Beden temizliği

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
Arkadaşlar hamilelik düşünüyorum ama uzun sure ilaç kullandım,sağlıksız beslendim. Bedenimi hem kendim için hem hamileliğe hazırlamak istiyorum doktorum 2 ay sonra ilaç vucudun atılır dedi ama içime sinmedi. Ahmet marNkinin kozmik beden temizliğini yapmak istiyorum ama tam bi bilgim yokzamanını neler yemem gerektini bilen varmı.yada nerden bilgi arayabilirim

hiç bir bilgim yok beden temizliği deyince epilasyondan bahsediyorsun sandımdı

Beden temizligi detoks ile yapilir ve bununla alakali onlarca kür var. Arastirip size uygun olanini secip uygularsaniz buyuk faydasini gorursunuz

Netten araştır detoksları sadece Zayıflamak için yapılıyor sanıyor insanlar ama alakası yok. Değişik detoks yöntemleri var. Ben çok faydasını gördüm ama benim sorunum farklıydı.

Ya lağman falan dio kesin bi bilgiye ulaşamadım maranki.comda da kamp bilgisi var tam zamanını bilemedim

ben öyle detoks falan yapmamıştım ama 5ay öncesi folik asit kullanmaya başlamıştım çocuğun omurilik gelişimi için çok çok önemli üstelik fazla olsa bile vücudunuza hiç bir zararı yok, kola içmedim sakatat yemedim nebilim kahveyi gebe kalmadan öncede minumuma indirdim alkol sigara yok meyve ve ceviz,badem yemeye özen gösterdim normal zamanda inanın hiç aklıma gelmiyor bunları yemek birde kaliteli spermler için eşininde alkol sigara gibi şeylerden uzak durması lazım

Eşimle ben kilo problemimiz var ondan biraz kurtulmak için düzenli besleniyoruz ama diyetisyenim hamileliğe hazırlık yaptığimı söyledım bana ara öğün olarak ceviz, badem, kabak çekirdeği, fındık önerdi. Folik asitte zaten çok önemliymiş. Ama maranki de galiba 1- 2 gün hiç birşey yememek sadece akşam 1 bardak su içmek gibi birşey vardı. Saģlıksız olduğunu düşndüğün herşeyden uzak durmaya ćalış.

alkol sigara abur cubur paket gıdayı atın hayatınızdan, dengelı ve saglıklı beslenmee baslayın, bol sıvı özellıkle su tuketın ve folık asıte baslayın , bu arada bır genel jınekolojık muayeneden gecın smear falan yaptırın sonra baslayın denemelere, ha deyıncede bebek olmuyor ki....
baska bırsey yapmanıza gerek yok bence, bırde stresten uzak durun..

doğal gıdalarla beslenin, paketlenmiş yiyecek-içecek tüketmeyin, marankinin formülü nedir bilemiyorum fakat o da doğal olmayan bir süreç olur zannımca... mevsime göre beslenirseniz bi sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…