- 10 Nisan 2014
- 43.687
- 116.192
- 798
- Konu Sahibi Berryhibiscus
onun tır dolusu parası var amaBişey olmaz. Bak Seda Sayan'a oğlu yaşındaki adamla sahnelerde fingir fingirtakma takıştır
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun tır dolusu parası var amaBişey olmaz. Bak Seda Sayan'a oğlu yaşındaki adamla sahnelerde fingir fingirtakma takıştır
![]()
Ne olmuş yani konu sahibinin de Allah'ı varonun tır dolusu parası var ama![]()
![]()
Acaba oğlu kıskanıyormu nasıl hitab ediyo kiBişey olmaz. Bak Seda Sayan'a oğlu yaşındaki adamla sahnelerde fingir fingirtakma takıştır
![]()
Kıskanıyormus kız. Sahne hayatını kısıtlıyormus. Neneyi kim ne yapsınAcaba oğlu kıskanıyormu nasıl hitab ediyo ki![]()
Yani bilmiyorum ama ben erkek ne kadar büyükse o kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Erkekler geç olgunlasiuor 23 yaş da baya küçük bir yaş benim eşim 29 yaşında ona rağmen ben daha olgun davranırım çoğu zamanKarşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Bu şekilde tecrübesi olanlar var mı?
Evliliklerde kadının büyük olması sıkıntı yaratır mı?
Ve neden?
3 yaş çok büyük bir fark değil. Önemli olan kafanızın uyuşmasıKarşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Ve neden?
Evliliğe ne ara geldiniz yahu gelinlik de baksaydınızKarşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Ve neden?
Bir sorun yaşadınız mıEşimle aramda 6 yaş var, 7 yıldır evliyiz birbirimizi dengeliyoruz şimdilik
Nasıl bir alfasın sen:))):))) tebrik ediyorum çok doğru yapıyorsunuz.Yaş anlamında hayır,kişilik çatışmalarında bazen ufak tefek sorunlar oluyor. Ama her zaman alttan alan eşim olur. Çünkü totosu kalkmasın diye hep daha az değer ve sevgi veren taraf oldum.