bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Veet'den kocaman bir hediye paketi geldi tüy dökücüler,hazır ağda bantları..Avondan 1 erkek 2 bayan parfüm kazandım pizza hut'dan 1 pizza..Şimdi aklıma gelenler bunlar...

senı anan kadır gecesı mı dogurmuş ya da bızım basımız kelmi acepp ne

herkese iyi senelerrrr

numuneleri gelen arkadaşlar güle gülee kullanınnnnnn

ama resimde ekleyin merak ediyorum...

bende tekin acardan parfüm kazandım dün geldi yeni yıl hediyesi olduuu

Büyük Ödül1 adet SONY VAIO F SERİSİ VPCF13M1E/H.CEU NOTEBOOK

Bu Adam Ne İzliyor kampanyası döneminde, Sony Eurasia Pazarlama A.Ş tarafından gerçekleştirilecek olan kampanyada www.buadamneizliyor.com internet adresinde katılım formunu ad-soyad,e-posta adres gsm numara bilgisi ve adres bilgilerini içerecek şekilde doldurarak 5 tane tanıtım videosu izleyip sorulan soruların tümünü cevaplayanlar,(Soruların yanıtında doğru ya da yanlış cevap aranmayacaktır.) 1 çekiliş hakkı kazanacaktır. Ayrıca cep telefonu ile internete bağlanarak çeşitli sitelerde yayınlanacak Sony ürünleri ile ilgili kampanya reklamlarına tıklayıp kampanya sayfasındaki 1 soruyu cevaplayanlara da, katılım formunu doldurdukları takdirde 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanya dönemi içinde 1 kişi internet sitesinden ve 1 cep telefonundan olmak üzere toplam en fazla 2 çekiliş hakkı kazanabilir. Tıkla ve hemen katıl !

http://www.buadamneizliyor.com

Kazanan asil talihlilerin son başvuru tarihi 12/03/2011 yedek talihlilerin 27/03/2011’dir.Kazanlara ayrıca posta yoluyla tebligat yapılacaktır.18 yaşından küçükler çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.İkramiyeye konu olan eşya bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.Piyangoya itiraz için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Sony Bu Adam Ne İzliyor Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: 24/12/2010 tarih ve B.07.I. MPİ.0.13.00.02-401.02.99-3138-11601

merhaba
tekin acar dan nasıl hediye kazanılıyor?ne yapmak gerekiyor?
birde pizza hattan kazanmışsınız,o nerden kazanılıyor?

canım faceden lipton sayfasına git duvarlarında var kazananlar:)

tşk ederim senocumm....

kızlar avon parfümü kazanmışım eşimle birlikte...
ama rimelim daha gelmedi benim..
parfümümün geleceğini hiç sanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…