Beğendiğim kişinin benden 3 yaş küçük çıkması

Aşırı fark olmadıgı surece her ıkı taraf ıcınde eksı ya da artı olmamalı dıye dusunuyorum fakat 3-4 yas aynı jenerasyon bence ..Kafalar ugusuyorsa mutluluklar :KK200:

Eşim benden 2bucuk yaş küçük. İlk başlarda çok sorun yaptı Arkadaşken. Bende ne ben doğduğum tarihi öne alabilirim nede sen doğum tarihini geriye cekebilirsin en iyisimi biz yolları ayıralım dedim. Dedikçe benden vazgecemedi adam şuan bir buçuk senedir evliyiz. Ve her zaman iyiki diyor . Bende onun için. Bazen olgunlaşmamış hareketleri oldu ama evliligin ilk yılında atlattık.bunlar takılacak şeyler değil bence. Bu arada bizde bir alt jenerasyonuz 95-93

Karşı taraf 99 lu ben 96 lıyım

Bu şekilde tecrübesi olanlar var mı?
Evliliklerde kadının büyük olması sıkıntı yaratır mı?
Ve neden?
Yani bilmiyorum ama ben erkek ne kadar büyükse o kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Erkekler geç olgunlasiuor 23 yaş da baya küçük bir yaş benim eşim 29 yaşında ona rağmen ben daha olgun davranırım çoğu zaman

Henüz beğeni aşamasında olduğunuz çocukla evlenmeyi mi düşünüyorsunuz?
3 yaş az bir fark normalde sorun olmaz bence. Ama erkeğin 23 yaşında olması sorun. Size evlilik hayali kurduracak bir yaş ve olgunluk değil.

Kendisinden 3 yaş küçük eşiyle 8 yıldır evli olan, ufak tartışmalar dışında (evliliğin tuzu biberi dediklerinden) mutluluğu ve uyumu yakalamış biri olarak, sorunun cevabı bende sanırım.

1. Kafa yapısı sizden büyükse.

2. Yanyana geldiğinizde yaş farkı belli olmuyorsa(aksi durum millete mis gibi dedikodu malzemesi yıpratırlar)

3. İkisi de evlilik için belli bir olgunluğa erişmişse (sizin yaşlar küçük geldi bana)

Bu üç madde sağlanıyorsa mis gibi oluyor en azından bizde öyle oldu.

33 yaşında deseydin, adam olgunsa senden küçük olması sorun olmaz derdim ama 23 yaşındaki erkek .. bilemedim bilgisayar oyunu oynuyodur yahu o daha ne evlenmesi?

Ya cok tatlisiniz ya 99'lularin da artik resmen resit oldugu hatta belki evlendigi bir zamandayiz :)

Yani bence 3 5 yas farki sorun olmaz ama bazi arkadaslarin da dedigi gibi erkek yasi diye bir sey var. Mesela genellikle 20 yasinda bir erkek aslinda 15 yasindadir. Bence evlilik dusunmeden once tanimaya odaklanin. Zaten tanima asamasinda anlarsiniz cocuksu mu olgun mu. Ama hemencik evlenmek gibi bir niyetiniz varsa 22 23 yasinda bir erkekle evlenmenizi asla tavsiye etmem sahsi fikrim :)

Benimle eşimin arasında tam 5 yaş fark var fakat yeri geliyor benden daha olgun davranıyor hiçte çocuksu, ergen davrandığını görmedim. Benden de bi en az 6-7 yaş büyük gösteriyor. :KK48:

Yaş anlamında hayır,kişilik çatışmalarında bazen ufak tefek sorunlar oluyor. Ama her zaman alttan alan eşim olur. Çünkü totosu kalkmasın diye hep daha az değer ve sevgi veren taraf oldum.

Yaş anlamında hayır,kişilik çatışmalarında bazen ufak tefek sorunlar oluyor. Ama her zaman alttan alan eşim olur. Çünkü totosu kalkmasın diye hep daha az değer ve sevgi veren taraf oldum.
Nasıl bir alfasın sen:))):))) tebrik ediyorum çok doğru yapıyorsunuz.

Back
X