Devami : Dugune gitmemeye karar verdim. Ailemi bile davet etmemislerdi.
Bu arada nisanlim olacak sahis sirkete gitmiyor ne zaman arasam evde neden evdesin diyorum. Kardesimle aramiz bozuk diyor. Ustelik kardesi butun paralari yiyor. Altinda son model araba abisine sadece maas veriyor. Nisanlim olacak sahis tirnaklarimla kazidim. Ben bu sirket kurulurken tasima bile yaptim. Kardesim bir pundunu bulup ustune almis sirketi sonradan ogreniyor gidiyor. Bir arabayla tamam gel sanada sirket acica diye kandiriyorlar. Sirketi aciyorlar ama yine ayni kardesi vergi borcu oldu odeyemezsin diye ustunden aliyor. Ben hayatimda boyle anne baba kardes gormedim. Insan nasil evladina bunlari yapar. Hergun bana anlatiyordu. Artik dert babasi olmustum. Sonrasinda bir kandil gunu annesini aramistim kandilini kutladim. Sonrada kadina esinizinkide mubarek olsun dedim. Bana dondu dediki o kandilden anlamaz. Sasirdim. Zaten soguktu. Sonrasinda nisanlima dedimki annen neden bana boyle davraniyor. Benden ne istiyor anlamadim dedi. Ilk defa orada inip annesine anne neden boyle yapiyorsun dedi. Kadin aldi telefonu ben dedim ki, nisanlim olacak sahis neden hep evde ise gitmiyor. Bana dediki maasini aliyor. Onmli olan maasi deil bir erkegin evde oturmasi dedim. Yine aynini soyledi maasini aliyor. Sonra bana demezmi iki kardesin arasina girdigini dusunuyorum gibilerinden bende ben yokken cokmu iyilerdi diyecektimki demedim. Dedimki oglunuz surekli sizden bahsediyor. Annem babam ayrim yapiyor. Kardesim beni dolandirdi diyor. Kac kere kustum gittim diyor. Kavgada ettim diyor yine ayni diyor. Inanin hep uzuldum ona bir anne baba nasil olurduda bu kadar acimasiz olurdu evladina... bir kere bir arkadasi bunun bu halde oldugunu biliyor yakin arkadasi gemide is buluyor gitsin diye ailesi o cocugada dusman keailiyorlar. Garip insanlar inanin neresinden tutayim. Babasinin tek derdi. Kucuk oglunun itibari ve zengin olup sayginligi sirf hava civa... dusunun adam benim sigortama ve babamin mali varmiya takmis. Neden ben kardesimle ilgileniyormusumda ablalarim sigortami odemiyormus.
Neyse dugune gitmedim. Nisanlim olacak sahis nisani sen attin diyip durdu. Ailesinin yaptiklarini gormedim. O gece Allaha dua etim Allahim sen bilirsin hayallerini suya dusur dedim. Hayalleri suya dustu. 600 kisilik dugunde 1,5 trilyon nerde 65 bin takilmis sadece, kiz cocuga her ay 20 bin lira gelirim var demis. Uvey annem bilmiyor demis. Oda hayal oldu. Yeni bir fabrika kurulacak o yuzden iki yil verilemeyecek demis. Sonrasinda zaten ailemi ne arayi ne sordular. 3 ay bekledim. Arada konusuyorduk nisanlim olacak sahisla bir dedigi bir dedigini tutmuyordu. Ailemin yanina dahi gitmedi. Ustelik bayramda o kizin babaannesine gitmis. Dusunun artik. Zenginler ya ama sonra ne oldu. Dugunun kapagi ona patladi. Kardesi havasi civasi icin yaptigi dugun yuzunden nisanlim olacak sahsin altindaki arabalari satacaklarmis ve maasini 2 bin liraya cektiler. Tabiki yardimda etmiyorlar nasil evlencek. Git ise gir dedim. Tirnaklarimla kazidim onlara birakmam dedi. Benim yasadigim sehre gel is yap dedim onada gelmedi. Eeee Allahim buyuk kardesin 4.500 villaya kira verecek evde hizmetci onada 1500 altinda son model mersedes abisinede 2000 maas ben ablalarima kareesime canimi veririm bunlar nasil kardes anlamadim. Tabikii bu parayla evlenemezde. Altinlar icin ailesi bunu sıkistiriyor. Ailem zaten kesinle istemiyordu bunlari bunlara guvn olmaz. Bunlar adami kapi disarida eder diyirlardi. Biz seni bunlara veremeyiz. Sonra Altinlari yolladim arkadasiyla once size vermicem bir hayir kurumuna bagislicam dedim. Sonra bana kardesim soyle yapar boyle yapar diye tehdit etti. Bende kimki o dedim gelsin bakalim dedim. Yok parali kisilere gitmiste, dedim ki napicaklar yatan kardesimimi dovecekler yada hasta babamimi, yiyorsa gelsinler dedim. Tabi arada bir suru sey var kisalttim. Annesi annemi ariyor sanki komsusu hatur soruyor. Altinlari isteyecek ya sessiz seytan annemde ses etmemis. Kadin ne bilsin altin isteyecek. Neyse dedimki kor seytandan bulsunlar altinlari sanki cok biseyde iki teneke arkadasina teslim ettim. Son gece bana msj atmis. Saat gece dort bana cok agir geldi. Bu kadar olacagini bilmiyordum. Aglamaktan yazamiyorum yazmis. Hala bide sanirim bu son gunumuzdu yazmis ihtiyacin olursa ara yazmis engelledim hemen...