Beddua eder misiniz ?

Etmiyorum, Allah herşeyi görüyor yerine yerleştiriyor buna inanıyorum..ılahi Adalet diye bir şey var buna inandığın zaman bedduaya gerekte yok

Ciddi anlamda bir bedduayı daha hiç etmedim..
Zaten bedduayı edeceğim kişi onu hakettiyse o bir şekilde bulur onu...
Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Ben bunu bilir bunu söylerim...

ayyy acayip konu.. bazen ederim, cok canim yaninca.. ama sonra gercekten pisman olurum, af dilerim..

amaa en büyük duam, bu dünyada herkim kime ne yaptiysa, Allah c.c. bir kez karsisina cikarsin... herkesin..

bunu bol bol dilerim

Etmezdim hiç çünkü korkardım 7 kapıya zararı varmış diye bir hurafeye inanırdım ama alt komşumu tanıyana kadar öyle bir beddua ettiki kadının her sesini duyduğumda bin beter olsun olsun diyorum sonrada allahım sen gör diyorum ettiği bedduaya gelince "inşallah evladının ölüsünü kollarına alır " bu beddua en kanlı düşmana bile edilmezken 5 yaşındaki evladım için yaptığı bu bedduayı 2 ay geçmesine rağmen unutamıyorum

etmem çok korkarım
Allahım sen nasıl biliyosan öyle yap vs derim ama ısmail Yknın da şarkısı olan o sözü hiç kullanmam kaydirigubbakcemile3

etmem çünkü korkarım yanımda başka birine edilmesi bile içimi ürpertiyo Allah herkese hakettiğini verir zaten bide benim beddua edipte günaha girmeme gerek yok

ben de etmem. döner dolaşır bana gelir diye korkarım. etrafımda kimsenin etmesini de istemem. iş yerimizde manyak bir adam var, ağzından beddua eksik olmuyor, hem de durduk yere bile beddua edebiliyor. o öyle dedikçe ben tövbe çekiyorum içimden. insanlar garip

Son 2 gündür çok beddua ettim.Yazık oldu 7 şehidimizemafoldumben

dua sevgiyle yapılır beddua nefretle.. dinimiz nefret gibi bir duyguyu içinde barındırıyor mu ki biz beddua edelim.. Allaha şükür hiç etmedim Allahım da bunu hak edecek insanları uzak tutsun bizden kızlar..

5-6 sene önce çalıştığım yerde 2 bayan üstüm malesef çok yaktılar canımı. hergün sinir ederlerdi şöyle-böyle değil. onların eski teknolojilerini ve anlamsız kaprislerini takmadığım için resmen eziyet ederlerdi. bende beddua etmedim ama çok içim sızladı. olan da evlatlarına oldu, resmen rabbim bana yaptıklarını çocuklarından çıkardı. üzüldüm mü? hemde nasıl. anneleriyle hiç anlaşamazdım ama kızlarıyla çok iyi dosttuk. onlar da bilirlerdi annelerini :gitme: onların canının yanmasını istemezdim ama allahım kimsenin yanına kar bırakmıyor yapılanı :1no2:

söyleyeceğim en kötü şey : 'Allah bana yaşattıklarını ona hissettirecek şeyler yaşatsın' olur.

Ara-sıra ediyorum. canimi çok yandığında aynı benim gibi canı yansın derim. alsanaalsanasmile

canim cok yandiginda ediyorum acikcasi ve tutuyorda nasil oluyorsav gidip belalarini buluyorlar:kedi:

çok canım yanınca ediyorum ama allah versin belanı derim.beni unut kendi derdine düş derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…