- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #3.641
Kız çilek allah seni ne etmesin,aferin sana aferin
eylülümmmm ama sen bilmiorsun biz onunla facebooktan konuştuk, ben size sölemedimarıycam dedi görüşmek için, ama hala aramadı, ben de hayaller kurarak aramasını bekliorum bön bööönnn :97:
tüm destek verici yorumlarınız için cok teşekkür ediyorum kızlar böcükü merak ediyorum cünkü o gördü bücürükü:)
eylğllüm hoşgeldin canım özlüyorum seni valla umarım soyadın değişir yakn zamanda güzel gözlerin gibi renklenir hayatında akşam bakamadım ama sitenide inceliycem mutlaka
eylül yeni gelene yüz ver demişsin de canım o benden küçük sanırım yaşını bilmiyorum ama aramızda 3-4 yıllık bir çalışmışlık farklı var. Hem tospaaya taktım kafayı ben. :86:
Merhaba aşk çiçekleri!
Kavuşanlar ayrılmasın ayrılıp da kavuşmak isteyenler bir an önce kavuşsun, kavuşacak adam bulamayanlar tez vakitte bulsun dileklerimle sizleri selamlıyorum.
.
yavrucuum napıyorsun ; neşenden bana da veeer
eylül hoşgeldin bebikim ya böcükümkle konuşurken muhabbet o yönde gelişti gösterdim şimdilik biraz ara verelim sana gösteririm bi ara canım
filmi baktın bulamıyosun hayatım zor olacak senin içim bi adres yolla bana hemen dvd ye akatraıp yollarım sana no problem:))
netten izlemek zor oluyo
veee umalımda hayırlılarımız kimse birana önce karşılaşıp soyadı değişikliği yapalım
Temizle canım temizle kocamaan bi yer aç da kocaman bi aşk gelsin otursun İnşallah o yere. Kompleksli mi bunlar acaba böyle kasılmaz normal insan yahu! Bütün olasılıklar (bütün kızlar) onların olsun istiyorlar bence o yüzden bööyle beklemede gibi duruyorlar. Hepsini isteyince de hiçbiri olmuyo tabi. Açgözlü bunlar aç! :))
eylül yeni gelene yüz ver demişsin de canım o benden küçük sanırım yaşını bilmiyorum ama aramızda 3-4 yıllık bir çalışmışlık farklı var. Hem tospaaya taktım kafayı ben. :86:
ay bu arada ben de dün,tam 1 hafta erken regl oldum,neden acaba ya? bunalıma giriyorum da benim mi haberim yok..bu kadar gün oynayarak başıma gelmesi herhalde ya 1 ya 2 kez oldu onlarda da acayp üzgündüm,mahvolmuştum..ama şimdi şükür diyorum görünrde birşey yok gibi her zamanki şeyler dışında,ben bişeyleri içime dert ettim de haberim mi yok?? off yaane olur kötü birşey olmasın..
seilla salla gitsin canım..Rapu yazıyı beğendim..öğrendiğim birşey varsa o da erkek net olacak arkadaş,ya gamzenke kızıyor ediyoruz ya liseli gibisiniz diye,biz artık kaç yaşına gelmiş insanlarız,açıkçası bu yaştan sonra oyun kaldıracak halim yok,net olan bi adam gelsin şekildeki gibi götürsün artık bizi yaaa:90:
amin amin canım h
ayırlısıyla tez vakitte inşaallahh...
ya seilla ne tatlısın sen ya,ne düşüncelisin Allah razı olsun,ben biraz netten bakınayım da sana zahmet vermeden hallederim inşaallah..olmazsa söylerim sana canım sağolasın
canım benim neyi dert ettin kendine bi aralar üzlümüştün sen zaten bak bunu unutmadım:) bende netlik istiyorum artık yeter naza caza oyuna imaya bakışmalara gelemicem gelecek ben seni istiyorum arkadaş dicek b ende nefes alabiliyomusum ok ozaman dicem (böcükten alıntı
seilla eylülü beğendi:)
jeliiiiiii hoşgeldin bebek senin şu aramana gerek kalmayan yakışıklıdan ne haber bakalım o mu bukadar neşeşli yaptı seni yoksamm:)
ayyy hafızam geri geliyo galiba hatırlıyorum evevt evet hatırlıyoruuummmm
h.buldumm canımcımm
ayyyy keşkee öle bişi olsaaaaevreeeeeeennnn duyuyorsun dimiiiii, bak seillacım ne diyoooooo
bugün kendi kendimi seviyorumm:81::81:
benimkiyle sık görüşmeşansımyok malesef, haftada 1 kez görebilirsem yine çok iyi,
ama tabi o arada bişileri bahane edip gelirse, neden olmasın dimi amaa
evreeeeennnn bunuda duyduuuunnnn biliyoruuummmm
hmm anlıyorum fakat ne zmn ne olacağı belli olmaz di mi? o zmn netleştirin rapu yaa,sinir oluyorum böyle bi görün bi kaç oyun oynayan adamlara,yahu yaş kaç oldu ben artık oturup tencere tava almak istiyorum karacadan hisardan:) koltuk bakmak istiyorum,yatak örtüsü,gecelik iç çamaşırı filan
böcük görmesin ay benim de mi duvara tırmanma vaktim gelmiş nedir Allah'ım tez zamanda çeyiz düzmeyi nasip et,acayip hevesliyim ya,şu çeyiz topiklerine bakmak geliyor içimden artık ama içeri almıyorlar dermişim
bu arada seilla msj kutuna bak cnm:)
seilla eylülü beğendi:)
jeliiiiiii hoşgeldin bebek senin şu aramana gerek kalmayan yakışıklıdan ne haber bakalım o mu bukadar neşeşli yaptı seni yoksamm:)
ayyy hafızam geri geliyo galiba hatırlıyorum evevt evet hatırlıyoruuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?