bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

msjı düzelttim aycacım linki yaptım ama e mail gelmiyor neolacak şimdi ya ayrıca neden beni veet de desteklemiyorsunuz ?

kızlar alternatif face i olanlar birbirimizi eklesekte
face olan kampanyalardan daha kolay iletişime geçsek
ne dersiniz????

şeyma ben elimden geldiğince herkese yardım ediyorum bu topikte benim bir kampanya grubum var orada linkini paylaştım eminim oyların gelecek hayrını gör ama malasef ben burda yazmama rağmen arkadaslarım beğenmedi çok üüzldüm ama

tmm cnm ben sana 3 adresimden beğeniyorum
tşkrler....
napalım kimseden zorla oy dilenemeyis ama

çok haklısın canım beni bulabildin mi ? ismimi yazdım

cnm tek bir karikatür kız resmi o mu
benim face
edresim isteyen ekleyebilir... ama kendini tanıtsınlar...

şeyda gmz
profilimde pembe kıyafetli yatan bir bebek var

face kampanyaları için iletişime geçmek isteynler
faceden alternatif yeni bir adres alıp birbirimizi ekleyelim

kızlar verdiğiniz adres direk uygulama sayfasına çıkıo listeniz yok malesef beğenicektim ama olmuo

ya kızlar bu vet sayfası zor açılıyor daha doğrusu açılmıyoo bekşiyo bende katılayım beğeneyim sizinkileri dedim ama ıı ıhhh bekliyom hala yükleniyo diyo bide nasıl bir yarışma bu anlamadım ben yaww anlatın biriniz

canım biraz ağır ama açılacak ben sana yazdığım linki tıkladığımda açılıyor direk bak kampanya bu işte
Yeni yılda kurtulmak istediklerinizin listesini Veet ile paylaşın, birbirinden güzel hediyeler ile tüm dertlerinizden kurtulun! 2.haftanın hediyesi "tatil sepeti’nden 1000 TL değerinde hediye çeki!" Bu muhteşem hediyeyi kazanmak için şansınız devam ediyor!
Acele edin 2011'e şahane bir tatil fırsatı ile merhaba deyin! :...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…