- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
ılkıne bır sans daah verebılırsın?Şimdi bildiğimiz gibi ben geçenlerde sevgilimden ayrıldım depresyona girdim bu durumdan daha erken kurtulmak icin sosyal medya üzerinden hiç görmediğim bir çocuğa yazdım ilk başlarda benimle konuşmak istemediğini beni tanımadığını söyledi ve o gün konu kapandı ertesi gün ise kendisi mesaj atmış hayırdır falan deyince kendisinin işletildiğini düşünmüş bunun doğru olmadığını öğrenince mesajlaştık telefon numarasını verdi watsaptan resim attım bir kaç birşeyden sonra hiçbir şey yazmadıkendimi kötü hissediyorum şuanda ve eski sevgilimden kendim ayrılmıştım ilgisiz diye bugün iş yerine çiçek göndermiş ne yapmayalım ikisini sallayıp başkasına mı bakayım
Acil birini bul,erkek olmadan nasıl nefes alıyorsun. Sakın boş kalma.
Bende öyle düşünüyorumılkıne bır sans daah verebılırsın?
:) ha watsap tan kaydetmiş ha ben göndermişim ne fark eder ki o zaman kimse hiç bir yerde resim paylaşmasın çok kolay sonuçta ve uzaktan tanıyorum kişiliği oturmuş olgun kültürlü bir insan güvenmesem yapmazdımOrtam bu kadar kötüyken , montajla beni bile kayınvalideme sarılırken göstermek mümkünken sizdeki cesarete şaşırdım. Tanımadığınız insana niye resminizi gönderdiniz
Şimdi bildiğimiz gibi ben geçenlerde sevgilimden ayrıldım depresyona girdim bu durumdan daha erken kurtulmak icin sosyal medya üzerinden hiç görmediğim bir çocuğa yazdım ilk başlarda benimle konuşmak istemediğini beni tanımadığını söyledi ve o gün konu kapandı ertesi gün ise kendisi mesaj atmış hayırdır falan deyince kendisinin işletildiğini düşünmüş bunun doğru olmadığını öğrenince mesajlaştık telefon numarasını verdi watsaptan resim attım bir kaç birşeyden sonra hiçbir şey yazmadıkendimi kötü hissediyorum şuanda ve eski sevgilimden kendim ayrılmıştım ilgisiz diye bugün iş yerine çiçek göndermiş ne yapmayalım ikisini sallayıp başkasına mı bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?