begen butonu

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
kizlar bu begen butonu dün degisti galiba..

Birsey merak ettim önceden begendim ve begenildigim herkes tarafindan görunuyordu.

Neden böyle yaptilar.

Mesela ben birini begendim.
Bana bildiri geliyor.ne alaka.

Hem bu puan isi ne onuda birisi aciklarsa cok iyi olur.

Acayip canimi sıktı.
Anlayamadim:26:

Evet bende anlamadım açıklama varsa da göremedim.

Onceden, begeniler gozuktugu icin, kim ne kadar destek almis gorebiliyorduk...
Artik sadece bildirim olarak geliyor...
Bu arada o begeni puanlari bende arada bir sifirlaniyor, gerci pesine dussem ne olacak, ne isine yaradiklarini bilmiyorum...
Olsun, cok puan iyidir...
Neyse umarim taleplerimiz goz onunde bulundurulur...

Dun bende onerilerinize konu acmaya calistim bununla ilgili. Degisimi cok gereksiz buldum. Site gerilemis gibi hissettim

Aaa ne puanıymış ki?
Ben küçük beğeni yıldızlarını dün gördüm. Sadece işte simgesi değişti sandım. Puandan, beğenilerin artık görülmemesinden filan haberim yoktu. :44:

Aaa ne puanıymış ki?
Ben küçük beğeni yıldızlarını dün gördüm. Sadece işte simgesi değişti sandım. Puandan, beğenilerin artık görülmemesinden filan haberim yoktu. :44:

ben senin yazını okuduktan sonra gördüm o küççük yıldızı

Dün Sabah baktım beğeni butonu yok. Yıldızı algılamaya çalıştım baktım puanlar geliyor falan. Uyuz oldum sevmedim. Bir kere en çok beğenilen yorumları insan görmek istiyor. Bir konuda her şeyi okumaktansa en çok beğeni alanları okumak daha mantıklı oluyor.

Sonraaa öğlene doğru bakıtm puanlar da sıfırlanmış. Bunlar niye devamlı gidiyor anlamadım. Artık hiçbir şey beğenesim de gelmiyor gözükmeyince altta.

hiç ama hiç beğenmedim

size yorum alıntısı geliyomu bana oda gelmiyo ve biri cevap yazdığında benim haberim olmuyo malesef

+1111111

Sitenin otumuş bir düzeni olur, kullanıcı açısından devamlılık, alışkalıklar, kullaım kolaylığı önemlidir.
İtibar puanı nedir anlayamadım.
Bunun karşıtıda iribarsızlıktır.
En aykırı beğenmediğim üyeye bile yakıştırmam bu durumu ayrıca.
Puanlama sisitemi anlamsız.
Koca koca kadınlar kreşteki çocuklar gibi puanmı toplayacak birilerinin nezdinde.

Son düzenleme:
Puan itibar ve sevilmeni gösteriyor evet koca koca kadonlar bunun için kavga veriyor sisteme yeni program koymuşlar bir kaç gün sonra düzelir eski program kullanılmaz duruma gelmiş malum sanal dünya sürekli yenileniyor ,bizde ayak uydurmak zorundayız

Yönetimden biri gelipte açıklama yapsa keşke... yada açıklaması yapılmış konu varsa oraya yönlendirilsek...
Neler değişmiş neler yenilenmiş hangi puanlar bunlar hiç birşey anlamadım
İsimlerimizin yanındada yeşil kutucuklar var başlangıç yazıyor o nedir:44:
Bir yorumu beğenmediğimizi belirtmek bence güzel ama Beğen ve Beğenme butonu altlı üstlü olsaymış keşke...
Yinede başka çözümü yoksa zamanla alışırız yeni sisteme ama herşey açıklanmış olsa bu nedir acaba diye soru işaretlerimiz kalmasa

yeni butonu ben de beğenmedim
üstelik beğendiğimiz yorumlar da görülmüyo
eski hali daha güzeldi bence

üstelik alıntılar neden bildirim olarak gelmiyo sürekli konuya girip bakmak zorunda kalıyorum
alıntılıyolar cevap vermeyince ayıp oluyo eski haline dönse keşke

keske begen butonunu degismek yerine
birisi yazimizi alintiladiginda bildiri gelseydi daha iyi olurdu.

Ben birisini begeniyorum
bana bildiri geliyor.ne gerek var!

Ben zaten biliyorum kimi begendigimi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…