begen butonu

Yok yaa, ben de begenmedim yeni durumu.
Ben merak ediyorum yani bir yorum kaç beğeni almış. Sonra kim kime katılmış, kim kimle dost, kimle düşman. Bayağı drama da çıkıyordu ama iyiydi yani. :)

Bir de puanlama sistemini yanlış buluyorum. En çok puan alan kişi birşey mi kazanıyor? Kazanmıyorsa gereksiz yarış gibi geliyor bana. Bilemedim. Fazla uzun ömürlü olacagını sanmıyorum yeni sistemin.

hahaha aynen yaa

bende merak ettim cok puani olana Ne veriyorlar ki
bir arkadasin dedigi gibi kres cocuklari gibi olduk.puan falan

Begen butonun geri gelmesini bende istiyorum. Simdi birini begendiginde bosuna alinti yapmak zorundasin. Ne bilim çok saçma geldi begen butonun kalkmasi ve puanin gelmesi. Biz burda pun için yorum yazmiyoruz ya?

kizlar begen butonu geri gelmis.

Ama yine istedigim gibi degil.

Siz memnunmusunuz.

Son düzenleme:
nicklerin altındaki küçük kutucuk ne?hani üzerine gelince başlangıç yazıyo? önceden de vardı ben mi görmemiştim?

Ben kullanıcı panelini göremiyorum, giriş-çıkış yapılan yer profil vs gözükmüyor. Böyle olan var mı?

İyileştirmenin yapıldığı, bu durumun geçici olduğu belirtilmiş zaten yönetimce yapılan açıklamada. Can sıkmaya ne gerek var ki, bende imzaları göremiyorum mesela :44: Beğen butonunun durumundan da hiç rahatsız değilim, zira kim kimi beğenmiş, neden ve ne zaman beğenmiş, kim kiminle dost, kim kiminle düşman hiç merak etmedim :97:

yenı sistemi hiç beğenmedim çok gereksiz değişiklikler var neyı kolaylaştırdı neyi daha düzenli yaptı anlamadım

kizlar begen butonu geri gelmis.

Ama yine istedigim gibi degil.

Siz memnunmusunuz.

Hayir memnum degilim, zaten baska biri dedigi gibi, kim kimi begenmis, kim kiminle dost, düsman hayli bir entrikali oluyordu begenmeler

Ayrica çok güzel yorumlari begeniyordum ve kendim yazma durumunda kalmiyordum ve o ayni yorumlar biraz daha güçlü oluyordu, yani konu sahibi o yorumu daha dikkat alirdi, aliyordur diye düsünüyorum.

Acaip acaip degisiklikler oluyo. denemis olmak icin birilerinin yorumlarini begenicem simdi bakim noluo

Demin bildiri geldi bana biri biseyimi begenmis ama ne anlamadim bi turlu. Ne sacma bi degisim bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…