Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sevgi insana herseyi yaptiriyor arada sevgi vardi. Yasam kocuna basladi. Bende hergun ne yedigini surekli soruyordum. Oda boylece fazla kacirmis olmuyordu. Aksamlarda yuruyordu...Bu kadar kiloyu nasıl verdirdin neler yaptırdın anlatırmısın?
Oo dizi ağızları en sevdiğimfazla dizi izleme
![]()
Canım ailesinde sorun yok senin nişanlının gerizekalıymış şu yazdıklarına göre.Devami : Dugune gitmemeye karar verdim. Ailemi bile davet etmemislerdi.
Bu arada nisanlim olacak sahis sirkete gitmiyor ne zaman arasam evde neden evdesin diyorum. Kardesimle aramiz bozuk diyor. Ustelik kardesi butun paralari yiyor. Altinda son model araba abisine sadece maas veriyor. Nisanlim olacak sahis tirnaklarimla kazidim. Ben bu sirket kurulurken tasima bile yaptim. Kardesim bir pundunu bulup ustune almis sirketi sonradan ogreniyor gidiyor. Bir arabayla tamam gel sanada sirket acica diye kandiriyorlar. Sirketi aciyorlar ama yine ayni kardesi vergi borcu oldu odeyemezsin diye ustunden aliyor. Ben hayatimda boyle anne baba kardes gormedim. Insan nasil evladina bunlari yapar. Hergun bana anlatiyordu. Artik dert babasi olmustum. Sonrasinda bir kandil gunu annesini aramistim kandilini kutladim. Sonrada kadina esinizinkide mubarek olsun dedim. Bana dondu dediki o kandilden anlamaz. Sasirdim. Zaten soguktu. Sonrasinda nisanlima dedimki annen neden bana boyle davraniyor. Benden ne istiyor anlamadim dedi. Ilk defa orada inip annesine anne neden boyle yapiyorsun dedi. Kadin aldi telefonu ben dedim ki, nisanlim olacak sahis neden hep evde ise gitmiyor. Bana dediki maasini aliyor. Onmli olan maasi deil bir erkegin evde oturmasi dedim. Yine aynini soyledi maasini aliyor. Sonra bana demezmi iki kardesin arasina girdigini dusunuyorum gibilerinden bende ben yokken cokmu iyilerdi diyecektimki demedim. Dedimki oglunuz surekli sizden bahsediyor. Annem babam ayrim yapiyor. Kardesim beni dolandirdi diyor. Kac kere kustum gittim diyor. Kavgada ettim diyor yine ayni diyor. Inanin hep uzuldum ona bir anne baba nasil olurduda bu kadar acimasiz olurdu evladina... bir kere bir arkadasi bunun bu halde oldugunu biliyor yakin arkadasi gemide is buluyor gitsin diye ailesi o cocugada dusman keailiyorlar. Garip insanlar inanin neresinden tutayim. Babasinin tek derdi. Kucuk oglunun itibari ve zengin olup sayginligi sirf hava civa... dusunun adam benim sigortama ve babamin mali varmiya takmis. Neden ben kardesimle ilgileniyormusumda ablalarim sigortami odemiyormus.
Neyse dugune gitmedim. Nisanlim olacak sahis nisani sen attin diyip durdu. Ailesinin yaptiklarini gormedim. O gece Allaha dua etim Allahim sen bilirsin hayallerini suya dusur dedim. Hayalleri suya dustu. 600 kisilik dugunde 1,5 trilyon nerde 65 bin takilmis sadece, kiz cocuga her ay 20 bin lira gelirim var demis. Uvey annem bilmiyor demis. Oda hayal oldu. Yeni bir fabrika kurulacak o yuzden iki yil verilemeyecek demis. Sonrasinda zaten ailemi ne arayi ne sordular. 3 ay bekledim. Arada konusuyorduk nisanlim olacak sahisla bir dedigi bir dedigini tutmuyordu. Ailemin yanina dahi gitmedi. Ustelik bayramda o kizin babaannesine gitmis. Dusunun artik. Zenginler ya ama sonra ne oldu. Dugunun kapagi ona patladi. Kardesi havasi civasi icin yaptigi dugun yuzunden nisanlim olacak sahsin altindaki arabalari satacaklarmis ve maasini 2 bin liraya cektiler. Tabiki yardimda etmiyorlar nasil evlencek. Git ise gir dedim. Tirnaklarimla kazidim onlara birakmam dedi. Benim yasadigim sehre gel is yap dedim onada gelmedi. Eeee Allahim buyuk kardesin 4.500 villaya kira verecek evde hizmetci onada 1500 altinda son model mersedes abisinede 2000 maas ben ablalarima kareesime canimi veririm bunlar nasil kardes anlamadim. Tabikii bu parayla evlenemezde. Altinlar icin ailesi bunu sıkistiriyor. Ailem zaten kesinle istemiyordu bunlari bunlara guvn olmaz. Bunlar adami kapi disarida eder diyirlardi. Biz seni bunlara veremeyiz. Sonra Altinlari yolladim arkadasiyla once size vermicem bir hayir kurumuna bagislicam dedim. Sonra bana kardesim soyle yapar boyle yapar diye tehdit etti. Bende kimki o dedim gelsin bakalim dedim. Yok parali kisilere gitmiste, dedim ki napicaklar yatan kardesimimi dovecekler yada hasta babamimi, yiyorsa gelsinler dedim. Tabi arada bir suru sey var kisalttim. Annesi annemi ariyor sanki komsusu hatur soruyor. Altinlari isteyecek ya sessiz seytan annemde ses etmemis. Kadin ne bilsin altin isteyecek. Neyse dedimki kor seytandan bulsunlar altinlari sanki cok biseyde iki teneke arkadasina teslim ettim. Son gece bana msj atmis. Saat gece dort bana cok agir geldi. Bu kadar olacagini bilmiyordum. Aglamaktan yazamiyorum yazmis. Hala bide sanirim bu son gunumuzdu yazmis ihtiyacin olursa ara yazmis engelledim hemen...
Canım ailesinde sorun yok senin nişanlının gerizekalıymış şu yazdıklarına göre.
Nişanlının verdiği 60 kilodan daha fazla mevzu var burdamerhaba arkadaslar 18 ay once arkdasim araciligiyla biriyle tanistim. Kendisi 160 kilo ancak cok iyi niyetli bir insandi. O yuzden dis gorunusuyle ilgilenmedim. Ona yarsimci olmaya calistim. Hergun ne yedigini sordum. Oda bununla beraber 60 kilo verdi. Yavas yavas kyafetlerini degistirdik. Disci fobisi vardi. Bunu atlaasi icin yardimci oldum. Sonrasinda yuzundeki kil donmeleri yuzunden olusan sivilceleri engellemek icin zorla epilasyona yolladim. Tabiki onunda bana cok iyiligi oldu. Kardesim kaza gecirmisti. Bu yuzden felcli bundan sebep baska bir sehre deniz olan bir yere tasindik. Pazar uzakti onun bulundugu yerde bize dort saat uzaktaydi. Gelir beni pazara gotururdu. Arada gelip alir gezmeye gotururdu. Kardesimin fizik yatagi yapilacak hemen yardimci olurdu. Annemi doktora goturdu. Birbirimize destek olmaya calistik. Taki ailesiyle tanisana kadar. Bana ailesinin cok enteresan insanlar okdugundan bahsetmisti. Ama bende cok dikkate almadim. Bir anne baba ve bir erkek kardes ne kadar kotu olabilirlerdi ki, ilk gittim annesi sessiz biriydi fakat bana iki uc kere ay oglum hastaydi seni almaya gelirken yolda bayilir diye korktum diye bir kac kere tekrarladi. Orada olan komsu bayan aman abartma tabiki alacak kizi dedi sustu. Halbuki oglu hep yollarda anlam veremedim. Bir sirketleri vardi ne var ne yoksa kucuk oglanin uzerine yapmislardi. Megersem hasta kardesim var diye ve calisamiyorum diye beni istwmiyorlarmis. Neyse nisanlanmaya karar verdik. Killarini bile kibirdatmadilar. Herseye cocuk kosturdu. Yuzuk almaya giderken o sessiz seytan annesi aradi. Demezmi oglum kardesinin kiz arkadasi falanca yere gelmis bizimle tanismaya gelecek gidip al getir. Neyse cocukta ben uzaktayim dedi kapatti.Nisanlim olacak sahisla Avm gittik alisverise kardesime o kizi istiyecegiz dedi. Bende ne giyeceksin dedim. Yeni alirim dedi. Banada sen gel yeterki sanada magaza adi vermicem oradan alirim bir milyarda olsa dedi.ben cok bozuldum. Oysaki ben parasi yok diye pirlanta yuzuk alma bosver savoriski olsun dedim ve oyle aldim.kendisine anlatmaya calistim. Tarristik. Nisan bahcede oldu. Kardesi sevgilisini terketmis zengin bir kiz bulunca onu getirdi. Ama beni istemeye gelmedi. Kiz zengin bir ailenin kizi oldugu icin iki ay icinde evlendirmeye karar verdiler. Kiz bana bir bucuk trilyon taki takilir demis bu yuzden paradanda sakinmadan 300 milyar harcamislar. Benim nisanimda kizi daha istememislerdi bile kiz annecim babacim diyip duruyordu. Geligini ve kinaligini bile yaptirmis surekli onlari gosteriyordu. Kayin pereder olacak para hastasida hangisini giyeceksin biz gelince diyordu. Kizla cocuk milletin yaninda durmadan birbirlerini opuyorlardi. Annler gunu icin porswlen tabak almaya gidiyoruz. Baktim nisanlim kahve fincanlari porswlen sabunluklar aliyor kizin ailesi gelecek diye aliyormus. Oysaki kardesi beni istemeye dahi gelmedi. Ama zengin ya herkes pervane neyse nisandan ilk giden onlar oldu. Dugun olacak beni arayip cagiran yok. Ailemi dahi aramadilar . Sebeo ben gorur bende iaaterim. Nisanlim olacak sahista bana davetiyeyi vermemis gormeyim diye... sadece ben davet edildim nisanlim tarafindan akabinde nisanlim beni aradi ve bana dediki kardesim dugunde bize yeri arkada ayirmis cok kizdim. Dugunde masa deviricem dedi. Bende sacmalama gider gorevini yappar gelirsin dedim. Ertesi gun yurtdiaindan amca kizi gelmisti bana soylemeden kardesinin tuttugu villaya yemege gittiler ve beni davet etmediler bile... sonra nisanlim olacak sahis aradi gittigini soyledi. Bende yazikki dedim kardesin seni dolandirdi. Hergun bana anlatiyorsun. Senin hakkinla luks otellerde dugun yapiyor . Seni arka masalara atiyor. Arayip lufur edip bana anlatiyor. Arkasindan evine gidiyorsun. Ustelik sizj ayagina cagiriyor. Benim sizinle isim olmaz dedim. Kapattim bagirdim tabiki... sonra engelledim telimden. Dugunede gitmedim. Kimsede zaten arayip sormadi. Ailesi hic aramadi ailemi ne oldu diye birkez sormadilar. Devami var ...
Isin tuhaf tarafi sonunda gece dortte mesaj yazmis cok agir geldi aglamaktan yazamiyorum yazmis. Evet canim malesef oyle oldu. Ama buda Allahin hikmeti daha oncede buna benzer bir mevzudan Allah son anda kurtardi.Nişanlının verdiği 60 kilodan daha fazla mevzu var burda
Senin konu içeriğin Burak Kut şarkısı gibi olmuş
"Yaşandı bitti saygısızca" misali yaşanmış ve bitmiş iyiki de bitmiş.
Bunların devamında yeni bir ilişkiye yelken açman en doğru seçim, başka da bişey olmaz olmamalıda zaten.
Annen seni Kadir gecesi doğurmuş herhalde ucuz kurtulmuşsun dua et şükret![]()
Benim dugunum 350 kisilikti. 100bin tl'lik taki takildi. Oyle 1 trilyon falan imkansiz bir rakam.Canim bunun saflikla alakasi yok kiz cok zengin bir ailenin kizi dugune 600 kisi cagirildi. Kiz bana 1,5 trilyon taki takilir demis...
Ben aile kiza 1 trilyon takacak sandim ilk basta. Yahu kim ne kadar altin toplarsa toplasin kime ne? Sanki kadin altinlari toplayip adamin ailesine mi verecek? Konu sahibine gelince bence sizin sorununuz nisanlinizla degil ailesiyleymis. Cocuk arada kalmis. Yok onlar gelcek diye porselen sabunluk alinmis falan. Alinirsa alinsin. Baskasina yapilan size yapilmak zorunda degil. Aile isterse butun mallarini yakar isterse bi cocuguna verir. Buna siz karisamazsiniz. Ya herseye susup hayatiniza aileyi karistirmadan devan edecektiniz ya da ayrilacaktiniz ki ayrilmissiniz.Benim dugunum 350 kisilikti. 100bin tl'lik taki takildi. Oyle 1 trilyon falan imkansiz bir rakam.
Ben aile kiza 1 trilyon takacak sandim ilk basta. Yahu kim ne kadar altin toplarsa toplasin kime ne? Sanki kadin altinlari toplayip adamin ailesine mi verecek? Konu sahibine gelince bence sizin sorununuz nisanlinizla degil ailesiyleymis. Cocuk arada kalmis. Yok onlar gelcek diye porselen sabunluk alinmis falan. Alinirsa alinsin. Baskasina yapilan size yapilmak zorunda degil. Aile isterse butun mallarini yakar isterse bi cocuguna verir. Buna siz karisamazsiniz. Ya herseye susup hayatiniza aileyi karistirmadan devan edecektiniz ya da ayrilacaktiniz ki ayrilmissiniz.
Hak hukuk bilmiyor olabilirler evet adaletsizler ama siz o adamin karisi degilsiniz. Aile islerine bu kadar karismaniz normal degil. Ayrica sacmalamiyorum dusuncemi soyluyorum. Evet aile adaletsiz ama kim kime ne isterse verebilir. Haksizliga ugradigini savunacak olan siz degil nisanlinizdi ve bunu en bastan sizinle tanismadan yapmasi gerekiyordu. Ailesi kotuymus ve adam onlarca sene onlara ses cikarmadan adaletsizligine katlanmis. Siz sadece konusabilirsiniz bu konuda ama karisma hakkiniz oldugunu dusunmuyorum.Kusura bakmayin ama siz gercekten sacmalamissiniz. Basiniza gelirse ne demek istedigimi anlarsiniz. Konuyu dikkatli okuyun once ondan sonra yorum yapin lutfen... sizin iki cocugunuz var ve ayrim yapiyorsunuz kusura bakmayin ozaman sizin insanliginizdan suphe ederim arti bn kimsenin der babasi deilim surekli gelecek annem babam kotu insan degiller kardesim adi bir insan diyecek sonra gidip tersini yapacak hergun sorun bitmeyecek en ufak bir sorunu bana soyleyecek. Neyse size neden anlatiyorumki... hak hukuk bilseniz zqten bunu yazmazdiniz...
Hi ayrica basima gelmedi sanmayin. Ailevi sorunlardan dolayi ailem mirastan reddetti beni. Ama bu beni ilgilendirir nisanlimi degil. Ben de kimsenin malina kalmadim. Ben kendimi savunmazken nisanlim gelip beni savunsa istemem. Kendi kararim yok mu? Ailem ister kardesime verir ister satar ister yakar.Kusura bakmayin ama siz gercekten sacmalamissiniz. Basiniza gelirse ne demek istedigimi anlarsiniz. Konuyu dikkatli okuyun once ondan sonra yorum yapin lutfen... sizin iki cocugunuz var ve ayrim yapiyorsunuz kusura bakmayin ozaman sizin insanliginizdan suphe ederim arti bn kimsenin der babasi deilim surekli gelecek annem babam kotu insan degiller kardesim adi bir insan diyecek sonra gidip tersini yapacak hergun sorun bitmeyecek en ufak bir sorunu bana soyleyecek. Neyse size neden anlatiyorumki... hak hukuk bilseniz zqten bunu yazmazdiniz...
Hi ayrica basima gelmedi sanmayin. Ailevi sorunlardan dolayi ailem mirastan reddetti beni. Ama bu beni ilgilendirir nisanlimi degil. Ben de kimsenin malina kalmadim. Ben kendimi savunmazken nisanlim gelip beni savunsa istemem. Kendi kararim yok mu? Ailem ister kardesime verir ister satar ister yakar.
Et et içinde kalmasın.
Vay gidinin koca dötlü Mesutu![]()
Hak hukuk bilmiyor olabilirler evet adaletsizler ama siz o adamin karisi degilsiniz. Aile islerine bu kadar karismaniz normal degil. Ayrica sacmalamiyorum dusuncemi soyluyorum. Evet aile adaletsiz ama kim kime ne isterse verebilir. Haksizliga ugradigini savunacak olan siz degil nisanlinizdi ve bunu en bastan sizinle tanismadan yapmasi gerekiyordu. Ailesi kotuymus ve adam onlarca sene onlara ses cikarmadan adaletsizligine katlanmis. Siz sadece konusabilirsiniz bu konuda ama karisma hakkiniz oldugunu dusunmuyorum.
Evet kimse kimsenin kolesi degil. En bastan nisanliniz madem duzen boyle sizinle is yapmam deseydi siz bu kadar ailenin gozune batmazdiniz. Olay nisanlinizda bitmis. Herkes adaletli ailesi olsun ister ama malesef oyle degil her zaman.Tamamda bu miras olayi deilki adam calismis hakki var. Surekli haksizlik goruyor. Bunuda bana yansitiyor
Surekli kavga icindeler. Siz nasil okudunuz anlamadim. Kusura bakmayim bizim ailelerimiz cocuklarinin mutlulugu icin elinden geleni yapar. Olmazsa neyse ustelik deger vermede hiç yok. Kimse kimsenin kolesi deil...
demek istedigim sesini cikartiyorsa madem bu is surekli kavgayla olmaz isini gucunu ayirsaydi boyle sorunlar yasamazdiniz.Ya Allah askina sesini cikamadigini nereden biliyorsunuz. Birbirlerini yiyorlar huzur yok. Ayrica karistigimi kim soyledi. Neyse ya siz nasil algiliyorsunuz anlamadim... sanirim sizde birilerini bu sekilde yaralamissiniz yoksa bu kafar acimasizca ithamda bulunmazdiniz...
Kimseyi yaralamadim yemin ederim uzerime bir igne bile yok :)Ya Allah askina sesini cikamadigini nereden biliyorsunuz. Birbirlerini yiyorlar huzur yok. Ayrica karistigimi kim soyledi. Neyse ya siz nasil algiliyorsunuz anlamadim... sanirim sizde birilerini bu sekilde yaralamissiniz yoksa bu kafar acimasizca ithamda bulunmazdiniz...
Bir saattir bunu demek istemistim :) tesekkurler :)Ailedeki sistem böyle oturmuş belli.
Nişanlınız iki sızlanıyor size dert yanıyor ama demek ki bir şeyleri düzeltecek ya gücü yok ya mecali yok ki hep başa sarıyor.
Bu devran böyle sürüp gidecek.
Siz de fazlasıyla yıpranacaksınız.
Ya tamamen bitirin ya da her şeyi olduğu gibi kabullenin.