• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beddua edip Dalga Geçerken Çok Dikkat Edin Çünkü ; ...

Canım hastalığın miyobumla ilgisi yok maalesef
Ben miyop kontrolü için gittiğimde başka testlrle başka bir hastalığım olduğu teşhisi koydular.
İkisi de birbirinden bağımsız hastalıklar.
Retinam ince olduğu için yırtıklar oluşmuş, bu görme kaybıma yol açabilirmiş.

AA anladim canim.
Çok geçmiş olsun.
Bende miyop içinse boşuna evham yapma diyecektir.
İnşallah sifasini bulursun ..

1.75 gayet normal cnm zaten 0.75 dinlendırıcı boyutunda oluyor. 0.75 den snrası göz bozukluğu diye gecıyor. Benim ergenlıkte 2,25 e kdr cıkmıştı ama kmse bana kör olcan demedi. doktor bıraz fzla mı abartmış acaca? Cok normal cnku 1.75..
başka doktora gt bnce.
Ve şu sözü herzaman sevmişimdir
"Yagırdagın başına gelmedıkce, ölecegını mı sanıyorsun"

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim aile ve sulalemde de ornekleri var. Anne babalarin hatalarinin acisi cocuklarindan cikabiliyor maalesef:(

Gecmis olsun, umarim ilerlemeden onlenebbilir rahatsizligin.

1.75 gayet normal cnm zaten 0.75 dinlendırıcı boyutunda oluyor. 0.75 den snrası göz bozukluğu diye gecıyor. Benim ergenlıkte 2,25 e kdr cıkmıştı ama kmse bana kör olcan demedi. doktor bıraz fzla mı abartmış acaca? Cok normal cnku 1.75..
başka doktora gt bnce.
Ve şu sözü herzaman sevmişimdir
"Yagırdagın başına gelmedıkce, ölecegını mı sanıyorsun"

Canım Hastalığım farklı, ben miyop kontrolüne gittiğimde farklı bi rahatsızlığım olduğunu öğrendim tesadüfen.
Zaten yıllardır miyopum bunu sorun etmiyorumm ama Retina Dejanteri diye bi hastalığım varmış.
Retinam yırtılıyormuş sürekli ince olduğu için.

Benim aile ve sulalemde de ornekleri var. Anne babalarin hatalarinin acisi cocuklarindan cikabiliyor maalesef:(

Gecmis olsun, umarim ilerlemeden onlenebbilir rahatsizligin.

Valla gözlerimin bozukluğunu artık kabullendim de diğer hastalığım ilerlemeden dursun birşey istemiyorum :50:

Canım benim diğer konuna da yazmıştım canını sıkma inşallah hayırlısıyla ameliyatsa da ufak bir operasyonla halledilecek bir kaç doktorla daha görüştükten sonra hemen başlarsın:16:dalga ve beddua olaylarına bende inanırım hiç bir zaman beddua etmek büyük konuşmamak dalga geçmemek kınamamak gerek neyi kınarsan yaşamadan ölmüyorsun maalesef senin gözlerinle alakası var mı yok mu bilemeyiz tabi ki ama gerçek bir durum bu :5:

Canım Hastalığım farklı, ben miyop kontrolüne gittiğimde farklı bi rahatsızlığım olduğunu öğrendim tesadüfen.
Zaten yıllardır miyopum bunu sorun etmiyorumm ama Retina Dejanteri diye bi hastalığım varmış.
Retinam yırtılıyormuş sürekli ince olduğu için.

aaa ben sadece mıyop var sanmıştım. Çoook gecmış olsun.
Ama üzme kendını tıp ilerledi. Yuz naklının yapıldgı bi devırdeyız. Vardır bi çaresi Allahın izniyle inşallah. Rabbim acil şifalar versin

Allah şifa versin inşaallah size. İnşaallah ameliyata gerek yoktur ciddi bir şey değildir. Uyariniz bilinciniz çok güzel Allah herkese bilinç versin

12-01-2015 ♥

Merhabalar,
Dün açtığım konuda görme kaybına kadar gidebilecek bir hastalığım olduğunu öğrendim.
Annemin çalıştığı şirketinde kavgalı olduğu ve hiç sevmediği bir bayan var.
Gözlük kullanıyor bu bayan.
Annem onunla kavga ettikten sonra hep onla ilgili birşey anlatırken Kör diye bahseder.
Defalarca söyledik böyle dememesi gerektiğini ama hiç anlamadı.
Bi zaman sonra gözlerimde aniden görme bozukluğu başladı, doktora gittik Miyopmuşum.
Zaman geçtikçe de ilerledi gözlerim.
Annem yine o bayanı bize anlatırken öyle hitap ederken aklıma biranda gözlerimin bozukluğu geldi.
Ve dedim ki sen o kadına böyle diye dye kendi çocuğunun gözleri bozuldu bak dedim.
Sustu pustu ihtimal vermedi.
Son kontrolümde tesadüfen böyle bir hastalığım olduğunu öğrendik, annemin yanında doktor gözlerini kaybedebilirsin diyince annem şoka girdi.
Aklından ne geçti bilemem ama o günden beri o kadına ismiyle hitap ettiğine göre aklı başına gelmiş olsa gerek ...
Diyeceğim o ki hiç kimsenin kusurunu dillendirip nefret dahi etseniz söyleyip dalga geçmeyin.
Sebebi belki bu değil, belki de tamamen tesadüftür şu yaşadığım şey ama siz yinede yapmayın.
Ya sizden çıkar, ya sevdiklerinizden yada çocuğunuzdan ... :50:

böyle bir çok olaya şahit oldum..
ya kendinden çıkıyor ya sevdiğinden..
çok geçmiş olsun Allah şifa versin..

bedduaya sormuşlar nereye diye
cevap vermiş sahibime diye
boşa dememişler
geçmiş olsun Rabbim şifa versin

aaa ben sadece mıyop var sanmıştım. Çoook gecmış olsun.
Ama üzme kendını tıp ilerledi. Yuz naklının yapıldgı bi devırdeyız. Vardır bi çaresi Allahın izniyle inşallah. Rabbim acil şifalar versin

Allah razı olsun canım
Araştırma ahstanesine rrandevu aldım bakalım ne olacak.

Canım benim diğer konuna da yazmıştım canını sıkma inşallah hayırlısıyla ameliyatsa da ufak bir operasyonla halledilecek bir kaç doktorla daha görüştükten sonra hemen başlarsın:16:dalga ve beddua olaylarına bende inanırım hiç bir zaman beddua etmek büyük konuşmamak dalga geçmemek kınamamak gerek neyi kınarsan yaşamadan ölmüyorsun maalesef senin gözlerinle alakası var mı yok mu bilemeyiz tabi ki ama gerçek bir durum bu :5:

Kesinlikle canım benim.
Bende arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Çok dikkat edilmesi gereken birşey.
Neylen dalga geçersen allah sevdiklerinden birine çıkarıyor maalesef :50:

Kesinlikle canım benim.
Bende arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Çok dikkat edilmesi gereken birşey.
Neylen dalga geçersen allah sevdiklerinden birine çıkarıyor maalesef :50:

Evet en kötüsü ne biliyor musun yani ben mi öyle düşünüyorum Allah affetsin ama nedense çocuğundan ailenden çıkıyor :25:

Evet en kötüsü ne biliyor musun yani ben mi öyle düşünüyorum Allah affetsin ama nedense çocuğundan ailenden çıkıyor :25:

Evet canım kesinlikle.
Ama allahtan geçen o kadının konusu açıldı ismiyle hitap etti.
Sanırım oda benim düşündüğüm gibi düşündü.
Doktor öyle dedikten sonra hiç anneme demedim sende o kadına böyle diyordun diye ama o anlamış sanırım :50:

Evet canım kesinlikle.
Ama allahtan geçen o kadının konusu açıldı ismiyle hitap etti.
Sanırım oda benim düşündüğüm gibi düşündü.
Doktor öyle dedikten sonra hiç anneme demedim sende o kadına böyle diyordun diye ama o anlamış sanırım :50:

Anladı canım sanırım büyük ihtimal konuşulmaması gerektiğini başımıza gelmesine gerek yok aslında keşke dilimizi biraz tutabilsek keşke günah herşeyin başında :31:

Anladı canım sanırım büyük ihtimal konuşulmaması gerektiğini başımıza gelmesine gerek yok aslında keşke dilimizi biraz tutabilsek keşke günah herşeyin başında :31:

Evet canım benim.
Randevumu da aldım.
Araştırma Hast taa 28 ine verdi.
Bu haftada özel bi hast. gitmek istiyorum.

kıyamam ya, çok geçmiş olsun arkadaşım. inşallah sorunun hemen çözülür, rabbim şifa versin..

Back
X