bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Haribo bana da çıkmamış, doğacı'dan mail gelmiş 3gramlık 15 numune krem ve 3 makyaj temizleme mendilini ama kargo ücretini istiyorlar dediğiniz gibi ürünler iyi değil değişti kızlar bende vazgeçtim hala bir numunem yok

ama ob'dan yazmışlar en kısa zamanda numunelerinizi yollayacağız diye gelmeden sevinmiyim dimi

avondan numunelerim geldi bana bugün 2 küçük krem numunesi bide eski katalog yeni katalog bari gönderselerdi
aman bende dedava buldum bunuyorum galiba:90:

karafırına girdim sizi beğeneyim diye ama sanırım geç kalmışım kusura bakmayın bi dahaki sefere artık

karafırın tekrar soru verecekmiş bakalım bekliyorum

Tiffany’den 50 TL hediye çeki kazan

Bu ürün hakkındaki düşünceni göster Tiffany’den 50 TL hediye çeki kazan!

Yarışma Kuralları:

* Yarışma müşterilerimizin ürünlerimiz hakkında beğenilerini paylaşmaları üzerine yapılmaktadır.
* Yarışmaya sadece Tiffany Web Sitesi üyeleri katılabilir.
* Yarışmacılar belirtilen ürüne beğenisine göre 0 ile 10 arası puan verir. Yarışma sona erdiğinde ürüne verilen puanların ortalaması alınarak ürünün beğeni puanı belirlenecektir.
* Çıkan sonuca en yakın tahmini yapan üye Tiffany’den 50 TL hediye çeki kazanacaktır.
* Her üyenin sadece bir oy kullanma ve tahmin hakkı vardır.
* Her ürüne ait sonuçlar yarışma bittikten sonraki gün Tiffany Web Sitesi üzerinde açıklanacaktır.

Beğen Kazan

çok teşekkürler kızlar bende eşiminkinden de beğeneyim sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…