Adamın sevgilisi vs varsa da zor durumda kalmıştır, sevgilime böyle bir mesaj gelse siz nasıl iş görüşmeleri yapıyorsunuz diye arıza çıkartırım. Adam nasıl davrandı ki direkt tanımak istiyorum mesajı attınız merak ettim

Egosu tatmin olmuş bu yüzden takipten çıkmamıştır, yedekte kalsın diye düşünüyordur.

Hoş olmamış ekleseniz de ondan adım beklemeniz gerekirdi, sizi çıkarmaz bedava ego şişirici bulmuş neden çıksın.

Siz çıkarın gitsin

Günaydın hanımlar.

İş görüşmesine gittiğim bir firma da firmanın ortaklarından olan bir beyfendi ile görüştüm. Büyük ortaklardan biri kendisi.

Çok hoş bir beydi kendisi. Beğendim açıkçası. İşin olmayacağı da kesinleşince bekar olup olmadığını öğrenmek amaçlı sosyal medyadan ekledim kabul etti. 15 günden fazladır takipleşiyoruz kendisiyle. ( Arkadaş sayısı çok az olan biri takipçi kasmayı düşünmeyecek birisi bu yüzden belirttim. ) dün akşam kendisine onu merak ettiğim tanımak istediğimi ima eder bir mesaj attım ancak görüldü yaptı. Ve aynı zamanda şu an halen takipleşiyoruz. Çıkartma vesaire durumu da yok. Kafam fazlasıyla karıştı açıkçası.
Belki de biri vardır hayatında ama sosyal medyaya yansıtmamıştır.
Çocuk gibi çıkartacak değil söylediğin gibi biriyse ama ilgisi olsa mutlaka geri bir cevap yazardı

Hayatında birisi olabilir. Ne profiller var bilmem kaç yıllık evli ya da ilişkisi var ama buna dair tek bir iz, foto vs. yok. Kimisi paylaşmayı sevmiyor kimisi de bilerek paylaşmıyor.

Eski konulardan vurmayın diyosunuz ama 2015de üye olmuşsunuz o zamandan beri evli bekar fark etmeksizin sürekli statü sahibi erkeklerin peşinde koşmuşsunuz. Üstelik çok cüretkarsınız ve bu dışardan hiç hoş durmuyor. İnstagramdaki abazan dayılar gibi direkt sizden etkilendim tanışalım mı mesajı atmışsınız. İnsan öncesinde bir merhaba der bi sohbet falan açar. Eski tecrübelerinizden hiç ders çıkarmamışsınız.

Ben kadınların da erkeklere ilk adımı atabileceğini düşünüyorum bence bir sakıncası yok. Ama bu sizde hep ters tepmiş. Size tavsiyem statü sahibi erkek sevdasını bırakmanız ve birazcık karşı tarafın sizi beğenip yazmasını beklemeniz. Bir de böyle deneyin.

Son düzenleme:
Keşke yazmasaydın ama olan olmuş.
İstek attın bekle bare.
Ne bilim tuhaf olmuş.
Adam da istemiyorsa seni neden kabul etti yani oda tuhaf

Kısmetse olur evine değil,iş görüşmesine gidiyorsunuz.Her beğendiniz erkeği,sosyal medyadan ekler misiniz?Büyük cesaret doğrusu.

Herkes eski konulardan bahsetmiş. Konu sahibi adamın çok takipçisi yok takipçi kasmak için kabul etmemiştir beni diye düşünürken ben de şeyi merak ettim. Siz böyle her statü sahibi erkeğe mesaj atıp yürümüşsünüz ya profilinize bakınca dışarıdan o belli oluyor mu?
Fazlasıyla statü sahibi biriyim bende merak etmeyin. Bir bölümün müdürüyüm

Back
X