Bal perimm teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanTodisch'cim mutlu gunlerde kullanmani nasip etsin Rabbim.
Oturma odan icin dusundugun takimin yastiklari iki turlu kullaniliyor sanirim.
Ikinci ekledigin oturma grubu da cok hosmus canim ya, ama rahat degil yazmissin.
Insallah gonlune gore bulabilirsin.
Simdiden sana ve esine cok mutlu bir omur diliyorum :asigim:
nemcim canım benim haklısın daha çok bakıcam aslında ama şimdiye dek baktıklarım arasında bunları çok beğendim diyebilirim..hepsi çok güzel cnm bnmmmmm hemen acele etme düğününe daha varmış:)inan her gün yeni modeller geliyorrr:)temmuzda almanı tavsiye ederim:):):)ama cidden öok güzeller bunlar özellikle halı ve perdeyle birleşince mükemmel olurlar:)
cnm bak ben gecen istikbalde vitrinde bu takımı gördüm birebir aynısıydı rengi falanda inana çok begendim yatakta oluyor..ve kabada deillllll çok kibarrr az yer kaplıyor..kesinliklee odam dar olsaydı bunu alırdım düşünmeden ama oturma odam çok büyük ondan benimki biras daha büyük bu modele göre..kesinlikle bak zaten senin begendigin oturma grubuda istikbalin:)benzerlerde:)Bal perimm teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
Evet canım çift taraflı yastıklar.. aslında tek taraflı olsa daha güzel olurdu bence.. yani tümden krem.. çok fazla karışık renkleri sevmiyorum..
Beyaz olan oturma grubu da çok güzel ama gerçekten rahat değil.. dediğim gibi oturma yeri rahat ama kollarını bi yere koyamıyorsun artı olarak çok uzun bi koltuk geriye yaslanmak istediğinde ayakların yerden kesiliyor
aamin canım tekrar teşekkür ederim..
nemcim canım benim haklısın daha çok bakıcam aslında ama şimdiye dek baktıklarım arasında bunları çok beğendim diyebilirim..
mobilyalar birbirini halıyla tülle perdeyle tamamlıyor.. birleşince daha güzel oluyor..
evim çok büyük değil kaba eşyalar olsun istemiyorum o yüzden daha çoook bakıcam oyh kafamçokkarıştı
zevkli kankam benim bu takımlarıda cok beenmiştim son karar verdiklerinide ...eminim çok güzel bir saray olacak yerleşsinde bağaz manzarı terasında bi kahve höpürdetelimsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?