Beddua almayacaksın !!!!

txixrtxixl kelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.170
11
0
Diğer

babannem annemı ıstenmemıs daha zengın sanların alyık bırı ıle ewlendırmek ıstemıs babamı babamda annem ıle ewlenmıs
babannem annem o zaman bır ılac vermıs vıtamın dıye anemde vıtamın ıçmıyor ılac ıçmeyı sevmıyor bır gun ecz bırısıne demıskı bende bu vıtamın var kullanmıyorm al bunu ıhtıyacı olana ver ecz bu yumurtalıkları tembbellestırıyor demıs vıtamın degıl
neyse annem bana hamıle kaldı ben dogmusum babannemler anneme çok cektırıyorları ıftıra yalan hersey var annem se 17 yasında
annem babnnemlere kıdıkc benı doverdı babannemde derdıkı o senın annen degıl o uvey senı sevmıyor kardesını sevıyor gıt ewe halının ortasıa cısını yap derdı bende anneme kınlenırdım yapardım
yıne derdıkı annen bagır dedıgını yapma gıt yukuge çısını yap evı kırlet vb o sana bagırıyor sende onu sınır dıye bana ıntıkam almayı ogrettı neys eannemı hı sevemedım kendımıde sevdirmedm opturmuyordum yuzune bakmıyordum
babannem bu arada kımseye soleme annen çok fena bır kadın bak baban bana çok kızar dıyordu bu benı ıçımde buyudu
bır gun babannem geldı annemle babamı kavga ettırdı o zaman anladım burda annem sucsuz sonra baktım babannem devamlı annemı kotuluyo annem bısı demıyor annemı sevmeye basladım
o zmana anlattım anneme agladı abanneme beddua ettı delırsın aklı getsın ewlatlarını tanıyamasın onlara hasret kalsın
yıllar gectı babannem akıl hastası babamı halalarımı tanımıyor ewlatları dıe aglıyor
onu gorunce hiç acımıyorum
bır anne ıle çocugu dusman edıp ıntıkamını ondan alan bır ınsan daha kotusunu hakedıyor
ama o kopukluk hala deveam eıyor annemle aramıza gorumez duavrları ordu bır kere ne zamaan ben ewlendım annemle farklıolduk ama ben zaten uzak bır sehırdeyım

babam aradı banneneı gormeye gıtmedın ewlendıgınden berı gıt bır gor dıo ne dersını gidem mı bu arada babam olayları bılıo ama annesını çok sevıyor

Yapılan cok kotu bırsey, ama kotuluge kotulukle cevap vermekte bızı karsıdakınden farklı kılmıyor..
Helekı beddua... Oyle demeyın yaslılık, hastalık ne zor.. sımdı hastalanmıs da.. ıcınden gelmesede vazıfen ıcın gıt gor derım... Yarın ne olacagı hıc bellı olmaz...

haklısın ama benı bu duruma kendısı getirdı kın tutmayı neferet etmeyı o ögrettı yuzunu gormek ıstemıyorum annemle benı koparttı annemı uvey annem sandım dusunsene 3 degıl 5 degıl 12 yasıma kadar aklım basıma gelene kadar uvey anne olarak bılıyorsun o çocugun dunyasını dusunsene bıze kaybettırdıgı seneler var duyunca hiç acımadım
ama dunde berı dusunuyorum ababm dıyor bı gıt zıyaretıne ızmıe geldıgınde ugra dıyor kara kara dusunuyorum

bir insan egerkı caresızse kocası destek degılse elınde olmadan ıçı yanar beddua eder bır bedduanın 7 mahelleye zararı varmıs

kötülüğe kötülükle karsılık verme. yoksa sende ah alırsın bigün hiç beklemediğin yerden.
ya bu arada aceledenmi böyle yazdınn?? cok zorlandım okurken

babaanneninyaptığı çok kötübişey tamam Allah affetsin onu ama anneninde beddua etmesini hoş karşılamadım ben ben böyle bi durumda Allaha havale ederdim Oherşeyin en iyisini bilir
bencede git babaanneni görmeye sonuçta hepimiz yuaşlanıcaz kim bilir ne hallere düşücez şimdi onlara yarın bize

Tabıkı yasananları ancak sız bılırsınız.. ama buyukluk merhamet sızde olsun artık bu saatten sonra ne ofkenın bır faydası var ne kının..
sonucta o zaten ömrünün sonuna yaklasmıs hasta bır kadın.. kınlenmek evet belkı ben olsam bende kınlenırdım ama yınede gıderdım sanırım..

Babaannenin yaptigi hiç de hos birsey degil.Zaten Turkiye de gelin kaynana iliskilerinde hep istememezlik çekememezlik var.Ama bende arkadasa katiliyorum kotuluge kotulukle cevap verilmez.Babaannen anladigim kadariyla artik çok yaslanmis ve su anda bir çocuk gibidir.Babaninda babaanneni seviyor olmasi çok normal ne olursa olsun veya ne kadar kotu olursa olsun o onun annesi et tirnaktan ayrilirmi ayrilmaz.Sende su soruyu sor kendine sen annenden vazgeçebilirmisin.Bence sen ne yapmis olursa yapsin yada ne kadar kotu olursa olsun git gor babaanneni hiç kimse için degil once ALLAH daha sonra da kendin için yap.Bence kotuluge verilebilecek en iyi cevap iyiliktir.Karsindaki insan bunu anlamiyor olsa bile.Kimse gormuyor olsa bile Yuce Rabbim gorur bilir ve hiç bir kotuluk cezasiz kalmaz onun katinda bu dunyada yada oburunde odenir elbette yapilan kotulugun bedeli.Tabiki en iyisini bilirsin.Kalbinin seni goturdugu yere git.

Babaannenin yaptığı affedilir değil,yenilir yutulur da değil ama ne olursa olsun biz ilahi adalete karar verebilecek güçte değiliz.

Neyin neden dolayı olduğunu,hangi olayların sonucu olduğunu bilemeyiz.O yüzden herkesin yanlışı kendine diyerek,Allah'a havale etmeyi bilmek lazım.Tabii kendi üzerine düşeni de yapmayı ihmal etmeyerek.

Onu herhangi bir yaşlı,muhtaç biri olarak gör ve ziyaretine git derim.

Beddua kime edilirse edilsin yanlıştır,sen kötülüğe kendi içindeki iyilikle karşılık ver.O sana başka bir yerden geri döner mutlaka.

benim babanemde az değildi ama hastalandığında annem bana git babaneni gör dedi cenazesine gönderdi hiç kötülemedi bize babanemi.. bencede gidin görün babanenizi..neticede siz kendinizi iyi hissedersiniz..
ayyrıca beddua kötü enerjidir edenide etkiler bence. ömrümde etmedim etmemde..

canım annem gıdıyor haftada bır
zaten benım annemı farketmemın en buyuk sebebı nötr ne ıyı derdı nede kotu babannem ıcın
sızler byle yzınc dıyorum kı olumlu dunya kımın ne olacagı bellı degıl allah rızası babamın hatrı ıçın annem bıle affettıyse dıyorum bır yandanda o cadı bırısıı haketmıyor suan yasadıgı ılahı adalet dıyorum

ben akadasa hak verıyorum bı yerde yasadıkları kolay degıl o yuzden affetmesıde kolay olmayacaktır emınım..
kendımı onun yerıne koyuyorumda annemle aramda olan sevgı bagını yıllar sonra bulmak cok acı olurdu benım ıcın onca senenın heba olması cabası....
ama ıcınden gelmese bıle gıt gör ne zararlı cıkarsın nede karlı olan olmus zaten....

benim babannemde anneme çok çektirdi annemi evinden bile kovdu bu yüzden ondan nefret ediyordum yanına dahi gitmiyordum en son ölüm döşeginde bizi görmek istedi annem ben gitmem ama sen git dedi bende asla gitmem dedim ve gitmedim.ama bazen düşünüyorum acaba gitsemiydim diye.eger seninde ileride için acımıcaksa gitme ama benim gibi keşke deme ihtimalin varsa git derim ben.

Ay cokk uzuldum cokk alma mazlumun ahini cikar aheste ahestee inanin burnumun diregi sizladi okuduklarima senağlama

Gidip gitmeme fikrime gelince bu yapilanlar bana yapilsaydi ben gitmezdim benim hayatimda anneye en cok ihtiyac duydugum onun sevgisini bana benim sevgimi ona verecegim en guzel cocukluk yilarimda annemden nefret edmeme sebeb olan kadini ben af etsem Allah af etmez bence ..
gidip gitmeyecegin sana kalmis tabi ..

benimde senin babanene benzer bir babannem vardi babamin ölumunda hastalanirim diye kadin hasta oglunun yanina gelmedi cenazesine gelmedi
Ben unutamam hasta yataginda babacigimin kapiya bakip annesinin gelmedigini bile bile vefat etmesini kabulenemedim senağlama cok agir geldi bir anne nasil olurda oglu ölumcul hasta ve kendini dusundugu icin ziyaret bile etmez senağlama ve 102 yasina kadarda yasadi ama ölumlu dunya oda kazik sokamadi bu dunyaya o da gitdi...ölumundede yurtdisindayim ama gitmek istesem giderdim ama gitmedim ...

evet beddua etmeyeceksin ettirme boyutunada getirmeyeceksin.........
yazık hem annenin çektiklerine üzüldüm hem babannene...........
nasılsa allah görüyor cezasını allah versin derim yapmam bedua...........
ziyarete gitmeye gelince klabin ne diyorsa onu yap bence ...........
ben olsam giderdim..........ilerde pişmanlık yaşamak istemezdim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…