Tam tamına 66 kıloyum! Zamanında 77 kılodan 58 e düsmüstüm. Bu arada 18 yasındayım.. Bir senedir ugrasıyorum o diyetten o dıyete,istikrar 0. Sonucta kocaman bi hüsran.. Boyumda 160 kılomu bayagı bellı ediyorum yanı.Bıktım artık kucuklugumdan berı bu kılo sorunundan. Daha demın gittim elma ve süt aldım. Sıkı bi diyete baslarım dedim.. Ama yanlıs dusunuyorum. 1 ayda 10 kılo versem ne olacak.. Hem de bıraktıgımda hızlıca kılo alıcam.Zaten bunyem kılo almaya cok yatkın.Sonra gırdım ve basarı oykulerını okudum. Her seyın bası sağlıklı beslenme.Kendımce kararlar aldım.
Sabah 7 de uyanıyorum. Kocaman bir bardak sıcak su iceceğim. 10 dakıka sonra falan 1 dilim kepekli ekmekle birlikte ince bir dilim peynir yiyeceğim. Sabah pek istahımm olmuyor zaten.
12 de ogle arasına gelıyorum. Evde kımse olmuyor. O yuzden kendım corba yapıp yarım kase corba bı kase de yogurt yiyeceğim.
4 te okuldan gelıyorum okuldan gelince 45 dakıka kondusyon bisikletinde spor yapacağım. Sonra 500 den baslayıp her hafta artırarak ip atlıcam. 15-20 dakıkada twister.
Aksam yemeğindede bir meyve arkasından bir bardak sıcak yarım yaglı süt icicem.
Kızlar 15 EKİM benım yeniden dogum gunum olsun. Yardım edin.. Sürekli karar değiştirmekten bıktım artık. su 10 kıloyu vericem yarı yıl tatiline kadar! eklemek istediğiniz bir sey var mı??
Sabah 7 de uyanıyorum. Kocaman bir bardak sıcak su iceceğim. 10 dakıka sonra falan 1 dilim kepekli ekmekle birlikte ince bir dilim peynir yiyeceğim. Sabah pek istahımm olmuyor zaten.
12 de ogle arasına gelıyorum. Evde kımse olmuyor. O yuzden kendım corba yapıp yarım kase corba bı kase de yogurt yiyeceğim.
4 te okuldan gelıyorum okuldan gelince 45 dakıka kondusyon bisikletinde spor yapacağım. Sonra 500 den baslayıp her hafta artırarak ip atlıcam. 15-20 dakıkada twister.
Aksam yemeğindede bir meyve arkasından bir bardak sıcak yarım yaglı süt icicem.
Kızlar 15 EKİM benım yeniden dogum gunum olsun. Yardım edin.. Sürekli karar değiştirmekten bıktım artık. su 10 kıloyu vericem yarı yıl tatiline kadar! eklemek istediğiniz bir sey var mı??