• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beğenilme(me)k..

Bende 170 boyundayim. Evlendigimde 48dim. Bayaa zayiftim yani.sonra nasil olduysa kilom 56 ya cikti ve 68 ile dogum yaptim.simdi yine 56 kiloyum.( matematik problemi gibi oldu sanki :) )
Evlendigim zamanda cok zayifsin diyorlardi esimde dahil, simdi de zayifsin diyorlar. Bana bunu soyleyenlerin icinde cok kilolu insanlar da var. Normal olan benim siz anormaliniz bence siz biraz kilo verin diyorum susuyorlar.
ben kimseyi takmiyorum sizde bence takmayin zayiflik herzaman en guzelidir.
baskalarina kanipta kilo almaya da calismayin sakin.
Size katılıyorum :) benim esimde bana zayifsin kilo al diyor bende sen siskosun ver diyorum o kadar yasasin zayiflikkk. :)

Nedendir bilmem zayıfla deyince kırıcı geliyor kulağıma, kilo al deyince
doğal bir istek ne var ki oluyorum:KK45::KK45::KK45:

kilo alsan bu seferde niye kilo aldın derler
bence zayıf kal
167 boya 52-53 idealdir ..
ben pek balık eti sevmiyorum da

Şahsım adına cevaplayayım eşim bana bunu deseydi art niyet aramazdım. Erkekler cok dıkkatsız olurlar bu konuda emın olun o sızı evlendığınızde gercekten 55 falan zannedıyordur,istemsiz bir gaf yapmıs. Ve 1.67 boya 60 kılo hıcte cok değıl ben almaya cabalardım sahsen. Nasılsa yapı olarak anladığım kadarıyla zayıf bır kadınsınız. en kotu ıhtımalle beğenmezsenız zayıflamanız o kadar zor olmaz.

Back
X