasıl kazanılıyor bu haribolar sadece sayfayı beğenmek yeterli mi yoksa yorum falan mı yapmak lazım acaba bileniniz var mı kesin olarak? Daha önce de bu konuya yorum yapanlar olmuştu ama herkes farklı söylüyordu o yüzden dedim tam net bilen varsa söyleyebilir mi?

Pizza hut'tan kazanamadım ama AVON'dan Bond Girl 007 EDP kazanmışım.Hiç avon kullanmadım şu güne kadar.Yeni yıl hediyesi oldu,sevindim :66:

Aaa Avon'dan eşim de kazanmış,,ne şanslı başladık bu yıla
oooooo bu ne şanssss tebrikler canım :)))
Tebrikler kızlar ne çok Avon kazanan varmış yaa kıskandım walla benim haberim bile yoktu tühhhh

güle güle kullanınnn

bi senle ben varız kazanamayan heheh :)

Arkadaşlar bişey sordum ama dikkatininizden kaçtı heralde.Avon da en başta adres bilgilerimizi vermişmiydik biz hatırlayamadımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…