- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Canım ben sevgiline değil direk sana laf söylüyorum.Bu kadar emin konuşma bahsettiğim kişi benim 4 yıllık sevgilimdi başkalarıyla karıştırma!
Dili şiştiydi zaarCanım ben sevgiline değil direk sana laf söylüyorum.
Vallla tutamıycam kendimi.
'Zaman geçsin diye biriyle birlikte olma isteği' inan normal bir ruh hali değil.
Benim bildiğim kalp sever, beden ister, yürek taşır.
Ama sende bu saydıklarım yok.
Kusura bakma arkadaşım başkasını oyuncak olarak kullanırsan kendin reyonlarda eşantiyon olarak kalmaya mahkum olursun
Kadunın gurulusunu, mantının hamurlusunu, erkeğin yavuklusunu severimDili şiştiydi zaar
Bende seniKadunın gurulusunu, mantının hamurlusunu, erkeğin yavuklusunu severim
deneyın bır kez daha o çocuk sana ılgı duyor demek.sen benden daha ıyıllerıne layıksın deyıp gıtse boşver derdım. ama sen ılkıne pek ılgı duymuyorsun sanırım haksız mıyım? o yenı cocuga mesaj atman can sıkıntısı mı yoksa begenı mı?Bende öyle düşünüyorum
Hms pekiCanım ben sevgiline değil direk sana laf söylüyorum.
Vallla tutamıycam kendimi.
'Zaman geçsin diye biriyle birlikte olma isteği' inan normal bir ruh hali değil.
Benim bildiğim kalp sever, beden ister, yürek taşır.
Ama sende bu saydıklarım yok.
Kusura bakma arkadaşım başkasını oyuncak olarak kullanırsan kendin reyonlarda eşantiyon olarak kalmaya mahkum olursun
Can sıkıntısıdeneyın bır kez daha o çocuk sana ılgı duyor demek.sen benden daha ıyıllerıne layıksın deyıp gıtse boşver derdım. ama sen ılkıne pek ılgı duymuyorsun sanırım haksız mıyım? o yenı cocuga mesaj atman can sıkıntısı mı yoksa begenı mı?
Komik olduğunu mu zannediyorsunBir gün adam devesiyle çölde gidiyormus.Uzun zamandır çölde oldukları için adam artık dayanamamış.Yani adamın canı sex istiyormus ama bunu yapacak kimse yok.
Adamın aklına cin fikir gelmis.Acaba su deveyi becersem mi diye aklından geçirmiş.Geçirmekle de kalmamıs geçmiş devenin arkasına.
O sırada deve arkasına söyle bir dönmüs.Burun buruna gelmisler.Tabii adam vazgeçmiş.Ama deveye de sinir olmus,inat etmis.Adam bunu birkaç kez denemis ve deve her seferinde kafasını arkaya çeviriyor,burun buruna geliyorlarmış.Sonra nasıl olduysa çöl ortasında bir kadın çığlığı duymus.Bir de bakmıs ki bir kaç eşkiya kadına saldırıyor.Neyse kadını adamların elinden kurtarmıs.
Kadın buna `Hayatımı kurtardınız dileyin benden ne dilerseniz,ne isterseniz yapmaya hazırım.
Adam:
Ne istersem mi?
Kadın:
Evet.
Adam :
O zaman söylüyorum.
LÜTFEN ŞU DEVENİN KAFASINI TUTARMISINIZ?
Gülün fakirlerrrrr
Herkesin kendi görüşü saygı duymak lazımHiç tanımadığı bi erkeğe yazan kızları ben anlamıyom normal bişey de bana mı ters geliyo acaba
Kayınvalideme sarılırkenOrtam bu kadar kötüyken , montajla beni bile kayınvalideme sarılırken göstermek mümkünken sizdeki cesarete şaşırdım. Tanımadığınız insana niye resminizi gönderdiniz
Bir gün adam devesiyle çölde gidiyormus.Uzun zamandır çölde oldukları için adam artık dayanamamış.Yani adamın canı sex istiyormus ama bunu yapacak kimse yok.
Adamın aklına cin fikir gelmis.Acaba su deveyi becersem mi diye aklından geçirmiş.Geçirmekle de kalmamıs geçmiş devenin arkasına.
O sırada deve arkasına söyle bir dönmüs.Burun buruna gelmisler.Tabii adam vazgeçmiş.Ama deveye de sinir olmus,inat etmis.Adam bunu birkaç kez denemis ve deve her seferinde kafasını arkaya çeviriyor,burun buruna geliyorlarmış.Sonra nasıl olduysa çöl ortasında bir kadın çığlığı duymus.Bir de bakmıs ki bir kaç eşkiya kadına saldırıyor.Neyse kadını adamların elinden kurtarmıs.
Kadın buna `Hayatımı kurtardınız dileyin benden ne dilerseniz,ne isterseniz yapmaya hazırım.
Adam:
Ne istersem mi?
Kadın:
Evet.
Adam :
O zaman söylüyorum.
LÜTFEN ŞU DEVENİN KAFASINI TUTARMISINIZ?
Gülün fakirlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?