- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Geçtiğimiz haftalarda üniversitenin cafesinde otururken çok güzel gülen biri dikkatimi çekti. Ama yanında arkadaşları vardı tanışma imkanımız yoktu. Neyse ben bunu bulmak için fakültenin sayfasına yazdım. 1-2 kez sonra paylaşımın altında sadece gülücük olarak bunun yorumunu gördüm. Bir cesaret ekledim ama içimde çekincelerim de vardı elbet 2014 girişli ise benden küçük olabilir konuşmaya başladık hoş muhabbetli gayet kibar biri ve benden de sadece 1 yaş büyük biri çıktı. aynı yerleşkede farklı bölümlerde ve farklı binalardaymışız zaten o fark etmedi ama 2 kez denk geldik aynı hafta içinde hatta dövmesi olduğu için dövmeli biri diye tarif etmiştim ben. Buda sordu bulabildin mi merak ettiğin kişiyi dedi evet dedim konuşuyor musunuz dedi sayılır dedim çnkü yeni başlamıştık onunla konuşmaya. sonra işte hadi hayırlısı dedi ben sadece gülücük attım ve devam ettik konuşmaya daha sonra dedim o kişi sendin anlamışsındır umarım diye ben çok safım sanırım sen diyene kadar anlamamıştım falan dedi. İşin aslı da şuymuş bunun şifresi arkadaşında varmış ve arkadaşı o kişinin kim olduğunu anladığı için ben onu bulayım diye yorum atmış. Hatta işte kanıt oldu bana sözde oyun oynayacaktı demek ki sayfada dolaşıyormuş falan diye espiri yaptı. Direk hoşlandığımı söylemek de istemiyorum ama ne yapsam bilmiyorum
ister istemez denk geleceğiz yine yerleşkede utangaç biriyim hiç tanımamazlıktan mı gelsem gülümseyip selam versem kızarırım br de yanında genellikle arkadaşları oluyor
Güncelleme
KALBNDE VE AKLINDA OLAN BİRİ VARMIŞ
ister istemez denk geleceğiz yine yerleşkede utangaç biriyim hiç tanımamazlıktan mı gelsem gülümseyip selam versem kızarırım br de yanında genellikle arkadaşları oluyor
Güncelleme

Son düzenleme: