Beddua aldm ..

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Merhabalar
Bugün söyle bir olay yaşadım malesef.arabayla tam evin olduğu yere geldim donus yaparken arkadan sürücü kursununun arabasi çarptı. Birden panikledim. Yetkiliyle konuşuyorduk ordan bir kadın çıktı başladı benimle kavga etmeye dikkat edin bu sürücü kursu aracı gormuyomusunuz diye başladık tartışmaya.kazadir olur geçer. Ben de kayinpederini çağırdım o sırada. Zaten çarpan çocuğa tek kelime etmedim. Etmezdim de çünkü korkmustu üzüldüm açıkçası.
Kadına dedimki siz annesimisiniz yok dedi.yetkili misiniz dedim yok dedi ozaman sizinle muhattap olmam ben dedm yetkili kimse onunla konuşmak istiyorm dedim kadın buna çok bozuldu arada geçen diyalog aynen şu
-çocuğun hayatıyla oynadiniz Allah korkusu olsun biraz dedi
_ne diyosunz siz sacmalamayin ben niye hayatiyla oynayim 15 gün sonra bida girer dedim biz de hep girdik dedm
_ozaman Allah size çocuk vermesn dedi

Ama bu beddua yüreğime oturdu resmen beddua döner dolaşır sahibini bulur dedim ama geldiğimde beri agliyorm. Beddua tutar mı gerçekten çok korkuyorm. Ben bunu hakedecek birsey yapmadm. Çocuğa tek kelime bile etmedm.Yetkiliyle gorusecem dedim
Bana bir akıl verin ya

Ya ben bu bedduayi alacak birsey demismiyim ya çocukla muhattap bile olmadm direk yetkili kimse onunla konusim diyorm bana hayatıyla oynadin çocuğun dedi ya

Merhabalar
Bugün söyle bir olay yaşadım malesef.arabayla tam evin olduğu yere geldim donus yaparken arkadan sürücü kursununun arabasi çarptı. Birden panikledim. Yetkiliyle konuşuyorduk ordan bir kadın çıktı başladı benimle kavga etmeye dikkat edin bu sürücü kursu aracı gormuyomusunuz diye başladık tartışmaya.kazadir olur geçer. Ben de kayinpederini çağırdım o sırada. Zaten çarpan çocuğa tek kelime etmedim. Etmezdim de çünkü korkmustu üzüldüm açıkçası.
Kadına dedimki siz annesimisiniz yok dedi.yetkili misiniz dedim yok dedi ozaman sizinle muhattap olmam ben dedm yetkili kimse onunla konuşmak istiyorm dedim kadın buna çok bozuldu arada geçen diyalog aynen şu
-çocuğun hayatıyla oynadiniz Allah korkusu olsun biraz dedi
_ne diyosunz siz sacmalamayin ben niye hayatiyla oynayim 15 gün sonra bida girer dedim biz de hep girdik dedm
_ozaman Allah size çocuk vermesn dedi

Ama bu beddua yüreğime oturdu resmen beddua döner dolaşır sahibini bulur dedim ama geldiğimde beri agliyorm. Beddua tutar mı gerçekten çok korkuyorm. Ben bunu hakedecek birsey yapmadm. Çocuğa tek kelime bile etmedm.Yetkiliyle gorusecem dedim
Bana bir akıl verin ya
köpeğin duası tutsa gökten kemik yağardı der annem. bir şey olmaz merak etmeyin..

Niye yedirememis ki muhatap alinmamayi. Umursanacak üzülecek bir sey değil gerçekten.

Beddualar tutsaydı hepimiz kahrolmuştuk :D bu kadar saçma bişeyi kafana takacak kadar sorunsuz bi hayatın var demek ki
Bebeğin hatta bebeklerin olur sen iste yeter :)

Üzmeyin kendinizi,sizin yaptığınız kötü bir davranış yok. Kadında sizi yaralamak istemiş zaten hiç takmayın

komik.

beddua eden insanlar hep kötücül ve kötü enerjili olurlar. hayatlarında da hiçbir işleri rast gitmez zaten. o yüzden boşverin o kendine yeterince zarar veriyor ettiği bedduaların türevleri bu snirle kendinden çıkar zaten.

hayır neden çocuk vermesin diye bi beddua bir de anlamadım çocuğun annesi miydi acaba

Arkadan çarpan her zaman suçludur. Neden altta kaldınız ki?

Haksızlık yapıp beddua alsam korkabilirim, ama iki laf edemedi diye beddua saçan tiplere bi yerimle güler geçerim. Sizin konunuzu anlayamadım, yani kim haklı kim haksız belli olmadı bana göre. O yüzden bilemiyorum.

bi daha okudum da bence kadın sürücü eğitmeni ve o arabalar onların sorumluluğunda çarpınca çocuk ona sıkıntı olacak. ama kontrol etmesi gereken oydu altında gaz fren var sonuçta onun da.

siz ona çıkışmayınca hem üste çıkmak için hem sürücü kursuna hesap vereceğinden sinirini sizden çıkarmış

ne kadar iğrenç insanlar var şu hayatta.

karşıdakine bu kadar beddua edebilen insanlardan nefret ediyorum.kötü enerjili negatif insanlar genelde hep.
merak etmeyin böyle bir olayda böyle bir beddua eden insanın ahı felan tutmaz.
Allah okunan her bedduaya karşılık verseydi vay halimize..

Back
X