Bedenimiz bizim bahçemizdir, irademiz de onun bahçıvanı

Eveet iftarda dışarda yedik yine ama bu sefer elimden geldiği kadarıyla kendimi tuttum :nazar:

1 porsiyon et döner(lavaşsız ekmeksiz)
Salata
Ezogelin çorbası
1 kuru kayısı
1 adet hurma

Döner biraz bozdu ama başka seçenek yoktu yinede ekmek falan yemedim tatlı yerine de hurma ile kuru kayısı yedim :nazar:

Bugün uyandım ve sanki dün akşam dünyayı yemişim gibi bir şişkinlik vardı.Bu hafta içinde regli olabilirim sanırım o yüzden.Tartıldım tabi sabah hemen ama biraz korkarak bu sefer çünkü sanki kilo almışım gibi hissettim ama kilom aynıydı 62.500 kg.Evet bu aralar tatlı krizine girebilirim o yüzden dikkat etmem lazım.Ya da en azından yersem sütlü tatlılar yemem lazım.Çünkü bu kadar iradeli giderken irademin bozulmasını istemem :31: Bu arada dün sahurda yediklerimi yazıyım:

Domatesli omlet(yağsız)
2 adet kepek ekmeği
kaşar
salatalık
meyve suyu

Evet dün noldu bana bilmiyorum ama bir türlü doymak bilmedim ve bir türlü kendimi durduramadım.Tıpkı eski halim gibi yedim.Sahuru çok yediğim için atladım ve dün 100 gr almışım.Ve anladım ki niye çok yemek yeriz ki biz 1 anlık zevk resmen sonrası karnımız duba gibi ve rahatsız ediyor insanı çok yemek.Az yiyip rahat rahat yatmak varken çok yiyip koltuğun bir köşesine çekilip şişmek hoş değil :47: Bu yüzden artık daha çok dikkatli olmam lazım.1 Haftada 2 kilo versem çok iyi olur.Kendime egzersiz araştırıyorum artık egzersize başlamanın zamanı geldii..

Dün yürüyüşe çıktım dedim bu ne hareketsizlik artık başlamam gerek.Birde dün az yedim
: Çorba içtim 1 kase + diğer yemeklerden 1 2 çatal aldım.Salata yedim.Ekmek 0
Sahurda :
Menemen ve 2 tane kepek ekmeği kaşar

Bugün baktıım 62 kiloya inmişim.Bir günde 600 gr gitti :52: :52: Çok mutlu oldum bu hafta 2 kilo verebilirsem bayrama kadar süper olucak.

Back
X