Gelinlik Modelleri beğendiğim gelinlik işte bu sice nasıl??? Kafam karışık :((

nedemek cnmm :)) benim14 haziran düğün cnm ben antalyadayım burdan bakıcam gelinlime cnm bende annemle çıkıcam demin konuştuk yarın çıkıp bakıcaz hatta prenses model istiyorum ben kafamda bişeyler varrda bakalım işdee :D buarada sıkıntıdan ben patlıycam gerçekten kızlarr kilo almaya balşlıyorum :(( bi an önce spora başlamam lazımm yarabbimmm napczz :D

Aaa ne tesadüf benim düğünüm de Antalya'da olacak. Nikah Bursa'da.. Antalya gelinleriyiz desene..

cnm limitin nekar gelinlik için bi fiyat koydunmu ??

3000-3500 civarı dedikçç bence o bile cok da yapacak bi şey yok.. bi de iyi markalara gidince bakmak için sonrasında begenemio insan :( fark edio ben onu anladım. nişantaşındaki moda evlerine de girdik öylesine, hani bakalım neler oluo die.. hiç beğenmedim :( kumaş farkı mıdır nedir anlamadım ama alakası yok yani.. en takıldığım konu bu su an..

bi kaçtane daha resmi olsanydı daha net fikirlerimiz olurdu ama genede bana hoş geldi

aslında diğerleri de sunlar.. ama fiyatları nedeniyle eledim.. belki sizin için de fikir olur. gerci hepsi sade ama..

Eklentiler

• $2.webp
    $2.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $3.webp
    $3.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $4.webp
    $4.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $adsız.webp
    $adsız.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 57
Walla kızlar ben sunu fark ettim yanlışsam düzeltin lütfen belden kabarmaya başlayana gelinlikler (A tipi diorlar sanırım) insanı daha kalın gösterio. o yüzden ben kalcalardan ya da hafif yukarısından kabarmaya başlayan gelinlikleri daha fazla kendime uygun buldum.. anlatabildim mi bilmiorum. balık değil tabii bahsettiğim çünkü boy olmadığı için bastıbacak oluyorum :5:
o yüzden birden fazla model deneyin ve hangisinin size gittiğine iyi karar verin..
yanınıza da fikirlerine güveneceğiniz birilerini alın.

bu gelinliğin renklisini düşün, al sana abiye kıyafet. çok çok güzel ama dediğim gibi bunun renklisini kardeşinin, yakın arkadaşının veya bir akrabanın düğününde de giyebilirsin. bence gelinlik biraz kabarık olmalı. yoksa vucuduna falan çok yakışmış..

nedemek cnmm :)) benim14 haziran düğün cnm ben antalyadayım burdan bakıcam gelinlime cnm bende annemle çıkıcam demin konuştuk yarın çıkıp bakıcaz hatta prenses model istiyorum ben kafamda bişeyler varrda bakalım işdee :D buarada sıkıntıdan ben patlıycam gerçekten kızlarr kilo almaya balşlıyorum :(( bi an önce spora başlamam lazımm yarabbimmm napczz :D

bende antalyadayım, 5 ay oldu evleneli, kışlahan çarsının en üst katında gülüm moda evine bakmanı tavsiye ederim, sahibi çok uyuz bir kadın gül hanım diye biri, ben kavga etmiştim ama çok güzel modelleri var, orda bir gelinliğe hayran kaldım işte bu dedim.. antalyanın her yerini aradım eğer ona benzer başka yerde bulsam ordan almayacaktım çok direndim ama bulamadığım için mecbur kaldım o kadından almaya.. yinede bakmanı tavsiye ederim, kadının dikişleri falan çok güzel, hazır modelleri satıyor veya kiraya veriyor. şimdiden git modeller bitmeden bence

Herkes etek diyo :ssz: ve ben an itibariyle vazgeçmiş bulunuyorum.. ve sanırım haklısınız biraz sönük kalıo düğün için.
aramaya devam :52:

landfloves koyabileceğin bir foto var mı? olmadı ben de bakayım hafta sonu hazır gitmişken..

Herkes etek diyo :ssz: ve ben an itibariyle vazgeçmiş bulunuyorum.. ve sanırım haklısınız biraz sönük kalıo düğün için.

landfloves koyabileceğin bir foto var mı? olmadı ben de bakayım hafta sonu hazır gitmişken..

ve etekden vazgeçmek isabetli bi karar oldu dediğin gibi sade olmak güzel ama düğün için fazla sönük bi etek :) valla canım bunlar annemin moda evinden modeller senin tarzına uygun olanlar :)

Son düzenleme:

sadece düğünün mü antalyada yoksa sende antalyadamısın? eğer antalyadaysan dediğim yere bakabilirsin hem fiyatlarda uygun. bizim fotoğrafçımız fotolarımızı digital ortamda vermedi, albümlerimiz var onlardan çektiğim görüntülerde net değil, birde başka bilg da var, bir ara özel albüm yapıp eklerim.

sadece düğünün mü antalyada yoksa sende antalyadamısın? eğer antalyadaysan dediğim yere bakabilirsin hem fiyatlarda uygun. bizim fotoğrafçımız fotolarımızı digital ortamda vermedi, albümlerimiz var onlardan çektiğim görüntülerde net değil, birde başka bilg da var, bir ara özel albüm yapıp eklerim.

Sadece düğün antalay'da.. bu hafta sonu gidicez ama, fırsat bulursam belki bakarız gelinlik

gelinliğin üstü güzel canım ama alt taradfı çok sade geldi bana.biraz daha kabarık olabilir.genede zevk meselesi tabi giyecek olan sensin.:34:

3000-3500 civarı dedikçç bence o bile cok da yapacak bi şey yok.. bi de iyi markalara gidince bakmak için sonrasında begenemio insan :( fark edio ben onu anladım. nişantaşındaki moda evlerine de girdik öylesine, hani bakalım neler oluo die.. hiç beğenmedim :( kumaş farkı mıdır nedir anlamadım ama alakası yok yani.. en takıldığım konu bu su an..

woooww limitin baya yüksekmiş tatlım :) ben bügün bi sürü gelinlik baktım 1800 e buldum biitane tam istedim gibi içinde her şey dahil... ama tabi sen marka olsun istiyosun herlde tercih meselesi tabikide ... ama antalyaya gelceksen bi zaman ayır derim sana cnm :))

Back
X