• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beddua

Hasret im toprak

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
8
4
86
34
Slm kizlar bn bir iftiraya ugradim soylemedigim bir konu hakkinda soyledi denildi ve bu bnimde esimi ilgilendiren bir seydi....iftirayi atan eltimin en yakin arkadasi kac kez denk gelmisizdir kadini severdim de neden boylr bir sey yapti aradan 6 ay gecmesine ragmen aklim almio bu iftira yuzunden evimde huzursuzluk cikti cok kotu seyler yasadim esimle cok kotu aram acildi bosanma asamasina geldik...kayinbabam cok imanli biri oldugu icin bir soz ugruna bosanmayin dedi esim bna ilk inanmadi cunku eltimde cok sey soylemis hala hic bir seyden haberim yok Allah bilir ya bi an neye ugradigimi sasirdim..3 gun iftira yuzunden bogazimdan ne ekmek ne dogru duzgun su gecti. Namaz kiliyorum bazen namazdayken birden yasadiklarim aklima gelio ağlıyorum namaz devam ederken Allaha siginiyorum eltimle o iftiraciyi yan yana goruyorum duruyorum kadina bakiyorum belki utanir benden diyr ama hic orali olmuyo bile sonra beddua ediorum ...yasattiklarindan beterini yasasin die sonra Allahtan utaniyorum elime Rabbime beddua icin aciyorum diye ..günahmi yapiorum beddua ediyorum diye ...ama icim yaniyor...kendileri hic bir sey yapmamis gibi gulunce icim yaniyor...;(

Slm kizlar bn bir iftiraya ugradim soylemedigim bir konu hakkinda soyledi denildi ve bu bnimde esimi ilgilendiren bir seydi....iftirayi atan eltimin en yakin arkadasi kac kez denk gelmisizdir kadini severdim de neden boylr bir sey yapti aradan 6 ay gecmesine ragmen aklim almio bu iftira yuzunden evimde huzursuzluk cikti cok kotu seyler yasadim esimle cok kotu aram acildi bosanma asamasina geldik...kayinbabam cok imanli biri oldugu icin bir soz ugruna bosanmayin dedi esim bna ilk inanmadi cunku eltimde cok sey soylemis hala hic bir seyden haberim yok Allah bilir ya bi an neye ugradigimi sasirdim..3 gun iftira yuzunden bogazimdan ne ekmek ne dogru duzgun su gecti. Namaz kiliyorum bazen namazdayken birden yasadiklarim aklima gelio ağlıyorum namaz devam ederken Allaha siginiyorum eltimle o iftiraciyi yan yana goruyorum duruyorum kadina bakiyorum belki utanir benden diyr ama hic orali olmuyo bile sonra beddua ediorum ...yasattiklarindan beterini yasasin die sonra Allahtan utaniyorum elime Rabbime beddua icin aciyorum diye ..günahmi yapiorum beddua ediyorum diye ...ama icim yaniyor...kendileri hic bir sey yapmamis gibi gulunce icim yaniyor...;(

Bu eltinizin arkadasi nasil bu iftira atti esinizi aldattiginiz gibi bisey mi peki esiniz o kisiye inanmis mi esiniz mi ayrilmak istiyor

Canım namaz kalıyorsun bak sen de biliyorsun beddua nin kötü birşey olduğunu. Bence Allah a havale et. O en güzel intikam alandır.
Yıllar önce birşeyler yaşadım ve Allah a sığındım ağladım. Yıllar sonra bana o acıları çektiren kişinin birebir aynı duruma gelip aynı şeyleri söyleyip ağladığını gördüm. O herşeyi en iyi bilendir ve adildir sen hiç canını sıkma

Haksızlığa uğramışsın ve için acıyor bu normal. Ama beddua değil de Allah'ım sana havale ediyorum de , Allah'ın adaleti daha üstün, merak etme.

Bu eltinizin arkadasi nasil bu iftira atti esinizi aldattiginiz gibi bisey mi peki esiniz o kisiye inanmis mi esiniz mi ayrilmak istiyor
Esim inandi basta onu kiskaniyorum diye sonra ortalik yatisinca soyleyecegim bir kelime olmadigini anladi burda soyleyemem anlasilir ...k.bakmayin

Hesap sormadinizmi.beb olsam esinizn oldugu bir ortamda yuzlesirdim hatta bogazina yapisirdim;)
Merak etme kimsenin ah i kimsede kalmaz allah buyuk

İmanlı kayınpeder namaz allah a sığınma
Bunlarda insanı kurtarmaz değer yargıları kazandırmaz ne kurtarır dürüst insan profili bireyselden toplumsala

Son düzenleme:
Allah tan bulur onlar siz sadece yuvanız için dua esin çünkü haklı bile olsanız beddua öyle bir illet ki haklı olan dahi etse edenden de birşey alır götürür

İmanlı kayınpeder namaz allah a sığınma
Bunlarda insanı kurtarmaz ne kurtarır dürüst insan profili bireyselden toplumsala

konu sahibi değilim ama lütfen polemik yaratmayın. size ne? bazı insan dürüst insan profilini imanında bulur.

deşarj olmak icin biri meditasyon yapar...diğeri namaz kılar...üçüncü bir insan hayran avına çıkar...

siz dürüst insan profilinizi nasıl ve nerde gelistirdiginizi kimse sormadığı için isterseniz konu açıp uzuuuuuun uzuuuuun anlatirsiniz

konu sahibi değilim ama lütfen polemik yaratmayın. size ne? bazı insan dürüst insan profilini imanında bulur.

deşarj olmak icin biri meditasyon yapar...diğeri namaz kılar...üçüncü bir insan hayran avına çıkar...

siz dürüst insan profilinizi nasıl ve nerde gelistirdiginizi kimse sormadığı için isterseniz konu açıp uzuuuuuun uzuuuuun anlatirsiniz
Tamam!

O iftira attı ,eşinle aran açıldı ama sen sessiz kaldın öyle mi ? Çık git yanına ac ses kaydını telefonundan ben sana bunu böyle böyle mi söyledim de hesap sor sıkıştır kadını çirkeflikle laydet götür esine bi güzel dinlet.
Ayrıca namaz kılarken iman aşkından baska sebeple ağlarsan namazın bozulur doye biliyorum . Sakata düşmesin Allah kabul etsin

Esim inandi basta onu kiskaniyorum diye sonra ortalik yatisinca soyleyecegim bir kelime olmadigini anladi burda soyleyemem anlasilir ...k.bakmayin
Bosan demek kolay degil esinizi en iyi taniyanda sizsiniz ama su sekilde dusunun bence esiniz size degilde bi yabanciya mi inaniyor yada o suphe hep icinde kalacak mi yada size guvenecek mi bunlari muhasebesini yapmanizi tavsiye ederim

Back
X