- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #3.681
Bu arada saçlarım uzun ve saçı çok severim, saçı seveni de sevrim:)) O yüzden ilk zamanlar avatarımda Rapunzel ve o salak sevgilisinin resmi vardı ondan diyolar rapuş diye.
Evet böcük de daha kısa kolay oluyo demişti yazcaktım unutmuşum:)
ben çok hassas ve merhametli bi insanım hani naparsa yapsın ona karşı kayıtsız kalamıcağımı düşündü yıllar boyu onun için beni yemeye çalıştı :))) donlarımın lastiklerini onun kafasına şaplatmam en büyük ödül olur ona hah ucunda don var sonuçtaHıı okudum şimdi derdini, kendimi öldürücem havasına girer mi ölüdürücek adam, yemiş seni be yaa:))
Donlarının lastiklerini bağla kafasına bi şaplat kendine gelsin.
Saati kaldırdım gözümün önünden zaten sesine de gıcık olurum tiktak tiktak zaman geçiyo bilmiyoz sanki o da orda tiktaklamasın.
Bu arada 150 don ne demek yaaaa:))))) Yeni ayıldım misaka yaa naptın sen kızım yaa.:))) Bi oda dolusu don vay anasını... Ben de kendimi çamaşır manyağı sanıyodum 20 donla:))))) Spor don arıyorum ben bi de spor don diyorum bakıyolar bana çamaşırcılarda ne diyo diye. Hani böyle atletik gösteren filan diyorum:))))
ben rapuşu çok sevdim ve kulağa çok hoş gelio hemde söylemesi güseeeelll rapuşummmmmBu arada saçlarım uzun ve saçı çok severim, saçı seveni de sevrim:)) O yüzden ilk zamanlar avatarımda Rapunzel ve o salak sevgilisinin resmi vardı ondan diyolar rapuş diye.
evet böcükümm aynen de öleeevalla bana saçıuzunaklıkısa diye hitap etmek zor geldiği için rapuş diyorum
Bu topikteki arkadaşlarla aynı kaderi paylaşıyorum ben de.tek fark siz çok pozitifsiniz kızlar bense özellikle bu aralar çok mutsuz...birara gene okumuştum bu konuyu ama yazamamıştım.Dilerim burda yazan bütün kızlar bir gün beyaz atlı prensine ulaşır
rapuşumm bugün tam formundasın maşşallaahh hahaaahaaa don lastikleriyle kafasına vur demişsin ya o kadar çok güldüm ki haaahaaaaa
bu arada yengeçcim korkma bunlar klasik blöfler söylerler ama yapabilen az çıkar yapan da allah korusun ama zaten ben intihar ediorum die haber vermezz
eylülllllüüümmmmm demek çeyizz heee, kız sen birini mi buldun yoksaaa, ne bu çeyiz ve özellikle don merakıı:
off yaa boşverin tosbaları filan ben Aamir'i istiyorum yaaa
bu arada çileğim bir gelişme var demek... hayırlısı olsun diyelim en iyisi :)
yaa dün iş yerine bir arkadaş kına getirmiş ; beni de 2-3 kere aradılar gel diye... meğer kendilerince dilek kınası diye birşey icat etmişler onun için çağırıyorlarmış...
ben de sol elime yaptım ; şimdi ara ara avcumun içini görünce ; gülesim geliyor :) nelere umut bağlıyoruz yaaa...
böcüğümm tşk ederimm, lütfen benim için dua edinnn o kadar çok istiorum ki bu işin olmasınııııı :78:
yasemen hoşgeldin cnm aramıza, böyle güldüğümüze bakma arada bir geliorlar işte böyle eğlenioruz ama emin ol burası insanı umutlandırıor, mesela ben sabah kötüydüm ama kızların sayesinde (bi de küçük tosbaamın) şu an iyiyim :)
sen kaç yaşındasın cnm, ne iş yapıorsun?
yengeç cnm ben bursalı deilim ama bursada 4 sene çalıştım, sen bursalı mısın??
veee rapuşum seillacım haklıııı her an hazırlıklı olman gerek artık senin, ayy kriz geldi çok güldüm yaaa sayenizdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?