Beddua eder misiniz ?

ben hep Allah'ım sen bildiğin gibi yap demeye çalışırım ama bazen sinirle Allah belanı versin dediğim zamanlar olmuştur..özellikle sevgilime.. ama hemen arkasından Allah'ım geri aldım sinirle söledim fiilan derim:)

aklıma geldi :roflol:birkeresinde
ortanca elti evlendiğimden beri benle uğraştı hep ara arada uğraşıyorya işte
neyse benle uğraştıgı için çanımı yakıyordu kendi haksız olsa bile hep kendini haklı çıkarıyordu eşimi doldurup bense kanıtlayamıyordum
hep allahıma havale ediyordum
yine bir ramazan ayında inçiltmişti beni kendi yaptıgı şeyi benim üzerime attı
bende içimden inşallah yine canımı yaktıgın zaman ayaklarımın üstüne düş dedim
dedim ama pişman oldum tövbe ettim
neyse ramazan ayı idi ben eşim ve cadıKötü Kazen
alışverişe gittik ben pek konuşmuyorum
aman allahım ne olmasın garı ayaklarımın üstünde ve yerde yatıyor nasıl düştüğünü ben bile anlayamadım
eşim yerden kaldırdı ve bana nasıl düştü bu dedi
bende allah bilir dedim bir insan bir insanın canını yakarsa dedim ve susutum
artık anlayana a.s

etmem sanırım.
korkarım ben beddua etmekten.
ama çok sinirlendiğimde Allahından bulsun dediğim olmuştur.

çok canım yandıysa Allahından bul aynısını sende yaşa derim ve Allaha havale ederim sengözlerimebaksanab

Ben beddua değilde.ALLAHIM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN,ALLAHA HAVALE EDİYORUM diye söylerim ...

etmem sanırım
ama canım çok yanıyosa bana yaptıklarının cezasını bulsun derim

İnsanın o an canı acıdığında ediyor valla.Ama sonra da pişman oluyor insan.Hem ettiğinizde o beddua tutabiliyor ama bir ucu yine size dokunuyor.O yüzden etmemeye çalışıyorum.Herkes ettiğini bir şekilde er geç bulur.

Etmem,etmedim,beddua döner dolaşır bulur derler,Allah 'a havale ettim derim,en fazla da hakkımı helal etmiyorum dedim bugüne kadar.

genel de etmem ama çok sinirlenirsem içimden herşeyi sayar dökerim kaydirigubbakcemile2 bu da bugüne kadar en fazla 1-2 defa olmuştur

etmem bana döneceğine inanırım.allah görüyo der geçerim.

etmem..bazen istem disi cok sinirlenince icimden geciriyorum..Sonra da Allahim sen bildigin gibi yap bu kulunu :Saruboceq:,sana havale ettim diyorum...Yuce rabbim hakedene hakettigi cezayi verecektir! :Saruboceq:ILAHI ADALET e guveniyorum...

artık benim en büyük bedduam '' Allah bilsin ''dir.
eskiden cok fena saydırırdım tabii ama şimdi büyüdüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…