Hasret im toprak
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 4 Mayıs 2017
- 8
- 4
- 86
- 34
- Konu Sahibi Hasret im toprak
Slm kizlar bn bir iftiraya ugradim soylemedigim bir konu hakkinda soyledi denildi ve bu bnimde esimi ilgilendiren bir seydi....iftirayi atan eltimin en yakin arkadasi kac kez denk gelmisizdir kadini severdim de neden boylr bir sey yapti aradan 6 ay gecmesine ragmen aklim almio bu iftira yuzunden evimde huzursuzluk cikti cok kotu seyler yasadim esimle cok kotu aram acildi bosanma asamasina geldik...kayinbabam cok imanli biri oldugu icin bir soz ugruna bosanmayin dedi esim bna ilk inanmadi cunku eltimde cok sey soylemis hala hic bir seyden haberim yok Allah bilir ya bi an neye ugradigimi sasirdim..3 gun iftira yuzunden bogazimdan ne ekmek ne dogru duzgun su gecti. Namaz kiliyorum bazen namazdayken birden yasadiklarim aklima gelio ağlıyorum namaz devam ederken Allaha siginiyorum eltimle o iftiraciyi yan yana goruyorum duruyorum kadina bakiyorum belki utanir benden diyr ama hic orali olmuyo bile sonra beddua ediorum ...yasattiklarindan beterini yasasin die sonra Allahtan utaniyorum elime Rabbime beddua icin aciyorum diye ..günahmi yapiorum beddua ediyorum diye ...ama icim yaniyor...kendileri hic bir sey yapmamis gibi gulunce icim yaniyor...;(