• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğim kişinin benden 3 yaş küçük çıkması

3 yas birşey değil de 27_28 yaşı beklemek lazım.zaten erkek anca okulu bitirir,askerlik ,iş, para biriktirme derken bu yasa gelir.biraz da olgunlasir

3 yaş yaş mı ya, saçma bence buna takılmaniz. Siz üç sene öncekinden mental ya da fiziksel olarak ne kadar ilerisiniz? Ne fark var yani o halinizle bu haliniz arasinda?
Erkekler geç olgunlaşır lafına da katılmıyorum. Olgunluk yaşla değil yasantiyla alakalıdır. Nice erkek var, çoluk çocuk sahibi baba olmus,hala mal. Hala uydum akıllı, hala iletisim nedir bilmez,parasını tutmaz,gaza gelir vs. bunun yaşla ne alakası var? Birkaç sene sonra sanki daha mı gelistirecek kendini? Öyle dümdüz yaşıyıp gidiyor bizim insanımız. Ha 25 ha 30

Karşı taraf 99 lu ben 96 lıyım

Bu şekilde tecrübesi olanlar var mı?
Evliliklerde kadının büyük olması sıkıntı yaratır mı?
Ve neden?
Babaannem dedemden 4 yaş büyük, dedem 23-24 yaşındayken evlenmişler. 55 sene sonra hala evliler. Kavga ettiklerini görmedim. Birbirlerine "hayatım" diyorlar hala. 60'lı yıllarda bile olabiliyorsa şimdi niye olmasın, abartıyorsunuz. 3 yaş fark yaşıt sayılır.

Tam kafama göre birini buldum derken yaşını öğrendim
Yani olgun biri olduğu için anlamadım
Ya beğendiyseniz sevgili olun, toplum kadının büyük olması konusunda muhafazakar ama bu toplumun haklı olduğu anlamına gelmiyor. Amerika'da araştırma yapmışlar ve en uzun evli kalanların yaşıt çiftler olduğunu bulmuşlar, aynı zamanda kimin büyük olduğu fark etmeden yaş farkı arttıkça bosanma olasılığı artıyormuş. 3 yaş fark az bir yaş farkı, o yüzden yaş ayrılmak için bir kriter olmamalı.

Babaannem dedemden 4 yaş büyük, dedem 23-24 yaşındayken evlenmişler. 55 sene sonra hala evliler. Kavga ettiklerini görmedim. Birbirlerine "hayatım" diyorlar hala. 60'lı yıllarda bile olabiliyorsa şimdi niye olmasın, abartıyorsunuz. 3 yaş fark yaşıt sayılır.
Benim de tanıdığım bir çift var, kadın birkaç yaş büyük ve erkek çok iyi davranıyor kadına.

Karşı taraf 99 lu ben 96 lıyım

Bu şekilde tecrübesi olanlar var mı?
Evliliklerde kadının büyük olması sıkıntı yaratır mı?
Ve neden?
33 30ken yaş farkı kalmayacak arada ama şu an biraz küçük tabi. Yine de oldun biriyse 3 yaş çok büyük değil…

yaşlar böyle bebeksu olunca ayların bile önemi oluyor yaşınız 30 lar olunca 3 yaş birşey değilde şuan ağzınız hala süt kokuyor daha birde evlilik falan demişsiniz evcilik demek istediniz sanırım barbie ken falan?

Back
X