• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğim Şahıs

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Geçtiğimiz haftalarda üniversitenin cafesinde otururken çok güzel gülen biri dikkatimi çekti. Ama yanında arkadaşları vardı tanışma imkanımız yoktu. Neyse ben bunu bulmak için fakültenin sayfasına yazdım. 1-2 kez sonra paylaşımın altında sadece gülücük olarak bunun yorumunu gördüm. Bir cesaret ekledim ama içimde çekincelerim de vardı elbet 2014 girişli ise benden küçük olabilir konuşmaya başladık hoş muhabbetli gayet kibar biri ve benden de sadece 1 yaş büyük biri çıktı. aynı yerleşkede farklı bölümlerde ve farklı binalardaymışız zaten o fark etmedi ama 2 kez denk geldik aynı hafta içinde hatta dövmesi olduğu için dövmeli biri diye tarif etmiştim ben. Buda sordu bulabildin mi merak ettiğin kişiyi dedi evet dedim konuşuyor musunuz dedi sayılır dedim çnkü yeni başlamıştık onunla konuşmaya. sonra işte hadi hayırlısı dedi ben sadece gülücük attım ve devam ettik konuşmaya daha sonra dedim o kişi sendin anlamışsındır umarım diye ben çok safım sanırım sen diyene kadar anlamamıştım falan dedi. İşin aslı da şuymuş bunun şifresi arkadaşında varmış ve arkadaşı o kişinin kim olduğunu anladığı için ben onu bulayım diye yorum atmış. Hatta işte kanıt oldu bana sözde oyun oynayacaktı demek ki sayfada dolaşıyormuş falan diye espiri yaptı. Direk hoşlandığımı söylemek de istemiyorum ama ne yapsam bilmiyorum

ister istemez denk geleceğiz yine yerleşkede utangaç biriyim hiç tanımamazlıktan mı gelsem gülümseyip selam versem kızarırım br de yanında genellikle arkadaşları oluyor

Güncelleme:DKALBNDE VE AKLINDA OLAN BİRİ VARMIŞ

Son düzenleme:
Karşılaşırsanız merhaba diyip geçebilirsin kendini kasmadan rahat bi tavırla.. kızarmazsın o kadarcıkla galiba :)

karşılaştığında merhaba demesen bile gülümse en azından rahat olduğunu bilsin :KK51: benim bile kıpır kıpır oldu içim umarım hakkınızda hayırlısı olur :KK39:

Her karşılaştığında bir merhaba dersin. Eğer o da hoslanmissa zaten konusmayi uzun tutar. Merak etme.

( ayrica neden insanlar facebook sifrelerini arkadaşlarına verirler ki? Çok sacma )

Sayfanın duvarına ne yazdın merak ettim
Direk birini beğendim onu arıyorum mu yazdın :KK57:
Arkdaş İzmir den büyük ihtimalle DEÜ itiraf sayfasından yazmıştır oraya öyle yazan çok oluyo görenler yazıyo ki bulabilsin gibisnden şimdi bakcam bende ne yazmışş merk ettim :)

Arkdaş İzmir den büyük ihtimalle DEÜ itiraf sayfasından yazmıştır oraya öyle yazan çok oluyo görenler yazıyo ki bulabilsin gibisnden şimdi bakcam bende ne yazmışş merk ettim :)
Her üniversitenin var öyle sayfaları artık..
Atıyorum Marmara itiraf ediyor..
Ege itiraf ediyor gibi..

duvarına yazmadım mesaj atıyorsun admnler yayınlıyor gizli itiraf dye

karşılaştığında merhaba demesen bile gülümse en azından rahat olduğunu bilsin :KK51: benim bile kıpır kıpır oldu içim umarım hakkınızda hayırlısı olur :KK39:

teşekr ederm :)

Her karşılaştığında bir merhaba dersin. Eğer o da hoslanmissa zaten konusmayi uzun tutar. Merak etme.

( ayrica neden insanlar facebook sifrelerini arkadaşlarına verirler ki? Çok sacma )

bende vermem şifremi ama o vermiş :)

utangaç birisimisin ? bana öyle gelmedi gülüşünden etkilendiğin birini ne yapıp edip bir şekilde bulmuş ve bir ortam yaratmışın bile...

normalde utangacımdır :)

Bence o kadar da utangaç değilsin, o sayfaya yazıp da bulmuşsun çocuğu, bir merhaba demek de o kadar zor olmasa gerek..

:)

"Bilmem ne üniversitesi itiraf ediyooor" gibi bir sayfaya gidip de "şöyle bir çocuk var ondan çok hoşlandım" yazdıysan.. Ay, ne olur yazmadım de. :KK57:

çok hoşlandım yazmadım tabi merak edyrm gibisinden br yazı

kimliğimide ifşaa edeyim mi bayanlar ister misiniz

İtiraf sayfasında olayı anlatıyolar :KK53: gördüm etkilendim şurdayfı bende burdaydım o bana baktı ben ona eğer bunu görüyosan ulaş bana falan filan diye anonim olarak yayınlatıyolar admine:KK53: yorum atanlardan ya da beğenenlerden biriyse bu olayda olduğu gibi buluyolar:KK53:

Back
X