İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar beğendiğimiz iç giyimleri ve gecelikleri burda paylaşalım kızlar (resimli)

ten leopar bayılıorum leopara yaaaaa

julia canim peki bu ücünden sence hangisini alsak :))

rica ederim devamida gelir burada hep birlikte fikirler edinirz..

rüzgargulu Allah razi olsun insaAllah 2012 gelini olacagim

bu arada benim transparan olanlar daha cok hosuma gidiyor ama bi erkekte böyle düsünür mü acaba :44:

julia dimi bu durumda eminim kumanda benim elimde olacak :)))

ruzargulu benim herifte öylemi olacak acep ya gercekten mac kolik ya her gün mac her gün mac

Son düzenleyen: Moderatör:

hangi 3ünden cnm

hangi 3ünden cnm

Allah mesut etsin cnm ben 7 aylik evliyim gerci benim esim sen ne giysen seni istiyorum diyo bana ama ben yinede giyiyorum daha atesli bir ortam oluyo neden dusunmesin erkeklerin istedigide o ztn transparanlar fantazi agirlikli :) esin tabiki ister bu sekilde giymeni

hangi 3ünden cnm

az önce üc tane link verdiydim ya onlari diyodum :))

bide biraz pahali olabilir ama her gün aldigimiz bisey de olmayacak ve uzun süreli kullanilacak.. yani ivir zivira verdigimiz parayi böyle hos bir gecelige yada ic camasirina verebiliriz dimi kizlar

ilkini çok beğendim ben cnm

kaliteli olucak aldigin sey ucuza alipta kalitesiz olanlari tercih etmiyorum bir iki tanede olsa ben burdayim diyecek

Allah bir yastikta kocatsin insaAllah :)

7 aylik daha cicim aylarida gecmemistir

him ne bileyim hani dedim acaba erkek seymi düsünür 'buda cok basit canim'

yani dolabimizda en azindan bitane transparanda bulunduralim :))

Allah bir yastikta kocatsin insaAllah :)

7 aylik daha cicim aylarida gecmemistir

him ne bileyim hani dedim acaba erkek seymi düsünür 'buda cok basit canim'

yani dolabimizda en azindan bitane transparanda bulunduralim :))

Amin darisi sana cnm.. evet cicim ayindayiz ama cicim ayi diye biseyy yok bence gerci banami oyle bilmiyrm sevince her zmn cicim ayi erkegini elinde tutmasini biliceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…