- 23 Ağustos 2012
- 51.103
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.945
- 898
- Konu Sahibi siyahvemavi
Anlayamadım, iş ne oldu peki?
Her gittiğin yerde patrona yazılırsan iş bulamazsın konu sahibesi ben de bunu yazmaya geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zenginmiş canimAnlayamadım, iş ne oldu peki?Her gittiğin yerde patrona yazılırsan iş bulamazsın konu sahibesi ben de bunu yazmaya geldim
![]()
Belki de biri vardır hayatında ama sosyal medyaya yansıtmamıştır.Günaydın hanımlar.
İş görüşmesine gittiğim bir firma da firmanın ortaklarından olan bir beyfendi ile görüştüm. Büyük ortaklardan biri kendisi.
Çok hoş bir beydi kendisi. Beğendim açıkçası. İşin olmayacağı da kesinleşince bekar olup olmadığını öğrenmek amaçlı sosyal medyadan ekledim kabul etti. 15 günden fazladır takipleşiyoruz kendisiyle. ( Arkadaş sayısı çok az olan biri takipçi kasmayı düşünmeyecek birisi bu yüzden belirttim. ) dün akşam kendisine onu merak ettiğim tanımak istediğimi ima eder bir mesaj attım ancak görüldü yaptı. Ve aynı zamanda şu an halen takipleşiyoruz. Çıkartma vesaire durumu da yok. Kafam fazlasıyla karıştı açıkçası.
Detaylıca araştırdım bekarHayatında birisi olabilir. Ne profiller var bilmem kaç yıllık evli ya da ilişkisi var ama buna dair tek bir iz, foto vs. yok. Kimisi paylaşmayı sevmiyor kimisi de bilerek paylaşmıyor.
Fazlasıyla statü sahibi biriyim bende merak etmeyin. Bir bölümün müdürüyümHerkes eski konulardan bahsetmiş. Konu sahibi adamın çok takipçisi yok takipçi kasmak için kabul etmemiştir beni diye düşünürken ben de şeyi merak ettim. Siz böyle her statü sahibi erkeğe mesaj atıp yürümüşsünüz ya profilinize bakınca dışarıdan o belli oluyor mu?
Statünüzden bahsetmedim. Her statü sahibi gördüğü ekleyip yazan birine benziyor mu benzemiyor mu profiliniz? Bunu sordumFazlasıyla statü sahibi biriyim bende merak etmeyin. Bir bölümün müdürüyüm