• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beden dili, omza dokunmak

Kalıplar içine girmek istemiyormuşmuş. Sorumluluk almak, başımı bağlamak, tek kişiyle olmak istemiyorum demiyor da.
Gerçekten sorumluluktan korkuyorsa, ilişki insanı değilse flört olaylarına da girmeyecek o zaman. Ne bu böyle, hem karnım doysun hem pastam dursun mantığı, karşıdaki insanın his ve düşünceleri ne olacak? Saygısız, bi de ıssız adam triplerine girmiş, ıykk yani.

Kızlar biriyle konuşuyorum, daha doğrusu çok karışık 2 yıldır gelgitli biri, ben de güvensiz bulduğumdan hep kendimi geri çekiyordum ama 2 aydır filan diyaloğumuz ilerledi. Son 1 aydır, biraz kalburüstü bir barda çalışıyor, ordaki bir kızdan bahsetmişti bana,,, Mine diyelim.,,, İşte çok iyi, sağlam kızdır, arada instasını açıyorum ne abazalar yazıyor, ama çok sağlam düzgün bir kız, insan anlıyor ilk görüşte filan tarzı konuştu, bir keresinde de mineyle oturuyoruz demişti, yani mine bacımla demişti (saykosuna) biraz tuhaf bir tarzı var... Şimdi olay şu, ben bu barın instagram sayfasını arada takip ediyorum, 1 ay önce canlı performanslar esnasında kamera gezerken kızla dipdibe omuza dokunarak, gülüşerek kameraya çıkmışlar. Ama gülüyorlar, konuşuyorlar, alkol de var, tek dikkatimi çeken elini kızın omzuna koyması oldu karşı karşıyayken, gülerek konuşuyorlar, gürültüden dolayı çok yakınlar kulak kulağa, dip dibe... Kız hakkında hep olumlu şeyler söylemesi, çok güzel, şöyle harbi böyle iyi filan ama ardından erkek arkadaşı da var dedi tabi.. Görüntüyü görünce biraz afalladım, sizce ben mi abartıyorum??? Bu arada net sevgili değiliz, çünkü beyefendi kalıplar içine girmeyi sevmiyormuş, öyle sürüncemede bir şey. Yoksa ben mi abartıyorum ve kıskandım. Anlamıyorum, ne düşünmem lazım. Arkadaşlıkta normal mi bu el kol teması?
dert , üzüzntü , dram , ihanet , acı istiyorsanız devam edin . yaşayacağınız duygular bunlar. hhhhhaaaa en önmelisis değersizlikkkk .

Back
X