Tabiki giyiliyor.. mesela esin mac izlerken giy ve karsisina gec bakalim ne olacak xD
süper benim ki mac kolik zaten cidden böyle cikarim karisina kumandayi veriyomusun vermiyomusun
süper benim ki mac kolik zaten cidden böyle cikarim karisina kumandayi veriyomusun vermiyomusun
julia canim peki bu ücünden sence hangisini alsak :))
rica ederim devamida gelir burada hep birlikte fikirler edinirz..
rüzgargulu Allah razi olsun insaAllah 2012 gelini olacagim
bu arada benim transparan olanlar daha cok hosuma gidiyor ama bi erkekte böyle düsünür mü acaba :44:
bu arada benim transparan olanlar daha cok hosuma gidiyor ama bi erkekte böyle düsünür mü acaba :44:
hangi 3ünden cnm
az önce üc tane link verdiydim ya onlari diyodum :))
bide biraz pahali olabilir ama her gün aldigimiz bisey de olmayacak ve uzun süreli kullanilacak.. yani ivir zivira verdigimiz parayi böyle hos bir gecelige yada ic camasirina verebiliriz dimi kizlar
az önce üc tane link verdiydim ya onlari diyodum :))
bide biraz pahali olabilir ama her gün aldigimiz bisey de olmayacak ve uzun süreli kullanilacak.. yani ivir zivira verdigimiz parayi böyle hos bir gecelige yada ic camasirina verebiliriz dimi kizlar
Allah mesut etsin cnm ben 7 aylik evliyim gerci benim esim sen ne giysen seni istiyorum diyo bana ama ben yinede giyiyorum daha atesli bir ortam oluyoneden dusunmesin erkeklerin istedigide o ztn transparanlar fantazi agirlikli :) esin tabiki ister bu sekilde giymeni
Allah bir yastikta kocatsin insaAllah :)
7 aylik daha cicim aylarida gecmemistir
him ne bileyim hani dedim acaba erkek seymi düsünür 'buda cok basit canim'
yani dolabimizda en azindan bitane transparanda bulunduralim :))
süper cnm yaaaaa
Amin darisi sana cnm.. evet cicim ayindayiz ama cicim ayi diye biseyy yok bence gerci banami oyle bilmiyrm sevince her zmn cicim ayi erkegini elinde tutmasini biliceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?