Beğendiğiniz ve tavsiye ettiğiniz kitaplar

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
Arkadaşlar beğendiğiniz ve tavsiye ettiğiniz kitaplar hangileri? Hangi tür kitaplardan hoşlanıyorsunuz? Liste yapalım istiyorum.Canımız sıkıldığında hangi kitabı okusam diye düşündüğümüzde bu liste bize seçenek sunabilir :)

Nazan Bekiroğlu La sonsuzluk hecesi ve Nar agacı. Böğürtlen kışı, bin muhtesem güneş, ucurtma avcısı cok var hangi birini tavsiye edeyim : ) her tür okurum ben seviyorum. . Suanda Harold Fry'in beklenmedik yolculuğu diye bir kitap okuyorum bakalim o nasıl. .

Nazan Bekiroğlu La sonsuzluk hecesi ve Nar agacı. Böğürtlen kışı, bin muhtesem güneş, ucurtma avcısı cok var hangi birini tavsiye edeyim : ) her tür okurum ben seviyorum. . Suanda Harold Fry'in beklenmedik yolculuğu diye bir kitap okuyorum bakalim o nasıl. .

Nar ağacını çok merak ediyordum ona başlamak istiyorum :)

Şuan Ahmet Şerif İzgörenin Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır kitabını okuyorum gayet güzel bir kitap sıkmıyor, yormuyor normal konuşma havasında tavsiye ederim

heyecenlı surukleyıcı kıtapları sevıyosanız dan brown kıtapları genelde superdir

melekler ve seytanlar , davinci şifresi , dijital kale hepsini bi solukta okumuşumdur. Cehennem de çok guzel, bi kısmı istanbulda geçiyor ilginizi cekebilir.

Çerezlik diye tabir edilen kafa dağıtmalık olarak da james bowen - Sokak kedisi bob ve 2. kitabı olan bob'un dunyası. resmen kitabı bitirdikten sonra anlamsız bi tebessum oluyo suratınızda.

yazılmış daha önce de ama Sebahattin Ali - Kurk mantolu madonna ve Oguz Atay- Tutunamayanlar da durup durup okunası bi kitap

george orvell hayvan ciftligi tarih ve siyasete ilgi duyan herkesin okuması gereken kitaplardan biridir.

cok var ama ilk aklıma gelenler bunlar

Aymesev - Ceyda Kılınç hayatımda okudugum en ilginç ve sonunu tahmin edemediğim bir kitap :) tavsiye ediyorum ...

halit hüseyni üç kitabınında okunması gerek uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş, ve dağlar yankılandı

arkadaşlar o zaman güneş demirel - sen yokken ve ışıl parlak yıldız - duygu bu kitapları muhakkak okuyun gerçekten çok güzel ara ara okurum tarihi aşk romanı isterseniz judıth mcnaugt tavsiye ederim kitaplarının çoğu güzeldir. fantastik olarak marie lu efsane serisi güzel aşk olarak el james 50 ton serisi (yalnız cinsellik içerir ) güzeldir.

Uçurtma avcısını çok beğenerek okudum. Senden önce ben, Sen benim diğer yarımsın, Şeker portakalı, Bir kızın uyuşturucu günlüğü önerilerimdir.

Diğer forumda da yazmıştım. Gezi olaylarını ve iki kardeşin hikayesini roman şeklinde anlatan yeşilden kırmızıya diye bir kitap geçti geçenlerde elime gerçekten çok güzel bir kitap. Hem olayların perde arkası kısmı hem de kardeşlerin hikayesi çok ilginç ve etkileyici. Meraklısına tavsiye ederim. Ayrıca aklıma gelmişken bu tarz siyasi veya tarihi roman sevenler varsa onlarında tavsiyelerini alabilirim.

X